arma1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μαλλον βιαστηκα να δωσω το s6 ,απολυτα ικανοποιημενος με το συγκεκριμενο ,το εδωσα για να παρω το s7 edge αλλα βλεπω ξεφευγουμε στην τιμη Το ποσο που θελω να διαθεσω ειναι εως 420 ευρω Λεω να παω σε μεγαλυτερη οθονη ,αλλα και με 5.1 ψιλο ημουν καλα Παιχνιδια δεν παιζω ,αλλα θελω καλη οθονη με καλο design Να εχει οπωσδηποτε Nfc και την 800 μπαντα στο 4G Να εχει καλη καμερα, ας μην ειναι τελεια Οσο για την μπαταρια και με το s6 ημουν ευχαριστημενος Δεικτης Sar κατω της 1 μοναδος Να παρω το samsung s6 plus μεταχειρισμενο; ,αξιζει το συγκεκριμενο η να παρω το s7 ; Τι αλλο εχετε κατα νου; Ολες οι αποψεις δεκτες
ziaba Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 παρε το htc 10 μα ξεφύγεις από Sammy λίγο 2
arma1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Λες; ειχα το M9 ,καλο ηταν ,λιγο η καμερα και το degign μου χαλουσε Πως τα παει το M10 σε γενικες γραμμες; καλυτερο απο το S7 ; ευχαριστω
vchristod84 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Λες; ειχα το M9 ,καλο ηταν ,λιγο η καμερα και το degign μου χαλουσε Πως τα παει το M10 σε γενικες γραμμες; καλυτερο απο το S7 ; ευχαριστω Πιο ωραία οθόνη το galaxy, πολύ καλύτερο ήχο το HTC. Σε γενικές γραμμές, αυτά 1
arma1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Πιο ωραία οθόνη το galaxy, πολύ καλύτερο ήχο το HTC. Σε γενικές γραμμές, αυτά Ok τοτε, απορριπτεται το HTC ,thanks
x_vagos_x Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Πολύ δυνατή κάμερα το HTC ομως. Καλύτερη από το S7 (edge) θεωρώ, εκτός αν παίζεις σε full auto και δεν είσαι ψείρας με τη φωτογραφία. 1
arma1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Πολύ δυνατή κάμερα το HTC ομως. Καλύτερη από το S7 (edge) θεωρώ, εκτός αν παίζεις σε full auto και δεν είσαι ψείρας με τη φωτογραφία. Να σου πω την αληθεια δεν τρελαινομαι και πολυ με τις φωτο ,πχ με το M9 δεν ημουν ευχαριστημενος , το s6 με καλυπτε Honor 8 φοβερό....... Αν και περασε για ενα μικρο χρονικο διαστημα απο τα χερια μου το P8 ,μπορω να πω σαν συσκευη ηταν καλη ,αλλα ειχε παιδικες αρρωστιες οπως εχουν τα περισσοτερα κινεζικα κινητα, πχ με το viber δεν μου ερχονταν στην ωρα τους οι ειδοποιησεις ,δεν ξερω αν ηταν μεμονομενο περιστατικο (και το sar στα υψη,να τα λεμε και αυτα) ,αλλα και φιλος που εχει το Honor7 το παθαινει πολλες φορες, δεν ξερω που οφειλεται
stsamp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 HTC desire 10 pro από eglobalcentral. eu 320€ με μεταφορικά και έχεις αυτά που ζητάς στο μέγιστο βαθμό και γλυτώνεις 100€. Αποστολή από το HTC Desire 10 pro με τη χρήση Insomnia App 1
arma1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 HTC desire 10 pro από eglobalcentral. eu 320€ με μεταφορικά και έχεις αυτά που ζητάς στο μέγιστο βαθμό και γλυτώνεις 100€. Αποστολή από το HTC Desire 10 pro με τη χρήση Insomnia App Θα το εχω στα υποψιν, ευχαριστω
saruman123 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Να σου πω την αληθεια δεν τρελαινομαι και πολυ με τις φωτο ,πχ με το M9 δεν ημουν ευχαριστημενος , το s6 με καλυπτε Αν και περασε για ενα μικρο χρονικο διαστημα απο τα χερια μου το P8 ,μπορω να πω σαν συσκευη ηταν καλη ,αλλα ειχε παιδικες αρρωστιες οπως εχουν τα περισσοτερα κινεζικα κινητα, πχ με το viber δεν μου ερχονταν στην ωρα τους οι ειδοποιησεις ,δεν ξερω αν ηταν μεμονομενο περιστατικο (και το sar στα υψη,να τα λεμε και αυτα) ,αλλα και φιλος που εχει το Honor7 το παθαινει πολλες φορες, δεν ξερω που οφειλεται Το sar μια χαρα ειναι.Μην ξεχνας εχει και δυο κεραιες. Αν ειχε μια τοτε θα ηταν ακομα ποιο λιγο. Ολα τα κινητα εχουν τα "προβληματακια" τους,δεν υπαρχει τελειο.
arma1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Καλα τελειο δεν υπαρχει αλλα θελουμε τα αυτονοητα απο ενα κινητο ,οταν πχ αναφερω παλι το viber δεν δουλευει σωστα τι να το κανω;
arma1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Το LG V10 δεν ειναι λιγο τεραστιο; καλα ,πρεπει να το δω και απο κοντα λεω να ανεβω ακομη λιγο στην τιμη ,για 20-30 ευρω δε θα τα χαλασουμε εχουμε και λεμε : 1. samsung s7 edge μεταχειρισμενο (αν το βρω 420 ευρω) 2. 1+3Τ καινουριο 3. samsung s7 καινουριο 4. HTC desire 10 pro καινουριο ,αν και δεν μ αρεσει το σουλουπι που εχει ,αλλα το κοιταω λογου τιμης 5. Htc 10 καινουριο, αν και εχει λιγο χειροτερη οθονη απο το 7αρι 6. Samsung s6 Plus μεταχειρισμενο, καινουριο δεν υπαρχει 7. τα Huawei λεω να μη τα κοιταξω καθολου 8.LG V10 Τι λετε ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα