Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται φίλοι, δεν ξέρω αν είναι η σωστή κατηγορία αλλά δεν έχει κάπου αυτήν που θα ήθελα. 

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με έναν πύργο χαμηλών επιδόσεων MSI Μητρική. Αυτό το pc αγοράστηκε από κάποιον και μου το έδωσε να το κάνω καθαρή εγκατάσταση windows 7. Μόλις τελείωσα του το παρέδωσα και όλα καλά. Μετά από 3 μέρες μου λέει έχω πρόβλημα. Και ερχόμαστε στο ζητούμενο.

Το pc ναι μεν ανοίγει δουλεύει αλλά η οθόνη είναι λες και είναι νεκρή. Δοκίμασα τα κλασσικά με τις ραμ, άλλαξα τροφοδοτικό άλλα τίποτα, δοκίμασα την κάρτα γραφικών του σε άλλο pc και δούλευε, έκανα reset το cmos με τα jumper τίποτα και πάλι. Στο τέλος άφησα την μητρική με συνδεδεμένα πάνω της μόνο τα καλώδια τροφοδοσιάς και την κάρτα γραφικών. Περιττό να πω ότι δεν έχει onboard gpu κλασσικά. Το μόνο που δεν δοκίμασα ήταν αλλαγή πάστας. Υπάρχει καμιά ιδέα? Είναι η 4η φορά που αντιμετωπίζω κάτι τέτοιο και καταλήγω να αλλάζω μητρική.

Δημοσ.

Beep Codes δεν βγάζει; Έχεις συνδέσει το ηχειακι στην μητρική. Θα σου πω την δική μου εμπειρία. Παλιά είχα ανάλογο θέμα και τελικά φταιγανε οι ραμ. Ήταν κινεζικές high density από ebay οπότε σε πολύ σύντομο χρονικο διάστημα τα έπαιξαν.

Δημοσ.

Δεν έχει beep codes δυστυχώς, φυσικά και είναι συνδεδεμένο το ηχειάκι. Όσο για τις ραμ, έχω δοκιμάσει τουλάχιστον 5.. !

Δημοσ.

Ε ναι σίγουρα αλλά έναν λόγο που κάηκε μετά από 3 μέρες χρήσης? και τι ακριβώς έχει καεί, πυκνωτές φαίνονται εντάξει τουλάχιστον. 

Δημοσ.

Οταν τον ξεκινας να υποθεσω οτι δεν κανει ουτε 1 μπιπ ε? Επειδη εκανες τα βασικα ηδη, βγαλε μια τον επεξεργαστη προσεκτικα και ξανα βαλε τον.

Επισης δοκιμασε κι ενα αλλο τροφοδοτικο μπας και γλυτωσεις την μητρικη, αλλιως.... :fear:

• Like 1
Δημοσ.

Μια παρομοια περιπτωση που εφτιαξα σε ενα φιλο μου,με ακριβως τα ιδια συμπτωματα,ειχε πεσει ενα νταμακι μεταλλικο απο το πισω μερος του κουτιου κατω απο την μητρικη και οταν το εβγαλα,υστερα απο λιγο εφτιαξε.Μηπως ακουμπαει η μητρικη του καπου στο κουτι η κατι τελος παντων παρομοιο?

Επισης με αυτη τη φραση τι εννοεις γιατι δεν καταλαβα?

Είναι η 4η φορά που αντιμετωπίζω κάτι τέτοιο και καταλήγω να αλλάζω μητρική.

Αναφερεσαι στο ιδιο ατομο η οτι τωρα τελευταια σου συμβαινει αυτο σε συντομο χρονικο διαστημα, με αλλους ανθρωπους?Πολυ ασαφης εκφραση.Με την ιδια μητρικη η με αλλες???

Δημοσ.

Μια παρομοια περιπτωση που εφτιαξα σε ενα φιλο μου,με ακριβως τα ιδια συμπτωματα,ειχε πεσει ενα νταμακι μεταλλικο απο το πισω μερος του κουτιου κατω απο την μητρικη και οταν το εβγαλα,υστερα απο λιγο εφτιαξε.Μηπως ακουμπαει η μητρικη του καπου στο κουτι η κατι τελος παντων παρομοιο?

Επισης με αυτη τη φραση τι εννοεις γιατι δεν καταλαβα?

Αναφερεσαι στο ιδιο ατομο η οτι τωρα τελευταια σου συμβαινει αυτο σε συντομο χρονικο διαστημα, με αλλους ανθρωπους?Πολυ ασαφης εκφραση.Με την ιδια μητρικη η με αλλες???

Καλημέρα, όχι αναφέρομαι σε πελάτες εννοείται. Δε νομίζω και στους 4 να έχει πέσει κάτι μεταλλικό πίσω από την μητρική.. :Ρ Ευχαριστώ

Οταν τον ξεκινας να υποθεσω οτι δεν κανει ουτε 1 μπιπ ε? Επειδη εκανες τα βασικα ηδη, βγαλε μια τον επεξεργαστη προσεκτικα και ξανα βαλε τον.

Επισης δοκιμασε κι ενα αλλο τροφοδοτικο μπας και γλυτωσεις την μητρικη, αλλιως.... :fear:

Σωστά υπέθεσες ούτε ένα μπιπ, έχω κάνει τα πάντα σου λέω δεν γίνεται τίποτα.

Δημοσ.

Καλημέρα, όχι αναφέρομαι σε πελάτες εννοείται. Δε νομίζω και στους 4 να έχει πέσει κάτι μεταλλικό πίσω από την μητρική.. :Ρ Ευχαριστώ

Σωστά υπέθεσες ούτε ένα μπιπ, έχω κάνει τα πάντα σου λέω δεν γίνεται τίποτα.

Με ultrex λουστηκες? Λουσου με ultrex και θα δεις! :-D

Δηλαδη εβγαλες-εβαλες τον επεξεργ.  και δοκιμασες και με αλλο τροδοφοτικο? Αν ναι τοτε μαλλον μητρικη end.... :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...