xaritakia Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Χαιρετε, Θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με τα tablet με 3G-4G-LTE .... Πως βαζουμε δεδομενα σε αυτα? Εχουν καρτα sim????Τα tablet με 3g εχουν καρτα sim??Η sim αυτη ειναι και για τηλεφωνια?
xaritakia Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 απλα επειδη καποια συγκεκριμενα λεει οτι διαθετουν και GSM ..... που αυτο στην ουσια δεν ειναι για επικοινωνια??καποια εχουν 3g ομως δεν το διαθετουν..
xaritakia Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδη εσυ μου λες οτι αν εχει 3G το TABLET τοτε μπορει να εχει δυνατοτητες τηλεπικοινωνιας...και να σε περνουν τηλ και να περνεις. Κανονικα δηλαδη διαλεγεις εταιρια κτλπ....
Free Bird Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Έτσι ακριβώς. Έχουν πλήκτρο πράσινο -κλήσεις- Στο δικό μου (Samsung galaxy tab A ) δουλεύει μόνο ανοιχτή ακρόαση. Δέν έχει πλήκτρο εναλλαγής σε ακουστικό, οπότε αν δε θες να σε ακούνε , βάζεις ακουστικά.
xaritakia Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Έτσι ακριβώς. Έχουν πλήκτρο πράσινο -κλήσεις- Στο δικό μου (Samsung galaxy tab A ) δουλεύει μόνο ανοιχτή ακρόαση. Δέν έχει πλήκτρο εναλλαγής σε ακουστικό, οπότε αν δε θες να σε ακούνε , βάζεις ακουστικά. Και να σε περνουν τηλεφωνο ετσι??Κανονικα οπως στο κινητο....
Free Bird Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ναι... Τι είναι το tablet ? Ενα μεγάλο κινητό. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2017 από Free Bird
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα