Voodooman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Θέλω να μεταφέρω ορισμένα mails μου από τον λογαριασμό μου στο gmail σε έναν άλλον, καινούργιο λογαριασμό μου που έφτιαξα στο outlook. Φαντάζομαι ότι απλά θα μπορούσα να τα προωθήσω, αλλά θέλω να μεταφερθούν αυτούσια στον νέο λογαριασμό, ώστε αποστολέας να φαίνεται αυτός που πραγματικά τα έστειλε και όχι εγώ. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Ευχαριστώ!
bahamut_zero Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 βοηθαει αυτο; https://support.office.com/en-us/article/Import-Gmail-to-Outlook-20fdb8f2-fed8-4b14-baf0-bf04b9c44bf7
Voodooman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Φοβάμαι πως όχι. Δεν θέλω να κάνω εισαγωγή του gmail μου στο outlook, θέλω να πάρω καμιά δεκαριά mail μου από το gmail και να τα στείλω στο outlook, χωρίς να τα κάνω όμως προώθηση, ώστε να κρατήσω την αρχική μορφή τους, με τον σωστό αποστολέα.
villasg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Λοιπον βαζεις το gmail στο outlook ΑΛΛΑ τικαρεις αυτο που φενεται πιο κατω ωστε να σου "φερει" τα μυνηματα αλλα να μην τα σβησει απο το το Gmail . 1
Voodooman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Λοιπον βαζεις το gmail στο outlook ΑΛΛΑ τικαρεις αυτο που φενεται πιο κατω ωστε να σου "φερει" τα μυνηματα αλλα να μην τα σβησει απο το το Gmail . Τελικά το έκανα κάπως αλλιώς, έβαλα ένα φίλτρο στο gmail και μου έστειλε τα mails. Σας ευχαριστώ πάντως για την γρήγορη απάντηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα