xakou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Πήρα ένα nexx wt3020, πέρασα το openwrt και προσπαθώ να το στήσω ως nas. Έχω κάνει τη διαδικασία που αναφέρει στο Site: ΕΔΩ , εκτός του 3g dongle, αλλά δεν έχω πρόσβαση στα αρχεία του usb δίσκου από τo pc που έχω τα windows. Βλέπω από τo file manager των windows το sda1, αλλά όταν προσπαθώ να μπω μέσα μου λέει ότι δεν έχω πρόσβαση. Το template από το configuration του nas είναι: [global] netbios name = |NAME| display charset = |CHARSET| interfaces = |INTERFACES| server string = |DESCRIPTION| unix charset = |CHARSET| workgroup = |WORKGROUP| browseable = yes deadtime = 30 domain master = yes encrypt passwords = true enable core files = no guest account = nobody map to guest = Bad User guest ok = yes invalid users = root local master = yes load printers = no max protocol = SMB2 min receivefile size = 16384 null passwords = yes obey pam restrictions = yes os level = 20 passdb backend = smbpasswd preferred master = yes printable = no security = user smb encrypt = disabled smb passwd file = /etc/samba/smbpasswd socket options = TCP_NODELAY IPTOS_LOWDELAY syslog = 2 use sendfile = yes writeable = yes Που κάνω το λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tempor Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Πιθανως δεν εχεις εγκαταστησει αυτο το πακατζ https://wiki.openwrt.org/doc/howto/writable_ntfs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα