Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας και από εμένα.Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω εξαερωση πετρελαίου σε αυτόν τον καυστήρα? 

https://postimg.cc/gallery/drnmj8b

Τελικά τον έβαλα μπροστά και ζεσταίνει το νερό και τα σώματα. 

Το πρόβλημα είναι ότι μετά από λίγο κλείνει και ανάβει όταν πέσει η θερμοκρασία του λέβητα φαντάζομαι 

Κλείνει στους 62 βαθμούς νερό και Chimney 150 βαθμούς. 

https://postimg.cc/gallery/sjgPzQ5

Επεξ/σία από apostolos2
  • Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, apostolos2 είπε

Κλείνει στους 62 βαθμούς νερό

κάποιο από τα δυο όργανα δεν πρέπει να είναι σωστό Δες αν οι αισθητήρες εφάπτονται καλά Η μήπως στο κυάθιον αν έχουν πρέπει να ρίξεις λίγο λάδι για καλύτερη επαφή

image.jpeg.99535dc40ecdef97e00e594c739f557b.jpeg

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, hp8 είπε

κάποιο από τα δυο όργανα δεν πρέπει να είναι σωστό Δες αν οι αισθητήρες εφάπτονται καλά Η μήπως στο κυάθιον αν έχουν πρέπει να ρίξεις λίγο λάδι για καλύτερη επαφή

Αυτό μπορώ να το κάνω μόνος μου ή πρέπει να φέρω καυστηριατζη για αυτό?

Γιατι για να πω την αλήθεια δεν ξέρω που βρίσκονται οι αισθητήρες και το κυαθιον. 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, apostolos2 είπε

Αυτό μπορώ να το κάνω μόνος μου ή πρέπει να φέρω καυστηριατζη για αυτό?

Γιατι για να πω την αλήθεια δεν ξέρω που βρίσκονται οι αισθητήρες και το κυαθιον. 

Αν μπορείς μόνος σου η όχι δεν το ξέρω Ο πίνακας οργάνων ξεβιδώνει Κάτω από τον πίνακα η  λίγο πίσω  συνήθως είναι οι αισθητήρες Έχε υπόψιν σου ότι έχει και ρεύμα ο πίνακας Τώρα αν θα φέρεις  καυστηριατζη και για γενικότερο έλεγχο - ρυθμίσεις - καθαρισμό θαλάμου καύσης  κλπ εσύ αποφασίζεις 

Δημοσ.
On 27/09/2023 at 14:06, kokos23 said:

ναμαι και εδώ...

λοιπόν με την χθεσινή βροχή, αστραπές κεραυνούς, βροντές, έγινε το εξής...

έπεσε ένας κεραυνός κοντά στο σπίτι, (αθήνα έτσι), κάηκε το Ups του ρούτερ του τηλεφώνου και το ρούτερ (έσβησαν όλα τα λαμπάκια, μυρουδιά και δεν έχω τηλ και ίντερνετ)

τότε παρατήρησα ότι ξεκίνησε να δουλεύει ο καυστήρας (kitourami αυτόνομος, θέρμανση -ζεστό νερό) στην θέρμανση!!!, ώπα λέω αφού όλα είναι σβηστά!!! θερμοστάτης χώρου ο οποίος ανάβει και κλείνει τον καυστήρα κλειστός και δεν λειτουργεί στο πάτημα του on...κατέβασα ασφάλεια και έσβησε...

εδώ να πω ότι στην τηλεόραση και στον υπολογιστή έχω πολύμπριζο προστασίας που μάλλον έκαναν καλή δουλειά αφού λειτουργούν κανονικά, αλλά ο καυστήρας παίρνει κατευθείαν από τον πίνακα... 

να υποθέσω πλακέτα;

σώζεται; μήπως κάποιος έχει πάθει κάτι αντίστοιχο;

Καλησπέρα φίλε,

Έπαθα ακριβώς το ίδιο σε Kiturami και ανάβει μόνος του.

Αν και το post σου είναι λίγο παλιό, μήπως μπορείς να μου πεις τελικά τι άλλαξες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, nemesiskp είπε

Καλησπέρα φίλε,

Έπαθα ακριβώς το ίδιο σε Kiturami και ανάβει μόνος του.

Αν και το post σου είναι λίγο παλιό, μήπως μπορείς να μου πεις τελικά τι άλλαξες;

εγκέφαλο...☹️

ευτυχώς το κάλυψε η εγγύηση, ο μάστορας έλεγε δεν ξέρω θα δούμε κλπ, πήρα τηλ στα κεντρικά και μου είπαν οκ, φυσικά δεν είπα ότι έφαγα κεραυνό...

τώρα έχω βάλει και μπρίζα για αποφυγή υπέρτασης, αλλά το καλύτερο είναι να βάλεις στον πίνακα του σπιτιού, αν χωράει....

ο καινούργιος είναι; συμπύκνωσης;

ο παλιός ήταν γαιδούρι δεν καταλάβαινε τίποτε, 20 χρόνια χρήσης τα τελευταία 5 χρόνια χωρίς συντήρηση, ο νέος είναι πιο ευαίσθητος θέλει μάστορα που ασχολείται μόνο με αυτούς...

Επεξ/σία από kokos23
  • Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, hp8 είπε

Καλό θα ήταν να γίνει συντήρηση, καθαρισμός , ρύθμιση . Πολύ είναι το 75 να κόβει ο καυστήρας πάντως 

Πολύ πιθανόν να έχει θέμα ο θερμοστάτης ή ένδειξη . Θα σου βάλει εξωτερικό εμβαπτιζομενο.

22 ώρες πριν, hp8 είπε

Καλό θα ήταν να γίνει συντήρηση, καθαρισμός , ρύθμιση . Πολύ είναι το 75 να κόβει ο καυστήρας πάντως 

Πολύ πιθανόν να έχει θέμα ο θερμοστάτης ή ένδειξη . Θα σου βάλει εξωτερικό εμβαπτιζομενο.

3 ώρες πριν, kokos23 είπε

εγκέφαλο...☹️

ευτυχώς το κάλυψε η εγγύηση, ο μάστορας έλεγε δεν ξέρω θα δούμε κλπ, πήρα τηλ στα κεντρικά και μου είπαν οκ, φυσικά δεν είπα ότι έφαγα κεραυνό...

τώρα έχω βάλει και μπρίζα για αποφυγή υπέρτασης, αλλά το καλύτερο είναι να βάλεις στον πίνακα του σπιτιού, αν χωράει....

ο καινούργιος είναι; συμπύκνωσης;

ο παλιός ήταν γαιδούρι δεν καταλάβαινε τίποτε, 20 χρόνια χρήσης τα τελευταία 5 χρόνια χωρίς συντήρηση, ο νέος είναι πιο ευαίσθητος θέλει μάστορα που ασχολείται μόνο με αυτούς...

Μήπως θα ήταν καλύτερο να φτιάξεις αυτόνομο πίνακα με ρελέ και επιτήρητη; 

Όπως κάνουν για αντλία θερμότητας , ρώτησε συγκεκριμένα ηλεκτρολόγο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, meletis_m είπε

εμένα γιατί μου τα λες Δεν έχω εγώ το πρόβλημα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...