dkmaster Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ακριβώς. Θα σου κάνει επανεκκίνηση, θα σε βγάλει στην οθόνη αναβάθμισης και θα τσεκάρει το αρχείο. Αν δεν είναι συμβατό με το κινητό σου δεν θα σου κάνει αναβάθμιση. Γενικές οδηγίες φορτισμένο το κινητό πάνω από 90% και δεν κάνεις τίποτα αν δεν ολοκληρώσει την αναβάθμιση. 1
dj chris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εντάξει φιλε μου..σε ευχαριστω πολύ κ παλι.!!! Ερώτηση που μου ηρθε..δε χρειάζεται να κάνω τιποτα ρουτ και τετοια ε;; Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2017 από dj chris
dkmaster Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Όχι, όχι. Σου έδωσα λινκ με την επίσημη αναβάθμιση γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Θεωρώ ότι θα γίνει σωστά αλλά προφανώς δεν φέρω ευθύνη αν συμβεί κάτι. Η ρομ είναι 100% επίσημη και δεν χρειάζεται ούτε κάνει ρουτ.
dj chris Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 καταλαβα ενταξει φιλε.!!! να σαι καλα κ παλι.!!
dj chris Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 dkmaster σε Ευχαριστώ πάρα πολύ έκανα σήμερα την αναβάθμιση κ ολα πήγαν μια χαρα..!!!
dkmaster Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Χαίρομαι. Ελπίζω να σε εξυπηρετεί η καινούργια σου ρομ. Αν χρειαστείς οτιδήποτε, εδώ είμαστε πάλι.
dj chris Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέχρι στιγμής οσο το εχω κοιτάξει ειναι παρα πολύ καλη !!! Σε ευχαριστώ κ παλι.!! Καλη συνεχεια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα