Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη rom σε huawei honor 4x !!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά..εχω στην κατοχή μου το huawei honor 4x εδω κ 1,5 χρόνο κ ειμαι ακόμη με android 4.4.2 κ θα ήθελα να αλλαξω τη ρομ...εχω ψαξει μήπως η εταιρεία κανει καποια αναβάθμιση αλλά μου φαίνεται χλωμό αφου εχουν υπάρξει αρκετά μοντέλα νεοτερα απο το δικό μου..γνωρίζετε που μπορω να βρω μια καλη ρομ κ πως μπορω ν την περασω;;; ειχα ασχοληθεί λ στο παρελθόν στο προηγούμενο κινητό μου με αλλαγή ρομ αλλα απο οτι το εψαξα στο youtube ειναι διαφορετικό στο κινητο μου...τη βοήθεια σας .Ευχαριστώ

Δημοσ.

Από όσο βλέπω έχει βγει και android 6.0 για το συγκεκριμένο. Είναι από Ελλάδα αγορασμένο;

Αν μπορείς γράψε μας εδώ το Build Number και το Custom number, όπως και το firmware.

Πληροφοριακά για να περάσεις μη επίσημη ρομ θα πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader.

Δημοσ.

Από όσο βλέπω έχει βγει και android 6.0 για το συγκεκριμένο. Είναι από Ελλάδα αγορασμένο;

Απο ελλαδα ειβαιρ αγορασμένο ναι

Αν μπορείς γράψε μας εδώ το Build Number και το Custom number, όπως και το firmware.

Πληροφοριακά για να περάσεις μη επίσημη ρομ θα πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader.

Οντος εχει βγει η 6

Δες εδω http://m.huawei.com/inmobile/consumer/support/downloads/index.htm

Το ειχα δει αυτο το site αν θυμαμαι καλα...αλλα μου φάνηκε περίεργο που ελεγε India διπλα κ νόμιζα πως ηταν για τα κινητά αυτα που ειναι απο Ινδία

Μπορείς να με βοηθήσεις που να βρω το custom number and firmware ;;;

Δημοσ.

Σωστά νόμιζες, δεν κάνει για το δικό σου μοντέλο. Θα πας ρυθμίσεις -> σχετικά με το τηλέφωνο. Αν μπορεις βαλε μας εδω σε screenshot ότι γράφει.

Δημοσ.

Το ειχα δει αυτο το site αν θυμαμαι καλα...αλλα μου φάνηκε περίεργο που ελεγε India διπλα κ νόμιζα πως ηταν για τα κινητά αυτα που ειναι απο Ινδία

Τοτε δείξε screenshot
Δημοσ.

Κανονικά θα πρέπει να σου πάρει αυτήν την αναβάθμιση.

http://www.carbontesla.com/2016/05/download-honor-4x-b506-marshmallow-firmware-final-europe/

Θα ταιριαξει?

Γιατι ειναι το Β130 του dj chris

http://www.carbontesla.com/2015/12/huawei-honor-4x-l11-b130-kitkat-firmware-cambodia/

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις αυτό που σου έστειλα. Έχει οδηγίες. Από όσοι γνωρίζω στα huawei αν το update δεν μπορεί να κάτσει στην έκδοση που είσαι τότε θα σου βγάλει μήνυμα ότι δεν μπορεί να γίνει το update χωρίς να έχεις κάποιο πρόβλημα εφόσον αυτό δε γίνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μμ καταλαβα ;) ενταξει σε ευχαριστω πολυ για το χρονοσ σου :)

μπορεις μονο να με βοηθησεις τι εννοει στο βημα 5..??

Επεξ/σία από dj chris
Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια σε όσα huawei έχω κάνει αναβάθμιση με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάστηκε να κάνω το βήμα 5. Πήγαινα κατευθείαν στο 6.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποτε ουσιαστικά κατεβαζω τ αρχειο το αποσυμπιεζω το περνάω στν καρτα μνημης κ παω τοπική ενημέρωση..σωστα.???

Επεξ/σία από dj chris

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...