stelios18120 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 O m12w με τον m12a τι διάφορες έχουν;
PETROS13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Το toner έχει 56€ (cf279a) . Το ανακατασκευασμένο έχει περίπου 20€ Διαφορά φθηνού με ακριβού μάλλον μόνο στο wifi print. 1
stelios18120 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Με το αρχικό τόνερ (demo) που το δίνουν μαζί πόσες περίπου σελίδες βγάζει; Η έχει ίσα ίσα μερικές εκτυπώσεις ώστε να αγοράσεις επιτόπου τόνερ; (Βέβαια μπορεί να λέω και βλακείες αφού δεν το έχει πάρει ακόμα κάνεις στα χέρια του)
JIMBOAthens Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 O m12w με τον m12a τι διάφορες έχουν; Η μοναδική διαφορά τους είναι ότι ο w υποστηρίζει και Wi-Fi ασύρματη εκτύπωση ΧΩΡΙΣ όμως να διαθέτει και θύρα ethernet... 1
spook Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Αν ενδιαφέρεται κανείς από Λάρισα , μπορώ να το παραγγείλω στα 39,21€ το απλό και στα 63,20€ την έκδοση με το wifi. 1
JohNickZ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Ειναι λιγο ακριβα τα compatible τονερ σε σχεση με παλιοτερα μοντελα η μου φαινεται? Δηλαδη 8ε για 1500 σελιδες στο παλιο μοντελο, κ 20ε για 1000 σελιδες σε αυτο?? Επισης τι ακριβως γινεται με την αναλυση μαυρου (οχι οτι χρειαζεται αναλυση για μαυρη εκτυπωση αλλα), ειναι 600x600dpi ενω σε παλαιοτερα μοντελα 1200x1200dpi??
vgiozo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Το toner έχει 56€ (cf279a) . Το ανακατασκευασμένο έχει περίπου 20€ Διαφορά φθηνού με ακριβού μάλλον μόνο στο wifi print. Δυστυχώς κανένας από τους δύο δεν προσφέρει αυτόματη εκτύπωση κι από τις δύο πλευρές μιας σελίδας, σημαντικό αν θες να κάνεις οικονομία σε χαρτί.
Billator Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δυστυχώς κανένας από τους δύο δεν προσφέρει αυτόματη εκτύπωση κι από τις δύο πλευρές μιας σελίδας, σημαντικό αν θες να κάνεις οικονομία σε χαρτί. Χειροκίνητα που το δύσκολο, 1 φορά να καταλάβεις πως πάει μετά η εκτύπωση κ στις δύο πλευρές γίνεται κ σε λιγότερο χρόνο σε σχέση με ένα φθηνό που το κάνει αυτόματα.
vgiozo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Χειροκίνητα που το δύσκολο, 1 φορά να καταλάβεις πως πάει μετά η εκτύπωση κ στις δύο πλευρές γίνεται κ σε λιγότερο χρόνο σε σχέση με ένα φθηνό που το κάνει αυτόματα. χάσιμο χρόνου απλά, όπως κι άλλες λειτουργίες που μας διευκολύνουν (πχ θύρα microsd, ασύρματη αποστολή εκτύπωσης, κοκ) έτσι και το να πατάς εκτύπωση και να σου βγαίνουν όπως ακριβώς θες τα έγγραφα, χωρίς περαιτέρω μεσολάβηση είναι χρήσιμο και για laser > πιο επαγγελματικού χαρακτήρα εκτυπωτή νομίζω πως είναι απαραίτητο. Προσωπικά δεν θα πλήρωνα πλέον για εκτυπωτή χωρίς αυτό το χαρακτηριστικό.
lary7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Χειροκίνητα που το δύσκολο, 1 φορά να καταλάβεις πως πάει μετά η εκτύπωση κ στις δύο πλευρές γίνεται κ σε λιγότερο χρόνο σε σχέση με ένα φθηνό που το κάνει αυτόματα. Ναι αλλα οταν ξαναβαζεις το χαρτι εχει πιτσικαρει λιγο και μπορει να το μασησει ή να παρει 2 φύλλα μαζι. Για λιγα φυλλα βολευει, για πολλα οχι.
Billator Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 χάσιμο χρόνου απλά, όπως κι άλλες λειτουργίες που μας διευκολύνουν (πχ θύρα microsd, ασύρματη αποστολή εκτύπωσης, κοκ) έτσι και το να πατάς εκτύπωση και να σου βγαίνουν όπως ακριβώς θες τα έγγραφα, χωρίς περαιτέρω μεσολάβηση είναι χρήσιμο και για laser > πιο επαγγελματικού χαρακτήρα εκτυπωτή νομίζω πως είναι απαραίτητο. Προσωπικά δεν θα πλήρωνα πλέον για εκτυπωτή χωρίς αυτό το χαρακτηριστικό. Όποιος έχει λεφτά παίρνει κάποιον τέτοιο που λες. Επαγγελματική χρήση μπορείς να κάνεις την ίδια και στα δύο ( εφόσον εσύ δεν μιλάς για μηχανήματα 200-250+ ευρώ) απλά πρέπει να έχεις αντίληψη για πως εκτυπώνεται το χαρτί κ μετά είναι πολύ εύκολο. Δεσμευτικό με αυτή την λογική που λες είναι ότι είναι κ ασπρόμαυρο μόνο, δεν έχει να λέει τίποτα αυτό. Ειδικά όταν εκτυπώνεις πολλά φύλλα μαζί είναι πολύ πιο εύκολο χειροκίνητα να το κάνεις, αν μιλάμε για μέχρι 5-6 σελίδες εκεί είναι κουραστικό κ συμφωνώ μαζί σου αλλά αν υπάρχει οικονομικός παράγοντας κόβεις απο τέτοια χαρακτηριστικά.. Εξαρτάται την χρήση που το θέλει ο καθένας. Εγώ πχ κρατάω για αυτόν τον λόγο τον HP P1102 επειδή έχει την πιο φθηνή εκτύπωση, ( 5 ευρώ για 1500 σελίδες αν πας να σου γεμίσουν το toner, 7,50 καινούριο ΟΕΜ) και όταν θέλω να εκτυπώσω βιβλία στην ουσία είναι σαν να πληρώνω αποκλειστικά το χαρτί. Την εκτύπωση στις δύο πλευρές τις κάνω πλεον χωρίς καν να το σκεφτώ. Ναι αλλα οταν ξαναβαζεις το χαρτι εχει πιτσικαρει λιγο και μπορει να το μασησει ή να παρει 2 φύλλα μαζι. Για λιγα φυλλα βολευει, για πολλα οχι. Αν έχεις 1-3 φύλα ίσως έχεις αυτό το πρόβλημα σε περισσότερα δεν νομίζω να υπάρχει. Τουλάχιστον ποτέ δεν είχα εγώ αυτό το πρόβλημα.
HERTHAN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Βρηκα ενα κουπονι απο φιλο και σκεφτομαι να παρω αυτον http://www.public.gr/product/perifereiaka/printers/multifuction-inkjet/hp-laserjet-pro-mfp-m26a-aspromayro-polymihanima-laser-a4/prod8241773pp/ Ειναι καλος ο συγκεκριμενος γνωριζει κανενας? Επισης οι διαφορες με αυτον https://www.skroutz.gr/s/10197723/HP-LaserJet-Pro-MFP-M130a.html και γενικοτερα με την συγκεκριμενη σειρα Μ130 ποιες ειναι οι διαφορες τους? Δεν βλεπω κατι το ιδιαιτερο γι'αυτο ρωταω.Μηπως καποια ειναι παλια και η αλλη καινουρια γιατι μ'εχουν μπερδεψει λιγο. Τελος υπαρχει περιπτωση να εχω κανενα θεμα με ανακατασκευασμενα τονερ με την HP?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα