Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι να διαβαζει αραγε στο url που δεν το εχουμε εμεις ?

μπορεις να πεις τι εκανες και το δεχτηκε ?

Έχω λάβει το σχετικό mail που λέει ότι τους έλειψα και μου κάνουν 20% έκπτωση σε επιλεγμένα προϊόντα...
Δημοσ.

Έχω λάβει το σχετικό mail που λέει ότι τους έλειψα και μου κάνουν 20% έκπτωση σε επιλεγμένα προϊόντα...

Μάλλον αυτή είναι η απάντηση στο γιατί δεν παίζει -και δε θα παίξει αν είναι έτσι- σε όλους.

Έχει σημασία να αναφέρει ο καθένας από το ιστορικό παραγγελιών του, πότε έχει κάνει την τελευταία του αγορά. Μόνο έτσι θα βγει σίγουρο συμπέρασμα.

Σε όποιον δουλεύει πάντως μπορεί να συμφέρει να χρησιμοποιήσει καλύτερα την έκπτωση σε ακριβότερα προϊόντα και όχι για να γλυτώσει 10-20€, γιατί θα του την ξαναδώσουν άμα κάνει να ψωνίσει για μεγάλο διάστημα πάλι.

Δημοσ.

Ούτε σε μένα δουλεύει...το δοκίμασα σε διαφορετικους πλοηγητές, και με διαφορετικούς τρόπους, πχ πρώτα να συνδεθώ και μετά, το ίδιο αποτέλεσμα.

δίνει τις στάνταρ εκπτώσεις κι όχι τις επιπρόσθετες.

Δημοσ.

ναι και εγω βρήκα τελικά το μέιλ και συγκινήθηκα που κάποιος με θυμήθηκε, λογικα αυτοι οι εκτυπωτές δεν εχουν θεμα να ξεραινονται οι κεφαλες και τετοια,μέσα τώρα μάλλον κανένα ντέμο τόνερ θα έχει ε ,οσοι δεν μπορουν θα εξυπηρετησουμε κανεναν αν δεχτει να παραγγείλουμε παραπάνω κομμάτια εγω ειμαι Αθήνα, βλεπω δεχεται να βαλω και δυο κομματια με την σωστη τιμη

Δημοσ.

Πάντως, θα το ξαναπώ, παλαιότερα έχουν δώσει εκπτώσεις για όλα τα προϊόντα -δλδ και ακριβότερα- σε όσους έχουν καιρό να αγοράσουν. Τώρα μόνο σε συγκεκριμένες -όχι πολύ ακριβές- κατηγορίες.

Αν δεν έχετε ανάγκη εκτυπωτές του 50ρικου και ούτε σκοπεύετε να πάρετε κάτι άλλο από public σύντομα μέσω του λογαριασμού σας, μη "σπαταλάτε" την αγορά με άλλα λόγια.

My 2 cents.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν ισχυει σε ολους προφανως. Ειναι η γνωστη εκπτωση που πετανε που και που σε οσους εχουν πολυ καιρο να αγορασουν. Διορθωνω τον τιτλο λοιπον και το #1.

Για το συνολο των αγοραστων-μελων μας, δεν ειναι προσφορα ο ασυρματος, αφου εχει 79 αντι για 82 σκρουτζ οπως λεει ο ts. Πριν λιγες μερες μαλιστα ειχε 69€ βλεπω στον Κωτσοβολο. Για οσους εχουν την εκπτωση ειναι απο μονο του το 20% "προσφορα" για να παρουν ο,τι θελουν απο οσα συμμετεχουν, οχι για αυτα του θεματος μονο. 49€ ειχε αλλου ο απλος προσφατα αλλα τωρα ειναι ξανα προσφορα οπως ηταν και τοτε. Ο συνδιασμος για οποιον εχει την εκπτωση στον λογαριασμο του και θα ηθελε εναν απο τους 2, ναι ειναι καλυτερη προσφορα.

Δημοσ.

Ειμαι απο τους τυχερους !? Τον πηρα 39 κατι και αντικατεστησα εναν 1100 με cetronics .30 χρονων +, εν λειτουργεια.απλα η μητρικη μου δεν εχει παραλληλη πια.

Δημοσ.

Ειμαι απο τους τυχερους !? Τον πηρα 39 κατι και αντικατεστησα εναν 1100 με cetronics .30 χρονων +, εν λειτουργεια.απλα η μητρικη μου δεν εχει παραλληλη πια.

Ήσουν. Ο δικός μου έχει σταλεί ήδη.

Νομίζω υπάρχει ανταπτοράκι για να μην αποστρατεύσεις τον ήρωα σου!

Δεν ισχυει σε ολους προφανως. Ειναι η γνωστη εκπτωση που πετανε που και που σε οσους εχουν πολυ καιρο να αγορασουν. Διορθωνω τον τιτλο λοιπον και το #1.

Για το συνολο των αγοραστων-μελων μας, δεν ειναι προσφορα ο ασυρματος, αφου εχει 79 αντι για 82 σκρουτζ οπως λεει ο ts. Πριν λιγες μερες μαλιστα ειχε 69€ βλεπω στον Κωτσοβολο. Για οσους εχουν την εκπτωση ειναι απο μονο του το 20% "προσφορα" για να παρουν ο,τι θελουν απο οσα συμμετεχουν, οχι για αυτα του θεματος μονο. 49€ ειχε αλλου ο απλος προσφατα αλλα τωρα ειναι ξανα προσφορα οπως ηταν και τοτε. Ο συνδιασμος για οποιον εχει την εκπτωση στον λογαριασμο του και θα ηθελε εναν απο τους 2, ναι ειναι καλυτερη προσφορα.

Για κάποιον που είχε την έκπτωση αλλά έχει και 3 εκτυπωτές (ο ένας σφραγισμένος), είναι προσφορά;
Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε κ εμένα το email, οπότε απλά πρέπει να καθυστέρησε για αυτό μου είχε βγάλει την προσφορά με το -20% χθες, εγώ είχα πατήσει απλά το Link και συνδέθηκα στον λογαριασμό μου :P 

Δημοσ.

Παρήγγειλα κι εγώ έναν μ έκανε κι επιπλέον έκπτωση 1,58 (δεν ξέρω γιατί) και βγήκε 37,25 € 

Καθαρή αξία                 31,62 €

Έκπτωση παραγγελίας  1,58 €

Μεταφορικά δωρεάν

Αξία ΦΠΑ                      7,21 €

Τελική αξία (με ΦΠΑ)            37,25 €

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά το σύστημα του Public δεν την πολυπαλεύει, κάποια στιγμή μου τον έβγαλε περίπου στο δεκάρικο χωρίς να μπορέσω να ολοκληρώσω την αγορά.

Επίσης από ότι βλέπω τώρα η έκπτωση μου δε χάθηκε...

post-188222-0-47619000-1485659871_thumb.png

post-188222-0-13457600-1485660491_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...