Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

μετα απο την ταλαιπωρια που τραβηξα με την cyta σημερα συνδεθηκα στον ΟΤΕ...

το ρουτερ κλειδωνει οπως κλειδωνε στην cyta κοντα στα ~13000Κbps αλλα η ταχυτητα στο κατεβασμα ειναι η μιση απο μετρησεις που εκανα απο διαφορα site και απο κατεβασμα τορρεντ!

σας παραθετω τα στοιχεια της γραμμης μηπως μπορειτε να μου δωσετε καποια γνωμη!

ισως βεβαια δεν εχει σεταριστει καλα η γραμμη ακομα οπως και να εχει δηλωθηκε βλαβη και θα εχω νεα απο τον ΟΤΕ την δευτερα!

Capture.png

post-225152-0-82849900-1485526685_thumb.png

Δημοσ.

κατεβασε απο το FTP του ΟΤΕ ενα μεγαλο αρχειο πχ 1 GB ,  για να παρεις ασφαλη συμπεράσματα για την ταχυτητα 

το εχω κανει ηδη αυτο και κατεβαζω περιπου με 650 ΚΒ/s :)

Δημοσ.

κατεβασε απο το FTP του ΟΤΕ ενα μεγαλο αρχειο πχ 1 GB ,  για να παρεις ασφαλη συμπεράσματα για την ταχυτητα 

Μπα δεν πιάνει μεγάλες ταχύτητες ο ftp τους. Οσες φορές δοκίμασα για λίγο έπιασα 40Mbps, ενώ από αλλού κατεεβάζω με πάνω από 45MBps.

Δημοσ.

παδια μετα απο δοκιμες τελικα φταιει κατι με το λαπτοπ μου!!!

ασυρματα το δικο μου πιανει ταχυτητα γυρω στα 6

ενω με αλλο λαπτοπ πιανει κοντα στα 11!

δεν εχω κατι ανοικτο οταν κανω τις μετρησεις τι μπορει να φταιει!  :fear:

Δημοσ.

modechristo ασύρματα θα μπορούσαν να είναι πολλοί παράγοντες. Για να δούμε αν περιορίζεται μόνο στο ασύρματο κομμάτι το πρόβλημα, δοκίμασε το λαπτοπ σου με καλώδιο. Υπάρχει και η πιθανότητα η ασύρματη κάρτα του λαπτοπ να μην τα πάει καλά με το συγκεκριμένο ρούτερ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

modechristo ασύρματα θα μπορούσαν να είναι πολλοί παράγοντες. Για να δούμε αν περιορίζεται μόνο στο ασύρματο κομμάτι το πρόβλημα, δοκίμασε το λαπτοπ σου με καλώδιο. Υπάρχει και η πιθανότητα η ασύρματη κάρτα του λαπτοπ να μην τα πάει καλά με το συγκεκριμένο ρούτερ.

ναι ξεχασα να το πω τελικα περιοριζεται εκει γιατι δοκιμασα με καλωδιο και ειναι οκ η γραμμη!

δοκιμασα και καρφωτες ip απο τον οτε και παλι τιποτα :)

το λαπτοπ ειναι το αυτο της υπογραφης και γενικα διαβαζω μερικα θεματακια με την ασυρματη συνδεση αλλα δεν βγαζω ακρη!

Επεξ/σία από modechristo_13
Δημοσ.

παντως το speedport δινει πολυ παραπανω σε wifi,(καλυπτει ακομα και vdsl)

και το λαπτοπ φαινεται εχετικα καινουργιο, δεν δικαιολογειται, εκτος και αν εισαι πολυ μακρια,

αν οχι ριχτου ενα reset , kai αναβαθμισε το wifi toυ laptop 

Δημοσ.

παντως το speedport δινει πολυ παραπανω σε wifi,(καλυπτει ακομα και vdsl)

και το λαπτοπ φαινεται εχετικα καινουργιο, δεν δικαιολογειται, εκτος και αν εισαι πολυ μακρια,

αν οχι ριχτου ενα reset , kai αναβαθμισε το wifi toυ laptop 

τα εχω κανει αυτα αλλα τιποτα !! η αποσταση μου ειναι περιπου 3 μετρα δεν ειναι αυτο το θεμα !

εχει καποιο θεμα το λαπτοπ και κοβει και δεν εχω βρει λυση ακομα!! :(

Καθαρισε το απο malwares σε πρωτη φαση.

εχω κανει και scan με το eset και τιποτα!

Δημοσ.

με malwarebytes  να κανεις και κανε ακομη ρεσταρτ στο μοντεμ σου.

γιατι να κανω restart tο modem?

για να το επαναφερω στις εργοστασιακες ρυθμισεις?

επισης παρατηρω και το ιδιο πραγμα με το ρουτερ του διπλανου σπιτιου οποτε ειναι καθαρα θεμα του λαπτοπ!

επισης ειδα το power saving  στην καρτα  wifi και ειναι στο maximum οποτε ουτε αυτο επηρεαζει!

Δημοσ.

Σου ειπα ρεσταρτ και οχι ρεσετ. Καθαρισε το λαπτοπ σου με αυτο που σου ειπα και βαλε και αλλον driver στη καρτα δικτυου σου.

Το pwer saving μπορεις να το κλεισεις και τελειως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...