dub Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 καταγράφει τις δραστηριότητες μου στον υπολογιστή.(εν είδει βιντεο?). Θέλω να στέλνω οδηγίες σε κάποιον φίλο για διάφορες ρυθμίσεις του υπολογιστή , δηλαδή πατάω εδώ, ανοιγει αυτό , μετά επιλέγω αυτό κτλ. Κάτι σαν capture φαντάζομαι αλλά να καταγράφει οτι φαίνεται στην οθόνη μου κάθε στιγμή αλλά με κίνηση.. Ευχαριστώ
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Καλημερα, νομίζω οτι το Snagit 7, στην επιλογή Record a video of the Screen το κάνει. Πάντως δεν το έχω δοκιμάσει. Edit Το δοκίμασα και γίνεται. Πάντως επειδή μου τα έσωσε ως .avi, το μέγεθος του αρχείου είναι μεγάλο για mail. (10 sec πρίπου 5 Mb). Πιστεύω οτι αν κάνεις record μικρό κομμάτι της οθόνης για μικρό χρόνο θα πέσει το μέγεθος.
Dark_son20 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 an psakseis kai o movie maker ton xp to kanei...eixa ftiaksei polla videakia pio palia....
dub Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 ευχαριστώ παιδιά. Κατεβάζω το snagit 7 (το 5 που έχω δεν υποστηρίζει βιντεο) και το camtasia studio της ίδιας εταιρειας και θα σας πω. Συγχρόνως το παλεύω με το Windows Movie Maker
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.