Προς το περιεχόμενο

YI 2 Action Cam @ amazon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα 1080 θα με ενδιέφερε, οχι 4Κ καθώς δεν εχω που να προβάλω 4κ βιντεάκια ακομα :P

Τι παίζει γύρω στο 50€ λοιπόν; Με wifi αν υπάρχει κατι :P

Δημοσ.

Μέχρι 50ρικο καλά είναι για να κάνουμε χαβαλέ, αν κάποιος έχει απαιτήσεις παίρνει gopro με το ανάλογο κόστος.

Μιλάμε για την yi 4k... Πατάει κάτω gopro... Μπαταρία, νύχτα,slowmotion...

Επειδη εχω δει αυτες τις μερες αρκετα samples 4Κ video απο κατοχους, ειναι πολλα τα λεφτα. Δεν μου αρεσε καθολου η ποιοτητα εικονας της. Οταν απο  600 παιρνεις φωτογραφικη mirrorless ή dslr micro 4/3 kit με φακο με πολυ καλο 4Κ βιντεο, να δωσει κανεις 250-300-350 για αυτο το κακο αποτελεσμα της συγκεκριμενης ειναι παααααρα πολλα.

Ναι αλλά με 80 μοίρες FOV...η συγκεκριμένη είναι action camera. Δεν μπορείς να βάλεις οπουδήποτε το μισό κιλό της Mirrorless. 

και εγώ έχω την nex 3n με τον samyang 8mm που είναι το ίδιο ευρυγωνιος και εννοείται ότι βγάζει πολύ καλύτερο βίντεο από την κάθε action camera που έχει το 1/10 του αισθητήρα. παρόλα αυτά η φορητότητα που έχουν δεν πιάνει μια μπροστά σε μια action camera. 

αλήθεια ποια Mirrorless βγάζει 1080p 120fps ή 720p 240fps..

ακόμη και η gopro 4 black είναι μίλια πίσω σε σχέση με το slow motion της yi 4k(μειώνει το fov στο 1/3)

Η κάμερα τα σπάει και γιαυτό το παράδοξο να είναι "κινέζια" και να έχει 200€ χωρίς φπα , service κλπ

έχει εξαιρετικό menu , άπειρες λειτουργίες , Stabilazation , shutter control , αυτόματο timelapse , Ultra mode, flat profile colour , 5 ghz wifi και το κορυφαίο είναι η ΜΠΑΤΑΡΙΑ... δεν τελειώνει ποτέ...βλέπω συνάδελφους με go pro να αλλάζουν 2 μπαταρίες..

Δεν ξέρω όμως αν αξίζει σαν action κάμερα στα 186€ αν αναλογιστούμε ότι το προηγούμενο μοντέλο (χωρίς την οθόνη) κόστιζε περίπου 70€, με πολύ καλό βίντεο μέχρι 2K (και 4K με script). Έχει και αρκετά αρνητικά της αλλά είναι value for money το πρώτο μοντέλο της Xiaomi Yi (εξού και το gopro killer).

Προσωπικά δεν θα προτιμούσα τον αντικαταστάτη της στα 186€.

επειδή την έχω την yi τολμώ να πω ότι άξιζε με χίλια η μεταβαση στο καινούργιο μοντέλο. έχει απίστευτη εικόνα , ατελείωτη μπαταρία , timelapse που σου έχει έτοιμο το αρχείο χωρίς να χρειάζεσαι τον υπολογιστή και το καλύτερο Shutter control για νυχτερινές φωτογραφίες.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Μιλησα καθαρα για ποιοτητα εικονας στα 4Κ και τιποτα αλλο. (λογικα την ιδια κακη για μενα ποιοτητα θα την εχει και στις αλλες αναλυσεις βεβαια) . Δεν θα την συγκρινω με αλλες action cameras γιατι ολες ειναι πολυ κατωτερες απο οποιαδηποτε σοβαρη φωτογραφικη που εχει στην Ελληνικη αγορα απλα τα διπλα χρηματα απο την τιμη που παιζει Ελλαδα του τιτλου. Εκει εστιασα. Αν καποιος βεβαια θελει να παρει μια action χωρις να θελει τοσο καλη ποιοτητα video, αφου ο σκοπος του θα ειναι να πιανει απλα αυτο που θελει με τα γνωστα πλεονεκτηματα της action χωρις απαιτησεις "ποιοτητας video μηχανης", σιγουρα θα εχει λογους να την αγορασει, δεν διαφωνω.

Δημοσ.

Καλά στο βίντεο πιο πάνω τη GoPro την έχει τόσο κοντά στο πλάνο που λογικό είναι να φαίνεται "χειρότερη" σαν ποιότητα... Θα συμφωνήσω με τον φίλο driver4 πιο πάνω εγώ την έχω καταβρεί με μια Eken H9 που έχω από τον Απρίλη και είμαι κομπλέ τι θάλασσα τι paintball μόνο στα χιόνια δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά και εκεί πιστεύω θα είναι το ίδιο καλή.

• Like 1
Δημοσ.

Μιλησα καθαρα για ποιοτητα εικονας στα 4Κ και τιποτα αλλο. (λογικα την ιδια κακη για μενα ποιοτητα θα την εχει και στις αλλες αναλυσεις βεβαια) . Δεν θα την συγκρινω με αλλες action cameras γιατι ολες ειναι πολυ κατωτερες απο οποιαδηποτε σοβαρη φωτογραφικη που εχει στην Ελληνικη αγορα απλα τα διπλα χρηματα απο την τιμη που παιζει Ελλαδα του τιτλου. Εκει εστιασα. Αν καποιος βεβαια θελει να παρει μια action χωρις να θελει τοσο καλη ποιοτητα video, αφου ο σκοπος του θα ειναι να πιανει απλα αυτο που θελει με τα γνωστα πλεονεκτηματα της action χωρις απαιτησεις "ποιοτητας video μηχανης", σιγουρα θα εχει λογους να την αγορασει, δεν διαφωνω.

Ποιά ακριβώς mirrorless με fisheye φακό παίρνεις με 600€;;

Ναι μιλάς για ποιότητα

Αλλά και της mirrorless νομίζω χαλιά είναι μπροστά σε μία medium format..

Καλά στο βίντεο πιο πάνω τη GoPro την έχει τόσο κοντά στο πλάνο που λογικό είναι να φαίνεται "χειρότερη" σαν ποιότητα...

Hello...Στο ίδιο σημείο κάθετε απλά η go pro κανει crop για να μπορέσει να πιάσει τόσα frame..
  • Like 3
Δημοσ.

Για τα λεφτά της είναι πολύ καλή. Το 4κ video είναι  αρκετά καλό την ημέρα με αρκετό φωτισμό συγκρίσιμο, εφαμιλλο της gopro. Εκεί που υστερεί σε σχέση με την gopro είναι σε κάοιες extra ρυθμίσεις όπως το linear mode που έχει η gopro, to application στα κινητά κα. Γενικά όμως για 200 ευρώ είναι αξιοπρεπέστατη. Δεν υπάρχει σύγκριση action cam με mirrorless και dslr είναι σαν να συγκρίνουμε πατάτες με πορτοκάλια. Είναι η πιο φθηνή true 4k action cam.

• Like 1
Δημοσ.

Η Eken που αναφέρθηκε πιο πάνω έχει εξαντληθεί από banggood

Μία Full HD Action Camera με αξιοπρεπή αποτελέσματα για snowboard και touring με μηχανή κοντά στο 50αρικο υπάρχει εναλλακτικά?

Την βρήκα στο aliexpress για 49 δολάρια. Δεν έχω καμία εμπειρία από ali, χτυπάμε άφοβα με paypal ή θα τραβάμε τα μαλλιά μας?

Δημοσ.

Η eken μια χαρά υπάρχει στο banggood και σε καλύτερη τιμή 46$ απο aliexpress

http://www.banggood.com/EKEN-H9-WiFi-Sport-Action-Camera-DV-Car-DVR-SPCA6350-4K-25fps-1080p-60fps720P-120fps-p-1085695.html

ΥΓ

το ξέρω οτι είναι off topic, το έγραψα εδώ για να γλιτώσω τον συμφορουμίτη απο μη αναγκαία ρίσκο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ και συγγνώμη για το offtopic!

Απλά όταν έμπαινα έλεγε out of stock, ίσως κοιτούσα λάθος μοντέλο

Δημοσ.

γιατί δεν τις πουλάει το άμαζον το μαγαζί αυτό έχει μόνο 75 feedbacks με την εγγύηση τι γίνεται ;

Δημοσ.

Την EKEN H9 την έβγαλε το gearbest στα 38,55€ σε flash sale και την χτύπησα!

Έχω δει καμιά 20αρια συγκριτικά βίντεο και σε κάποια σημεία τις βάζει σχεδόν όλες από κάτω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...