king_k Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Αυτο γινοταν στα dogfights με τους "καλους" αντιπαλους για να προχωρησει το story, με ολους τους υπολοιπους αντιπαλους εγω το εβρισκα απολαυστικο γιατι σε εβαζε πολυ πιο μεσα στη δραση και δεν ηταν scripted. Εμενα σιγουρα θα μου λειψει either way...
dstelios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Κάποιος που να έπαιξε το παιχνίδι στο Pc να μας πει δυο λόγια ;;;
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Έχει μια από τα ίδια σενάριο , η mission 13 είναι super fking hard στο normal , τελειώνει σε άντε 2 μέρες και μετά το ξεχνάς . Τυπικό ace combat Αν θες και VR τώρα ατύχησες μόνο psvr
dstelios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Έχει μια από τα ίδια σενάριο , η mission 13 είναι super fking hard στο normal , τελειώνει σε άντε 2 μέρες και μετά το ξεχνάς . Τυπικό ace combat Αν θες και VR τώρα ατύχησες μόνο psvr Multiplayer online ; Δεν αξίζει ;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είχα ξεχάσει ότι είχα ξεκινήσει τόπικ. Έκανα ένα run στο normal, keyboard only (δεν γουστάρω flying με gamepad και HOTAS εκτός 4 μοντέλων δεν υποστηρίζεται). Περίμενα να με δυσκολέψει, αλλά αν δεν πήγαινα με afterburners σε κάποια σημεία που ήθελε καλούς ελιγμούς, δεν υπήρχε θέμα. Mιας και έχω παίξει μόνο το Assault Horizon, έπρεπε να εγκλιματιστώ λίγο με το στυλ του (timer, score rewards, το στόρυ του Strangereal). Εμένα προσωπικά, η 13 δεν με χάλασε, μου την έδωσε η άλλη που έπρεπε να κρύβεσαι στα σύννεφα, γιατί ή εγώ δεν μπορώ να διαβάσω τοπογραφικά ή είναι κουκουρούκου πώς τα έβαλαν. Πάντως θα περιμένω να βάλουν HOTAS support, να του ρίξω ένα 2ο run σε hard με ιαπωνικό voice over. Online δεν έπαιξα και δεν με τραβάει άλλωστε να παιξω PvP εδώ. Γενικά εμένα μου άρεσε πολύ, δράση, ωραία γραφικά, πολύ καλό soundtrack (και οκ, όταν έχεις το "Daredevil" να χτυπάει το κρεσέντο του στην συγκεκριμένη (όποιος έπαιξε, ξέρει) σκηνή, όλο το hype. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από GhostRiderLSOV
Mhlogiatros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μλκια ισοϋψεις καμπυλες έχουν > Βασικά κατάλαβα το κόλπο να πηγαίνεις γύρω -γύρω από τα βουνά και να περιμένεις να κινηθούν τα συνεφα για κάλυψη . Ναι εκνευριστικό όσο δε πάει .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε να περιμένεις να κινηθούν τα συνεφα για κάλυψη Κάτσε τώρα...τα σύννεφα κουνιούνται σε εκείνη την περιοχή; 😮
Mhlogiatros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Άμα προσεχεις τι λένε στο chat οι wingmen γλυτώνεις πολύ πόνο 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Άμα προσεχεις τι λένε στο chat οι wingmen γλυτώνεις πολύ πόνο Προσέχω τι λένε, αφού πολλά βασικά πράγματα της ιστορίας λέγονται in-game, αλλά αυτό με τα σύννεφα δεν το είχα προσέξει, με τον Full Band και τον Bandog να μιλάνε. Edit: Μην μου πεις ότι νομίζεις ότι νόμιζα (heh) πώς έπρεπε να πετάω πάνω από τα σύννεφα; Το θέμα μου ήταν το τελευταίο SAM site που ήταν αρκετά έξω από τα σύννεφα και μετά δεν είχα χώρο να ξαναχωθώ. Γενικά με βόλεψε με long range anti-surface missile μετά, αφού σταμάτησα να προσπαθώ με το Α-10, αλλά εκείνο στο τέλος είχα θέμα. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από GhostRiderLSOV
king_k Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Τους ace pilots με τα skin τους έχετε βρει; Κάποιοι έχουν κουφά απαιτούμενα για να εμφανιστούν και μόνο με walkthrough παίζει να τους βγάλεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα