Προς το περιεχόμενο

Ace Combat 7: Skies Unknown

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Μετά το πιο αληθοφανές setting του Ace Combat: Assault Horizon που είχε κανονικές χώρες, η σειρά επιστρέφει στα πιο φανταστικά σενάρια και περιοχές με το Skies Unknown.

Είναι το 2ο AC που έρχεται στο PC, θα είναι στην Unreal Engine 4. Eγώ τουλάχιστον θα το περιμένω. :P

Δεν βρίσκω πιο πολλές πληροφορίες ακόμα, οπότε...αυτά για τώρα.

• Like 3
Δημοσ.

Μπορώ να το περιμένω κι εγώ μαζί σου;????

Ελπίζω παντως να διατηρήσουν το dogfight mode που είχαν στο horizon γιατί πήγε το gameplay λίγο παρακάτω και προσωπικά μου άρεσε αρκετά.

Όσο για το setting προτιμώ το nowadays από το futuristic αλλα τι να κάνουμε θα συμβιβαστώ, δεν υπάρχουν και επιλογές σε αυτό το genre.

Δημοσ.

Επιτελους! Το προηγουμενο ηταν Ace of Duty και δεν μου αρεσε καθολου. Εχω μια αμυδρη ελπιδα (αν και δεν το βλεπω) οτι μπορει και να υποστηριζει VR και σε PC.

Δημοσ.

Επιτελους! Το προηγουμενο ηταν Ace of Duty και δεν μου αρεσε καθολου. Εχω μια αμυδρη ελπιδα (αν και δεν το βλεπω) οτι μπορει και να υποστηριζει VR και σε PC.

Άκυρο από εμένα, μισό παιχνίδι δεν πληρώνω όπως και το resident evil 7 vr μόνο στο ps4

Δημοσ.

Δεν εχω ξανα ασχοληθει με το είδος αλλά μάλλον θα το δω. Υπηρετήσαμε κ ΠΑ άλλωστε :-D

Ολα τα άλλα που είχαν σ΄χεση με αεροπλάνα ήταν κάτι ακραία sim με παλιά γραφικά που πιο πολύ τα παίζαν υποψήφιοι τρομοκράτες και.... :X :X

Ε και μετά ήταν αυτά του 2ου Παγκοσμίου που με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

Δημοσ.

Δεν εχω ξανα ασχοληθει με το είδος αλλά μάλλον θα το δω. Υπηρετήσαμε κ ΠΑ άλλωστε :-D

Ολα τα άλλα που είχαν σ΄χεση με αεροπλάνα ήταν κάτι ακραία sim με παλιά γραφικά που πιο πολύ τα παίζαν υποψήφιοι τρομοκράτες και.... :X :X

Ε και μετά ήταν αυτά του 2ου Παγκοσμίου που με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

ΓΙΑ ΤΟ FSX λες?

• 6 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Απ' όσο διάβαζα από παλιούς AC παίχτες, οι περισσότεροι δεν το γούσταραν το Dogfight mode. Είχε πέσει πολλή γκρίνια γι' αυτό.

Εμένα μου άρεσε, αλλά δεν είχα παίξει άλλο AC.

Για να δούμε εδώ.

Δημοσ.

Θα μπορουσαν να το κρατησουν και να το κανουν λιγοτερο scripted, εκει ηταν τα περισσοτερα παραπονα.

Κι εμενα μου αρεσε και νομιζω οτι πηγαινε τη σειρα πιο μπροστα gameplay wise και εχω παιξει και αρκετα απο τα παλιοτερα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ισχύει ότι το πιο "κακό" κομμάτι του DFM ήταν πως σε διάφορα μέρη, απλά πήγαινε on-rails και μέχρι να τελειώσει το σημείο, δεν άφηνε να καταστρέψεις τον εχθρό ή έβαζε άλλον αμέσως μετά για να συνεχιστεί το "τραινάκι".

Την πρώτη φορά δεν με χάλαγε, αλλά σε 2o playthrough κούραζε λίγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...