Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μετά το πιο αληθοφανές setting του Ace Combat: Assault Horizon που είχε κανονικές χώρες, η σειρά επιστρέφει στα πιο φανταστικά σενάρια και περιοχές με το Skies Unknown. Είναι το 2ο AC που έρχεται στο PC, θα είναι στην Unreal Engine 4. Eγώ τουλάχιστον θα το περιμένω. Δεν βρίσκω πιο πολλές πληροφορίες ακόμα, οπότε...αυτά για τώρα. 3
king_k Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μπορώ να το περιμένω κι εγώ μαζί σου;???? Ελπίζω παντως να διατηρήσουν το dogfight mode που είχαν στο horizon γιατί πήγε το gameplay λίγο παρακάτω και προσωπικά μου άρεσε αρκετά. Όσο για το setting προτιμώ το nowadays από το futuristic αλλα τι να κάνουμε θα συμβιβαστώ, δεν υπάρχουν και επιλογές σε αυτό το genre.
vste Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Επιτελους! Το προηγουμενο ηταν Ace of Duty και δεν μου αρεσε καθολου. Εχω μια αμυδρη ελπιδα (αν και δεν το βλεπω) οτι μπορει και να υποστηριζει VR και σε PC.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Στο PS4 υποστηρίζει VR και διάβασα και για 2 player local multiplayer. Για το PC δεν ξέρω.
Silverage Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ωραίο παιχνίδι, είχα παίξει στο ps2 το Belkan War.
vfragos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Επιτελους! Το προηγουμενο ηταν Ace of Duty και δεν μου αρεσε καθολου. Εχω μια αμυδρη ελπιδα (αν και δεν το βλεπω) οτι μπορει και να υποστηριζει VR και σε PC. Άκυρο από εμένα, μισό παιχνίδι δεν πληρώνω όπως και το resident evil 7 vr μόνο στο ps4
aliakas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 yeap το vr είναι exclusive για ένα χρόνο στο psvr όπως και στο RE 7 αλλά με vorpx λογικά θα παίζει έστω και με συμβιβασμούς
John-lamia Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Άκυρο από εμένα, μισό παιχνίδι δεν πληρώνω όπως και το resident evil 7 vr μόνο στο ps4 Έχεις τον απαραίτητο εξοπλισμό για vr ;
vfragos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Έχεις τον απαραίτητο εξοπλισμό για vr ; Ναι για να λέω μισό παιχνίδι...
tonkpils Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δεν εχω ξανα ασχοληθει με το είδος αλλά μάλλον θα το δω. Υπηρετήσαμε κ ΠΑ άλλωστε Ολα τα άλλα που είχαν σ΄χεση με αεροπλάνα ήταν κάτι ακραία sim με παλιά γραφικά που πιο πολύ τα παίζαν υποψήφιοι τρομοκράτες και.... :X Ε και μετά ήταν αυτά του 2ου Παγκοσμίου που με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
giorgos xaritos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δεν εχω ξανα ασχοληθει με το είδος αλλά μάλλον θα το δω. Υπηρετήσαμε κ ΠΑ άλλωστε Ολα τα άλλα που είχαν σ΄χεση με αεροπλάνα ήταν κάτι ακραία sim με παλιά γραφικά που πιο πολύ τα παίζαν υποψήφιοι τρομοκράτες και.... :X Ε και μετά ήταν αυτά του 2ου Παγκοσμίου που με αφήνουν παγερά αδιάφορο. ΓΙΑ ΤΟ FSX λες?
king_k Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Φαινεται οτι παρατησαν το dogfight mode και δε μου αρεσει...ολα τα αλλα δειχνουν να ειναι στη θεση τους Σε αναμονη του release... https://www.youtube.com/watch?v=Zn53XpM83BA
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Απ' όσο διάβαζα από παλιούς AC παίχτες, οι περισσότεροι δεν το γούσταραν το Dogfight mode. Είχε πέσει πολλή γκρίνια γι' αυτό. Εμένα μου άρεσε, αλλά δεν είχα παίξει άλλο AC. Για να δούμε εδώ.
king_k Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Θα μπορουσαν να το κρατησουν και να το κανουν λιγοτερο scripted, εκει ηταν τα περισσοτερα παραπονα. Κι εμενα μου αρεσε και νομιζω οτι πηγαινε τη σειρα πιο μπροστα gameplay wise και εχω παιξει και αρκετα απο τα παλιοτερα. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ισχύει ότι το πιο "κακό" κομμάτι του DFM ήταν πως σε διάφορα μέρη, απλά πήγαινε on-rails και μέχρι να τελειώσει το σημείο, δεν άφηνε να καταστρέψεις τον εχθρό ή έβαζε άλλον αμέσως μετά για να συνεχιστεί το "τραινάκι". Την πρώτη φορά δεν με χάλαγε, αλλά σε 2o playthrough κούραζε λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα