agelosLX Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους, Έχω μια GTX 680 και από σήμερα το πρωί μου μαυρίζει η οθόνη και κρασάρει ο driver. Έκανα install τους νέους οδηγούς και πάλι το ίδιο. Συγκεκριμένα μου το έκανε στο Dota 2, αρχικά έπεφταν τα frames και μετά κράσαρε. Δοκίμασε και άλλα 2 παιχνίδια και μου κάνει το ίδιο. Επίσης δοκίμασα και Furmark στο οποίο κρασάρουν μετά από 2 λεπτά με περίπου 80 βαθμούς. Πάω για άλλη κάρτα?
louilouiCK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Κάνε boot σε ασφαλή λειτουργία με δίκτυο Κατέβασε αυτό http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html Ακολούθησε τα βήματα που αναφέρονται για να αφαιρέσεις τους drivers Κάνε reboot και μπες στα windows κανονικά (όχι ασφαλής λειτουργία)Μετά πήγαινε εδώ http://www.geforce.com/drivers συμπλήρωσε τα στοιχεία του συστήματος σου και πάτα start search και κατέβασε στην απο κάτω λίστα την πρώτη επιλογή που θα βγεί. Τρέξε το setup και τσέκαρε την επιλογή clean install. Profit?
agelosLX Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Έριξα τα γραφικά στο Dota και δουλεύει τώρα... μάλλον ειναι στα τελευταία της και οταν ζοριζεται κρασαρουν οι drivers.
mcrae13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Έριξα τα γραφικά στο Dota και δουλεύει τώρα... μάλλον ειναι στα τελευταία της και οταν ζοριζεται κρασαρουν οι drivers. Κάτι τέτοιο φαίνεται να είναι.Από θερμοκρασίες πως πάει? έχεις τσεκάρει?
agelosLX Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Όχι δεν έχω τσεκάρει αλλά αν κρίνω από το Furmark στους 81-82, να μην εχει κανα 75αρι στο Dota? Να ρωτήσω επίσης... αξίζει να πάρω τώρα 1080 ή 1070?
Whitefanged Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Όχι δεν έχω τσεκάρει αλλά αν κρίνω από το Furmark στους 81-82, να μην εχει κανα 75αρι στο Dota? Γράψε αναλυτικά το σύστημά σου φίλος. Υπάρχει περίπτωση να ανεβάζει παραπάνω θερμοκρασία, απλά το 81-82 να είναι η τελευταία θερμοκρασία που προλαβαίνει να διαβάσει πριν κρασάρει. Τσέκαρε την καρτούλα αν έχουν πιάσει αρκούδες τα ανεμισστήρια της, αν νιώθεις σίγουρος μπορείς και να της αλλάξεις πάστα μη τυχόν έχει ξεραθεί η εργοστασιακή. Εδώ θα βρεις την τελευταία έκδοση του ddu. Είναι ένα πρόγραμμα που αφαιρεί τους drivers. Μπορεί αν αφαιρέσεις του drivers και ξαναπεραστούν από την αρχή να βοηθήσει. http://www.wagnardsoft.com/content/display-driver-uninstaller-ddu-v17051-released Μπορεί και να είναι στα τελευταία της όπως λες, αλλά φρόντισε να εξαντλήσεις τα περιθώρια, κρίμα είναι να πληρώνεις κερατιάτικα για καινούρια. Να ρωτήσω επίσης... αξίζει να πάρω τώρα 1080 ή 1070? Για να παίζεις dota είναι το κρίμα το ίδιο. 2
louilouiCK Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Έριξα τα γραφικά στο Dota και δουλεύει τώρα... μάλλον ειναι στα τελευταία της και οταν ζοριζεται κρασαρουν οι drivers. έκανες αυτά που σου είπα και συνεχίζει να κρασάρει;
agelosLX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 έκανες αυτά που σου είπα και συνεχίζει να κρασάρει; Δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει καθώς όταν η κάρτα δεν στρεσάρεται, δεν κρασάρει κιόλας. Παιδιά πότε βγαίνει η GTX 1080ti??
louilouiCK Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει καθώς όταν η κάρτα δεν στρεσάρεται, δεν κρασάρει κιόλας. Παιδιά πότε βγαίνει η GTX 1080ti?? Φίλε άσε τα νομίσματα αυτά που λες δεν ισχύουν αν θες να βρεις λύση στο πρόβλημα σου έχει καλώς αν απλά θες να πάρεις καινούργια κάρτα πάλι έχει καλώς απλά έπρεπε να στείλεις ποστ εδώ http://www.insomnia.gr/topic/606957-βοηθεια-για-αναβαθμιση-καρτασ-γραφικων/ και να μην ανοίξεις troubleshooting topic όπως έκανες τώρα Έχεις πρόβλημα ή στους driver ή στα windows ή απλά να θέλεις καθαρισμό και αλλαγή πάστας ή πιο σπάνια στο PSU αλλά πρέπει πρώτα να ακολουθήσουμε τα βήματα ενα ένα για να δούμε τι φταίει. Επίσης έχεις κάνει OC πάνω στην κάρτα (δεν μιλάω για το εργοστασιακό); Τέλος δεν χρειάζεσαι GTX 1080ti για να τρέχεις DotA σε full γραφικά..
agelosLX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 ^ Όχι δεν εχω κανει oc. OK θα το δοκιμάσω μετά τη δουλειά, απλώς μου κάνει εντύπωση πως γίνεται με χαμηλωμένα γραφικά να μην κρασάρει και στα ανεβασμένα γραφικά να φταίνε οι drivers. Όσο για την 1080, σαφώς θα χρησιμοποιηθεί και για άλλα παιχνίδια και 27αρι 144 μόνιτορ (τώρα ειμαι σε 1920χ1200). Το σύστημα ειναι i7 4790k, corsair 750w, H100i , Corsair air 540 case
Sheogorath Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 ^ Όχι δεν εχω κανει oc. OK θα το δοκιμάσω μετά τη δουλειά, απλώς μου κάνει εντύπωση πως γίνεται με χαμηλωμένα γραφικά να μην κρασάρει και στα ανεβασμένα γραφικά να φταίνε οι drivers. Όσο για την 1080, σαφώς θα χρησιμοποιηθεί και για άλλα παιχνίδια και 27αρι 144 μόνιτορ (τώρα ειμαι σε 1920χ1200). Το σύστημα ειναι i7 4790k, corsair 750w, H100i , Corsair air 540 case Δες και αυτό, έχει ψηφιστεί best answer. "I have solved the same problemi with my xfx GTX 295 under windows 8.1. I have lost a much of time to understand the cause but at the end i have understood. I think many people have che same problem and can solve in my mode. If you execute the windows tool dxdiag you can see that your video memory is higher than the memory installed on your video card. This is because windows add to video card memory some amount of system memory. In my case i have 894MB * 2 = about 1,7 GB of video memory but dxdiag reports i having more than 3GB available for video memory. Now the clock of the video memory of the my GTX295 is about 1008 * 2 = 2016 MHZ but the clock of my system memory is 1600 MHZ. When i play massive 3d game, for example Dark Souls, until the game graphics load into the video memory i can play without problems, but when in some more complex parts of the game the graphics is loaded also into the system memory then the different clock between the two types of memory cause a memory error and the video driver stop to work and i have a black screen.. To solve this problemi i nave installed MSI Afterburner and slowing down the clock of my video card from 1008MHZ to 800MHZ. in this mode the video memory clock become 800*2= 1600MHZ in the same mode of my system memory and the game stop to crash." http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2227490/nvidia-driver-crashing-recovering.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα