Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν εδώ και τρείς μέρες αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα με το pc. Ξαφνικά άρχισε να βγάζει BSOD και στο code:stuck in divice driver. Εκτός από αυτό το πρόβλημα παρατήρησα και όταν έκανα restart αρκετές φορές δεν έδινε σήμα στην οθόνη όπως επίσης και όταν έπαιζα κανένα παιχνίδι ή έβλεπα κανένα βιντεο στο youtube έσβηνε η οθόνη ξαφνικά και επανερχοτανε μετα από λίγο ή ξαφνικά freezαρε η εικόνα και ανγκαστικά restart από το κουμπί.Αρχικά είχα την εντίπωση πως ήταν η κάρτα γραφικών (xfx R9 290) αλλά τελικά δεν είναι γιατί βάζοντας πάνω την παλιά 7850 και κάνοντας clean install τους drivers κάνει τα ίδια.

Μητρική έχω Asus m5a99x evo R2.0

Psu: Corsair rm750

Έχω σπάσει το κεφάλι μου να δώ τι φταίει. Μέχρι και format έκανα και πάλι τα ίδια...

Κατέληξα ότι μάλλον είναι μιτρική ή psu. Τι άλλο προτείνετε να κοιτάξω?

Δημοσ.

κανε default σε ολες τις ρυθμισεις των bios,ισως κατι εγινε με το ο.c. που εχεις

Έκανα default τις ρυθμίσεις έβγαλα και τη μπαταρία του bios. Μπήκα ξανα στο bios να βαλω τα timing στις ram και freeζαρε η εικόνα μέσα στο bios την ωρα που εκανα αλλαγές. Δεν ειχα κανει save καμια ρύθμιση. Για μητρική μου φαίνεται.

Δημοσ.

Από δίσκους τι έχεις;

Κάνε ενα κόπο και άλλαξε τα καλωδια τους, ή δούλεψε μόνο τον δίσκο με το λειτουργικό, με άλλο καλώδιο και σε άλλη θύρα sata, μου εχει τύχει προβληματικό καλώδιο γιαυτό το αναφέρω

Δημοσ.

Από δίσκους τι έχεις;

Κάνε ενα κόπο και άλλαξε τα καλωδια τους, ή δούλεψε μόνο τον δίσκο με το λειτουργικό, με άλλο καλώδιο και σε άλλη θύρα sata, μου εχει τύχει προβληματικό καλώδιο γιαυτό το αναφέρω

Θα το δοκιμάσω και αυτό που λες. Αλλα στο bios γιατί freezαρει η εικόνα αν ειναι προβληματικό ενα καλώδιο sata;
Δημοσ.

Nα βγαλει τις μνημες και να τις δοκιμασει μια μια

Το είχα κάνει και αυτό. Και άλλες ram δοκίμασα. Το ίδιο έκανε. Η μητρική βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο servise του eshop και αναμένω...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...