Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντα τις κρισιμες ειδικοτητες υπαρχει περισσοτερη πιθανοτητα να καλεσουν

αν ομως π.χ. απολυθηκες ως απλος τυφεκιοφορος κλάιν...

Δημοσ.

Μπορεί να σε πήραν απλά για επικαιροποίηση των στοιχείων. Δε μπορουσες να δεις απο ποιο γραφείο σε πήραν, αν ήταν απο το γραφείου προσωπικού;

Δημοσ.

Πας σε νοσοκομειο την ημερα που ξεκιναει η πρωτη μερα της ασκησης και δηλωνεις οτι ποναει η καρδια σου. Μπαινεις για εξετασεις και τα λοιπα. Εξηγεις στον γιατρο για πιο λογο μπαινεις και σε στελνει σπιτι σου για αναρρωση (προυποθετει οτι μπορεις να δουλεψεις απο το σπιτι η να μη δουλευεις). 

Την ημερα που τελειωνει η ασκηση πας παλι στο νοσοκομειο για να σου δωσουνε την βεβαιωση

για τις ημερες της ασκησης. Βεβαιωσου οτι σου βαλανε την στρογγυλη σφραγιδα του νοσοκομειου. πας στο Ρουφ στρατολογια, καταθετεις το χαρτι και εισαι κυριος.

Το παραπανω το εχω κανει και εχω γλυτωσει 5 μερες μετεκπαδευσεις στην Φλωρινα!

• Like 5
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά με καλέσανε στην Καβησό Φερών όντας καλοκαίρι θα πάω αλλά πολλά τα έξοδα και δεν βολεύει η κατάσταση επιβιβάσεις 

Δημοσ.

Κανονικά πρέπει να πάρεις οσα λεφτα θα χασεις απο την δουλειά σου. Πχ αν εχεις μεροκάματο 40 ευρώ και κάτσεις 4 μερες πρέπει να πάρεις 160 ευρώ. 

Δημοσ.

Κανονικά πρέπει να πάρεις οσα λεφτα θα χασεις απο την δουλειά σου. Πχ αν εχεις μεροκάματο 40 ευρώ και κάτσεις 4 μερες πρέπει να πάρεις 160 ευρώ. 

είμαι άνεργος 

Δημοσ.

Τελικά με καλέσανε στην Καβησό Φερών όντας καλοκαίρι θα πάω αλλά πολλά τα έξοδα και δεν βολεύει η κατάσταση επιβιβάσεις

Ποια ημερομηνία; μπορώ να πάω εγώ αν το κανονίσεις..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλή  Χρονιά !!!

Μιας και κάποιο μέλος έκανε reaction ...Τελικά Δεν είχα πάει !! Πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο πήρα χαρτί ότι έχω την μέση μου και τελικά την γλίτωσα ....έχει βέβαια  τρέξιμο γιατί ουσιαστικά παίρνεις αναβολή και μετά από ένα εξάμηνο περνάς από συμβούλιο γιατρών για καταλληλότητα.... 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, corsair04 είπε

Καλή  Χρονιά !!!

Μιας και κάποιο μέλος έκανε reaction ...Τελικά Δεν είχα πάει !! Πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο πήρα χαρτί ότι έχω την μέση μου και τελικά την γλίτωσα ....έχει βέβαια  τρέξιμο γιατί ουσιαστικά παίρνεις αναβολή και μετά από ένα εξάμηνο περνάς από συμβούλιο γιατρών για καταλληλότητα.... 

Με τη δουλειά τι έκανες;

Ακόμα άνεργος είσαι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...