Προς το περιεχόμενο

Προβλημα εγγυησης tablet.

toyotats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον ακουστε πως εχει το θεμα! Στις 9/11/15  αγορασα ένα tablet μάρκας  felix  130 ευρω απο ένα κατάστημα της γειτονιάς μου.  εχθες  μου εμφανισε μια γραμμη στην οθονη σαν καμενα pixels και το πηγα στο καταστημα ξεροντας ότι όλες οι ηλεκτρονικες συσκευες έχουν 2 χρονια εγγυηση.  τους το πηγα και αρχισανε τα περι 12 μηνης εγγυησης  και τους λεω  οτι 1 χρονο δινει ο κατασκευαστης και 1 χρονο ο πωλητης! και μου λεει το αφεντικο οτι εγω σαν πωλητης επειδη δεν εχω service δεν μπορω να σου δωσο εγγυηση περα του 1 χρονου! Παιρνει τον αντιπρόσωπο τηλ. και του λεει ότι έχει ένα χρονο εγγυηση.  Και μου είπε το εξης κουφο το αφεντικο στο μαγαζι , ότι μονο τα dell Η/Υ  εχουν δυο χρονια εγγυηση και καμια αλλη μαρκα, και οτι η συγκεκριμενη μαρκα (felix)  δίνει 1 χρονo!   Λοιπον ακουω τη να κανω?  να παρω τηλ στον ΣΤΚ   για καταγγελια, η δεν μπορω να κανω κάτι επειδη οπως μου είπε είναι felix.

Επεξ/σία από toyotats
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ισχύει οτι όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές έχουν 2 χρόνια εγγύηση;;;

Έχω την εντύπωση ότι δεν ισχύει ξεκάθαρα όχι. Έχουν μπει κατά καιρούς σε διάφορα θέματα οι σχετικές οδηγίες - νόμοι κλπ. Είναι κάπως μπερδεμένο θέμα.

αν όμως δεν ισχύουν πως τον φίλο μου του δωσανε 2 χρονια σε κινητό απο την vodafone?  επεισης διαβασα οτι και αλλα παιδια επειδη το κυνηγησανε σε περιπτωσης κινητων τους καλυψανε και περαν του 1 χρονου!

Θέλει κυνήγι και δεν είναι στάνταρ ότι θα δικαιωθείς στο τέλος, εγώ αυτό έχω καταλάβει τουλάχιστον. Αν κάνεις μια αναζήτηση θα βρεις πολλά σχετικά θέματα και μπορεί να κατατοπιστείς καλύτερα.

πηρα τελικα τηλ , βγηκε μια κυρια και της λεεω ποσα χρονια εγγυηση δικαιουμε και μου απανταει οσα σας ειπε ο καταναλωτης! και της λεεω οτι ξερω για 2 χρονια εγω για τις ηλεκτρονικες συσκευες και μου απανταει οτι το μονο που μπορω ειναι να παω να το επισκευασω μόνος μου! οποτε και το ΣΤΚ ειναι μπουρδες!

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Τελικα εκανα γραπτη καταγγελια στο ΣΤΚ  και μου στειλανε απο το ιδιο καταστημα να παω απο εκει το tablet , οπως και εκανα και ειπαν θα το στειλουν στην εταιρια να το φτιαξουν!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...