naruto14 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Η 5-Link επιβεβαίωσε την ταυτόχρονη κυκλοφορία για PC του μέχρι πρότινος αποκλειστικού για το PS4 Ni No Kuni 2. Το παιχνίδι διαδραματίζεται αρκετά χρόνια μετά το πρώτο με νέους πρωταγωνιστές και νέο σύστημα μάχης. Κατά τη γνώμη μου το πρώτο μέρος ήταν ένα από τα καλύτερα jrpgs της προηγούμενης γενιάς και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα μπορέσουμε να απολαύσουμε το 2 και εμείς που δεν έχουμε αγοράσει PS4. 12 Things You Need to Know About Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom 2
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Αναπάντεχο εντελώς αλλά σίγουρα παραπάνω από καλοδεχουμενο!Το πρώτο ήταν φοβερό αν και πολύ συντηρητικό και ίσως κουράζει σε σημεία. Το δεύτερο περιμένω να είναι αριστούργημα!
vste Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Το 1ο ηταν οντως εξαιρετικο! Πιστευω και το 2ο οτι θα ειναι καλο.
Bourdoulas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Σίγουρη αγορά, αν και ακόμα δεν έχω αξιωθεί να τελειώσω το πρώτο!
naruto14 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Σίγουρη αγορά, αν και ακόμα δεν έχω αξιωθεί να τελειώσω το πρώτο! Μια από τα ίδια. Έχω κάνει τα πάντα από side quests και για κάποιο περίεργο λόγο το έχω αφήσει πριν το τελικό boss...
chek2fire Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 φαντάζομαι το πρώτο δεν έχει βγει για pc? Το θέμα είναι θα μπορέσουμε να παίξουμε το δεύτερο δλδ έχει το story του κάποια συνέχεια?
naruto14 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 φαντάζομαι το πρώτο δεν έχει βγει για pc? Το θέμα είναι θα μπορέσουμε να παίξουμε το δεύτερο δλδ έχει το story του κάποια συνέχεια? Όχι δεν έχει βγει για PC. Μόνο PS3 και DS. Άμα δεις και το link από το IGN λένε οι δημιουργοί πως φτιάχνουν το παιχνίδι ώστε να μην χρειάζεται κάποιος να έχει παίξει το πρώτο μέρος για να ασχοληθεί με το 2. Το μόνο που θα δουν όσοι έπαιξαν το πρώτο είναι τοποθεσίες παρόμοιες αλλά αρκετά αλλαγμένες αφού πέρασαν 100 χρόνια από τα γεγονότα του πρώτου
logistoulis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Παίζω το συγκεκριμένο αυτό το καιρό και οι έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος όσο προχωράει παρότι αρχικά δεν με κέρδισε Ο σχεδιασμός των διαφορετικών κόσμων του παιχνιδιού σου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον παρότι ώρες ώρες πάσχει στην ιστορία (για ιαπωνικό παιχνίδι γιατί σε σχέση με τα δυτικά είναι εξορισμού καλύτερο) Η μάχη είναι οκ , εννοείται ότι πρέπει να παίζεις στο δύσκολο ώστε να σε δυσκολέψει έστω και λίγο, τα διάφορα πράγματα που έχουν προσθέσει όπως η διαχείριση του βασιλείου και το mini strategy κομμάτι δεν είναι τόσο άσχημα, παρότι θα μπορούσαν να έχουν περισσότερο ενδιαφέρον και επίσης μου τη σπάνε οι μικροσκοπικοι υπότιτλοι Αλλά σαν γενική εμπειρία γουστάρω που το παίζω, επόμενο jrpg μόλις το ολοκληρώσω θα είναι το πιο παραδοσιακό (καθότι turn based) dragon quest το οποίο φαίνεται επίσης πανέμορφο, αν και το ni no kuni θεωρώ ότι στον οπτικό τομέα παρότι δεν χρησιμοποιεί κάποια σούπερ μηχανή γραφικών που να σου γονατίζει το μηχάνημα είναι από τα πιο όμορφα παιχνίδια του σήμερα. Πολλές φορές η καλλιτεχνική ικανότητα νικάει τον οποίο φωτορεαλισμό και την οποία προσπαθεία αποτύπωσης της πραγματικότητας, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από logistoulis 1
naruto14 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Το είχα αγοράσει περίπου στο launch μαζί με το season pass , έπαιξα 6 ώρες και το παρατήρησα. Ήταν απελπιστικά εύκολο και απλά σπαμμαροντας ένα κουμπί νικούσες όλα τα battles. Καμία πρόκληση εντελώς. Βέβαια διάβασα ότι έχει βγει update που προσθέτει επίπεδα δυσκολίας και το κάνει λίγο περισσότερο challenging, οπότε πρέπει να του δώσω άλλη μια ευκαιρία. Επίσης για να είμαι ειλικρινής δεν μου άρεσαν ούτε τα skirmish battles. Ίσως θέλει να του δώσω και εκεί λίγο παραπάνω χρόνο. Γενικά δεν κατάφερε να μου βγάλει αυτή τη μαγεία του πρώτου παιχνιδιού που το αγάπησα. Δεν ξέρω αν συνέβη το ίδιο και με άλλους που έχουν παίξει και το πρώτο.
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Αρνητικα -Στην αρχη με ξενερωσε αρκετα το παιχνιδι για τον απλο λογο οτι δεν ειχε την μαγεια του πρωτου. Βασικα περαν της κεντρικης πολης ακομα απορω γιατι λεγεται Ni No Kuni. -Αλλο πραγμα που με ξενερωσε ειναι η πλοκη/ιστορια και κυριως οι χαρακτηρες.Ο Evan κυριολεκτικα μου θυμισε φαση,ολος ο κοσμος καταστρεφεται και εμεις κανουμε εκδηλωση αγαπης ενα πραγμα.Ασε που περαν του Evan και του Roland,ολοι οι αλλοι χαρακτηρες περαν απο το καθε δικο τους chapter που ειναι αφιερωμενο σε αυτους(μαζι με το αντιστοιχο boss),απο ενα σημειο και μετα μπαινουν στο περιθωριο. Οταν παιζεις Jrpg παιχνιδι και πασχει σε αυτο το κομματι,καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα.Το ακρως αντιθετο ειναι στο Dragon Quest,και ο λογος που το ευχαριστηθηκα πολυ περισσοτερο μαζι με το συστημα μαχης του. -Για την μαχη το εχω πει και αλλες φορες οτι δεν ειναι του στυλ μου το action κομματι,ειμαι των turn based εγω αν και κουτσα στραβα την ψιλο εμαθα.Ηταν και το μεγαλο παραπονο του κοσμου σε σχεση με το πρωτο παιχνιδι βεβαια.Εβαλαν στο dlc και ενα Martial arts συστημα που θυμιζει Witch time απο bayonetta αλλα απλα δεν.Και τα Higglies επισης Under developed φαση. -Το μεγαλυτερο παραπονο μου με διαφορα στο παιχνιδι ειναι με διαφορα στο οτι δεν ειναι full voice acting. Αλλες φορες εχουν voice acting οι χαρακτηρες στα cut scenes,αλλες παλι οχι. Στο δε πρωτο Dlc δεν υπαρχει καθολου voice over,ειναι ολα διαλογοι....Και βλεπεις συνεχεια τον Evan να λεει''excuse me''ή αντιστοιχες κουβεντες και μετα απο κατω στα κουτια οι διαλογοι. -Τελος θα προτιμουσα να βαζανε λιγοτερους χαρακτηρες να κανεις recruit για το Kingdom,γιατι απο ενα σημειο και μετα κατανταει βαρετο,ειδικα με τα quest που εχει ο καθενας. -Το πρωτο Dlc του ειναι το αντιστοιχο των Bloody palace με απλα ενα λαβυρινθο(αυτο με τις πορτες)με πολλα πατωματα. Τερμα αδιαφορο. Θετικα +Στην αλλη πλευρα,σιγουρα μαρεσε πολυ οπτικα το παιχνιδι μιας και ειναι πανεμορφο και τρεχει καλα. +Η μουσικη του overall επισης ειναι καλη. +Τα Skirmishes τα ειδα σαν ενος ειδους mini game,και αρα δεν με πειραξε.Θα ηθελα βεβαια να τα ειχαν δουλεψει παραπανω. +Το Kingdom building ειναι με διαφορα το κομματι που επεσε ολη η δουλεια στο παιχνιδι και φαινεται. +Η διαρκεια του επισης ειναι σωστη.Ουτε παρα πολυ μεγαλο για να σε κουραζει,αλλα ουτε παρα πολυ μικρο για να λες οτι κλαιω τα λεφτα μου. ΓΕνικα το παιχνιδι μου αφησε την αισθηση ''Good but not great'',οπως το παρει κανεις 6.5-7/10 απο μενα ως τωρα. 16 ή 17 του μηνα βγαινει και το αλλο Dlc.
costacurta Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 10 ώρες πριν, Fulgore είπε ΓΕνικα το παιχνιδι μου αφησε την αισθηση ''Good but not great'',οπως το παρει κανεις 6.5-7/10 απο μενα ως τωρα. Και πολύ έβαλες μαν /αν δεν ήταν πανέμορφο και δεν έτρωγε hype λόγω του εξαιρετικού πρώτου θα ταν υποψήφιο για βατομουρα
Fulgore Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 21 λεπτά πριν, costacurta είπε Και πολύ έβαλες μαν /αν δεν ήταν πανέμορφο και δεν έτρωγε hype λόγω του εξαιρετικού πρώτου θα ταν υποψήφιο για βατομουρα Εβαλα τοσο γιατι καθησα και ασχοληθηκα πολυ με αυτο(80ωρες με το dlc). Συνολικα σε καμια περιπτωση δεν ειναι κακο παιχνιδι για αυτα που προσφερει,ειδικα αν καποιος το αγορασει σε εκπτωση. Απλα αν παιξει καποιος αυτο και μετα παιξει και το Dragon Quest,εκει ναι καποια πραγματα χτυπανε αρκετα και ασχημα. Υπαρχει παρολα αυτα κοσμος που του αρεσουν αυτου του ειδους τα rpg,οπως και τα Tales of παιχνιδια . Τωρα περιμενω και το story dlc αυτο τον μηνα.
logistoulis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Εγώ δεν έχω παίξει ακομα dragon quest, αλλά έπαιξα persona, nier.. και προφανώς το ni no kuni δεν τα αγγίζει αλλά εμένα μου αρέσει
Fulgore Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Εννοειται οτι και εγω τα εχω παιξει τα παραπανω αν και ειναι τελειως αλλες κατηγοριες παιχνιδιων(ειδικα το nier)και εμενα συνολικα μου αρεσε,απλα πολυ λιγοτερο απο οσο ηθελα. Εχει με λιγα λογια περισσοτερα αρνητικα απο τα αλλα παιχνιδια που αναφερθηκαν. Το πρωτο Ni No Kuni ηταν πολυ πιο memorable παιχνιδι οταν ειχε κυκλοφορησει και δεν ειναι τυχαιο γιατι ειχε κανει περισσοτερο ντορο. Αυτο ειναι κιολας που με χαλασε περισσοτερο στο εν λογω παιχνιδι.Οτι παρολο που λεγεται και αυτο Ni No Kuni,του λειπει σε μεγαλο βαθμο η μαγεια του πρωτου παιχνιδιου. Η απουσια του Studio Ghibli ειναι εμφανης.
naruto14 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Εγώ πάντως έχω σαν μεγαλύτερο παράπονο από όλα την έλλειψη των familiars. Εκείνα θεωρώ πως έδωσαν τη μαγεία του πρώτου παιχνιδιού και το studio ghibli όπως πολύ σωστά είπες... Θα του ξαναδωσω μια ευκαιρία κάποια στιγμή μόνο και μόνο για να δικαιολογήσω τα χρήματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα