aristos12 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 γνωστός μου μιά φορά πήρε ιταλικό κ μάλιστα ηταν τό seicento κ ηταν η πρώτη κ η τελευταία του σχέση μέ τά ιταλικά... ,αρκετά προσεγμένο ηταν κ μέ λίγα χλμ οταν τό αγόρασε αλλά τρελάθηκε στά προβλήματα κ ηλεκτρικά κ μηχανικά κ ειχε σοβαρό θέμα μέ τό a/c, + 2 φορές αλλαγη ψυγείου κ πάντα service στη fiat κ πάντα μέ γνήσια ανταλ/κά, μέχρι πού εκαψε 2 φορές φλάντζα κ στήν 2 φορά τό εστειλε γιά απόσυρση... μού αρεσε πού οι ιταλοί ηταν πολύ μπροστά τό 98 η 99 ηταν μοντέλο τό φιατάκι πού δεν ειχε οργανο θερμοκρασίας στόν πίνακα οργάνων αλλά ενα λαμπάκι πού οταν αναβε ησουν κ τελειωμένος από ψυγείο η από φλάντζα.... μετά πήρε ενα hundai atos τό εχει ακόμη κ σήμερα ηταν 2 η 3 χέρι κ εχει βγεί σκύλος... ελάχιστες βλάβες κ οχι ακριβές η σοβαρές οπως τού seicento μήν μπλέξεις μέ ιταλικά ... καλύτερα σε αυτα τα λεφτα μόνο η toyota starlet η suzuki swift η nissan micra η hundai atos
Chocobo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Αδερφες να το εμπιστευτεις αφοβα εχω seicento εδω και 5 χρονια με αρκετα ταξιδια δεν εχει βγαλει το παραμικρο η συντηρηση ειναι τζαμπα μην το ψαχνεις με 1.500€ θα βρεις καλο seicento. Μακάρι αν και ένα που είχα βρεί έφυγε σε άλλον.Δεν έχω βρεί κάτι άλλο μέχρι στιγμής. Για δες μηπως μπορεις να κανεις κανενα ψαλίδι σε αυτό https://www.car.gr/9161484-fiat-panda Ευχαριστώ.Είμαι απο Ηράκλειο Κρήτης όμως.Δυστυχός η αγορά είναι πολύ μικρότερη. Αττική έχεις πολλές προσφορές και σκέφτομαι το ενδεχόμενο να ανέβω πάνω να πάρω αμάξι απλά θα πρέπει να διαθέσω πολύ παραπάνω χρόνο.
paylidis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Αν μαζέψεις καμία 15αρια αμάξια και ανέβεις κανα δυο τρεις μερεσ και ξεκινάς και βλέπεις εφόσον έχεις τα φράγκα θα γυρίσεις με αμάξι σίγουρα... και δε χρειάζεται πολλά πολλά το βλέπεις σ´αρεσει πάτε συνεργείο για έλεγχο σου κάνει πας ΚΕΠ για μεταβίβαση και έφυγες. Μετά υπάρχουν και εταιρείες που αναλαμβάνουν τον έλεγχο εάν βρεις κάποια ευκαιρία και δε θες να ανέβεις κατόπιν κάποιου (λογικού) ποσού.
Chocobo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Αν μαζέψεις καμία 15αρια αμάξια και ανέβεις κανα δυο τρεις μερεσ και ξεκινάς και βλέπεις εφόσον έχεις τα φράγκα θα γυρίσεις με αμάξι σίγουρα... και δε χρειάζεται πολλά πολλά το βλέπεις σ´αρεσει πάτε συνεργείο για έλεγχο σου κάνει πας ΚΕΠ για μεταβίβαση και έφυγες. Μετά υπάρχουν και εταιρείες που αναλαμβάνουν τον έλεγχο εάν βρεις κάποια ευκαιρία και δε θες να ανέβεις κατόπιν κάποιου (λογικού) ποσού. Στη χειρότερη είναι αυτό το σενάριο καθώς τα έξοδα μεταφοράς εμένα και του οχήματος + ότι έξοδα θα έχω(ΜΜΜΕ , φαγητό κλπ) θα είναι σαν να πέρνω κάτι απο δω 300 ευρώ ακριβότερο.
lary7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 γνωστός μου μιά φορά πήρε ιταλικό κ μάλιστα ηταν τό seicento κ ηταν η πρώτη κ η τελευταία του σχέση μέ τά ιταλικά... ,αρκετά προσεγμένο ηταν κ μέ λίγα χλμ οταν τό αγόρασε αλλά τρελάθηκε στά προβλήματα κ ηλεκτρικά κ μηχανικά κ ειχε σοβαρό θέμα μέ τό a/c, + 2 φορές αλλαγη ψυγείου κ πάντα service στη fiat κ πάντα μέ γνήσια ανταλ/κά, μέχρι πού εκαψε 2 φορές φλάντζα κ στήν 2 φορά τό εστειλε γιά απόσυρση... μού αρεσε πού οι ιταλοί ηταν πολύ μπροστά τό 98 η 99 ηταν μοντέλο τό φιατάκι πού δεν ειχε οργανο θερμοκρασίας στόν πίνακα οργάνων αλλά ενα λαμπάκι πού οταν αναβε ησουν κ τελειωμένος από ψυγείο η από φλάντζα.... μετά πήρε ενα hundai atos τό εχει ακόμη κ σήμερα ηταν 2 η 3 χέρι κ εχει βγεί σκύλος... ελάχιστες βλάβες κ οχι ακριβές η σοβαρές οπως τού seicento μήν μπλέξεις μέ ιταλικά ... καλύτερα σε αυτα τα λεφτα μόνο η toyota starlet η suzuki swift η nissan micra η hundai atos Αυτο με τα 900 κυβικα ειχε; Εκαιγε ευκολα φλαντζα αυτη η μηχανη αμα την ζοριζες, και με 39 αλογα ηταν πολυ δυσκολο να μην την ζορισεις....Το 1.100 δεν ειχε τετοια θεματα.
Chocobo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Πόσες εκδόσεις κυκλοφορούν του Seicento.? και ποια είναι καλύτερη.? Βλέπω έχει 900cc 39 και 60 άλογα έχει 1100cc δεν ξέρω τι άλλο.
tzioros Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Τα 1.1 ολα βγαζουν 55 αλογα εχει αρκετες εκδοσεις απλα ψαξε για sporting ειναι πιο ωραιο.
michalisv Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Εγω στην θεση σου θα κοιτουσα και καποιο accent ισως.Παρότι μεγαλύτερο ειναι πιο αξιοπιστο και με καλυτερη ασφαλεια απτο seicento,για το οποιο προσωπικα δεν εχω ακουσει καλα λογια απο ατομα που το ειχαν. 1
tzioros Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Για θεμα ασφαλειας θα συμφωνησω δεν εχει και την καλυτερη αλλα σε θεμα αυτονομιας ειναι παρα πολυ καλο.Σε θεμα προβληματων εγω δεν εχω παραπονο μεχρι τωρα αμαξι του 01 με 167χιλ ειμαι ευχαριστημενος απλα για μενα ειναι οπως φαιρεσαι στο αμαξι θα σου φερθει και αυτο πιστευω.
Chocobo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Βρήκα ένα 900cc στα 1300 αλλά έχει 200.000 χιλιόμετρα.Έχει τα σέρβις του κλπ αλλά δεν ξέρω εσείς τι λέτε.? 60 άλογα λέει κυκλοφορεί το 900 σε 60.? Στο google δεν βγάζει τέτοια έκδοση.
tzioros Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ειναι πολλα τα χλμ και ο τυπος σε κοροιδευει 900cc και 60 αλογα δεν παιζει.Μακρια απο 900cc ψαξε για 1.1 55 εχει το 1.1 πως γινεται αυτο να χει 60 μανισια?Μοντελο?
Chocobo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δεν ρώτησα στο τηλ για τα άλογα.Απλά στην αγγελία αυτό γράφει.Μάλλον είναι λάθος της αγγελίας.Μια κοπέλα το έχει. Απλά βλέπω σε πολλές αγγελίες Seicento να γράφει 60 άλογα.
lary7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Βρήκα ένα 900cc στα 1300 αλλά έχει 200.000 χιλιόμετρα.Έχει τα σέρβις του κλπ αλλά δεν ξέρω εσείς τι λέτε.? 60 άλογα λέει κυκλοφορεί το 900 σε 60.? Στο google δεν βγάζει τέτοια έκδοση. To 900με τιποτα, πολυ αργο (39 αλογα)και το μοτερ τεχνολογιας του 70. Μονο για καμια θειτσα κανει που θελει να παει τα παιδια σχολειο. Βρες ενα 1.1, να εχει υδραυλικο τιμονι και λειτουργικο A/C απαραιτητα. 1
Chocobo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Σε αυτή τη τιμή βλέπω και αμάξια όπως citroen saxo,peugeot 106/306 , renault clio / twingo .Αξίζει κάποιο απο αυτά περισσότερο.? Sporting Ceicento δεν είδα μέχρι στιγμής κάτω απο 1800.
michalisv Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Σε αυτή τη τιμή βλέπω και αμάξια όπως citroen saxo,peugeot 106/306 , renault clio / twingo .Αξίζει κάποιο απο αυτά περισσότερο.? Sporting Ceicento δεν είδα μέχρι στιγμής κάτω απο 1800. Αμα βρεις καποιο κλιο στα χρηματα σου κοιτα το.Οπως πχ https://www.car.gr/9328751-renault-clio ή https://www.car.gr/9457627-renault-clio-1-2-clima (αν και λιγο περιεργη αυτη η αγγελια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα