Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα :). Προσφατα εβαλα τηλεοραση στο σπιτι και ειναι ακριβως διπλα απο το tower. Το tower ειναι συνδεδεμενο με hdmi στον οθονη, για να συνδεσω την τηλεοραση ενα ακομα καλωδιο hdmi φτανει; το οποιο απλα θα το συνδεσω και στην τηλεοραση; μετα ομως θελω να κανω επεκταση επιφανειας εργασιας, αυτο πως θα γινει; Εχω windows 7 και nvidia gtx960 

Ευχαριστω.

Δημοσ.

όταν συνδέσεις την τηλεορ θα πας στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών και εκει θα δεις επιλογές και για να παίζουν και η τηλεορ και η οθόνη μαζί , και η μια από της δυο , και επέκταση !

το θέμα σου ειναι πως η καρτα σου δεν εχει 2 hdmi , θα πρέπει να πάρεις ενα καλώδιο  HDMI σε DisplayPort σαν και αυτο https://www.skroutz.gr/s/3841662/LogiLink-DisplayPort-male-HDMI-male-2m-CV0055.html

την μιια οθόνη θα την έχεις με hdmi και την άλλη με αυτο , ηχο θα έχεις κανονικά κ στις δυο ..

Δημοσ.

όταν συνδέσεις την τηλεορ θα πας στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών και εκει θα δεις επιλογές και για να παίζουν και η τηλεορ και η οθόνη μαζί , και η μια από της δυο , και επέκταση !

το θέμα σου ειναι πως η καρτα σου δεν εχει 2 hdmi , θα πρέπει να πάρεις ενα καλώδιο  HDMI σε DisplayPort σαν και αυτο https://www.skroutz.gr/s/3841662/LogiLink-DisplayPort-male-HDMI-male-2m-CV0055.html

την μιια οθόνη θα την έχεις με hdmi και την άλλη με αυτο , ηχο θα έχεις κανονικά κ στις δυο ..

εκτος και αν εχει 1 HDMI και ενα VGA/DVI καλωδιο αναλογα τι παιρνει η τβ και το πσ και θα γινει παλι απλα δεν θα εχει ηχο   :-D

Δημοσ.

εκτος και αν εχει 1 HDMI και ενα VGA/DVI καλωδιο αναλογα τι παιρνει η τβ και το πσ και θα γινει παλι απλα δεν θα εχει ηχο   :-D

hdmi εχει και η tv και η οθονη, επεκταση οθονης θελω να εχω, το καλωδιο που παραθεσε ο Mau-Maus θα κανει δουλεια ετσι δεν ειναι;

Με μια αναζητηση στον google λεει οτι η gpu εχει hdmi, displayport και dvi-i αλλα μετα απο μια ματια πισω απο το πισι βλεπω οτι εχει 4 θυρες εκ των οποιων η 1 hdmi και πες οτι οι αλλες 2 ειναι αυτες π ανεφερα , η 3η τι ειναι; :P

Δημοσ.

Φίλε ξέρω την κάρτα σου γι αυτό σου έγραψα τι να κάνεις για να μην ψάχνεσαι!

Και οθόνη και τηλεόραση έχουν hdmi οπότε δεν σε ενδιαφέρουν καν οι άλλες θύρες, εσύ θα πάρεις την καλύτερη ψηφιακή σύνδεση εικόνας κ ήχου έτσι όπως σου είπα! Τηλεόραση στο ένα hdmi όπως το έχεις ήδη, οθόνη στην θύρα dp με το καλώδιο που σου έδειξα και είσαι κομπλέ!

Ναι το καλώδιο δουλεύει τέλεια, το έχω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αα τωρα καταλαβα πληρως :)
Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια

Edit : Κανω τη συνδεση οπως μου ειπες( τηλεοραση με hdmi, οθονη με dvi-i )ο ηχος θα ακουγεται ταυτοχρονα και απο την τηλεοραση και απο τα ηχεια που εχω τωρα στο pc ;  

Επεξ/σία από koularasss
  • Like 1
Δημοσ.

οχι , πηγαίνεις στο εικονίδιο του ήχου κάτω δεξια κάνεις δεξι κλικ , πας συσκευές αναπαραγωγής και διαλέγεις απο που θέλεις να έχεις ήχο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...