Προς το περιεχόμενο

LG 29UM58-P LED MONITOR Ultra-Wide 29¨ IPS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , θελω να αγοράσω αυτην την οθονη και έχω μια απορία

20584.jpg

https://www.skroutz.gr/s/8287603/LG-29UM58-P.html?from=account_favorites

Εαν συνδέσω εναν αποκωδικοποιητή με hdim  θα παίζει κανονικά σαν τηλεορ η μονο με tv tuner θα βλεπω tv?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Θα βλέπεις κανονικά. Ο δέκτης βρίσκεται στη συσκευή/αποκωδικοποιητή και μέσω αυτού λαμβάνονται τα κανάλια. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με κάποιες παλαιότερες τηλεοράσεις που δεν έχουν ενσωματωμένο.

Ήχο όμως πρέπει να πάρεις από αλλού, εφόσον η συγκεκριμένη οθόνη (αν δεν κάνω λάθος) δεν έχει ηχεία.

• Like 1
Δημοσ.

Και γω αυτο πιστεύω , οτι ειναι δηλαδη σαν τηλεορ που δεν εχει mpeg-4, του βάζεις τον αποκωδικοποιητή και δουλεύει κανονικά . απλα θελω να ρωτήσω για να ειμαι 100/100 σιγουρος !

Ναι δεν εχει ηχεία, αν ομως βάλω εξωτερικά ηχεία στην σύνδεση των ακουστικών δεν θα δουλεύουν κανονικά με τον ηχο που θα παίρνουν απο το hdmi  ?

Δημοσ.

αν ομως βάλω εξωτερικά ηχεία στην σύνδεση των ακουστικών δεν θα δουλεύουν κανονικά με τον ηχο που θα παίρνουν απο το hdmi  ?

Πού βρίσκεται - σε ποια συσκευή; - η υποδοχή ακουστικών που λες, γιατί μπερδεύτηκα...

Δημοσ.

Η οθόνη δεν έχει ηχεία έχει όμως headphone out, βάζεις εκεί πχ αυτά  που τα εχω και ειναι τέλεια   και παίρνεις ήχο κανονικά νομίζω..

Αν δηλαδή συνδέσεις την οθόνη με τον υπολογιστή μέσω hdmi και βάλεις ακουστικά (ή ηχεία) στη headphone out τής οθόνης, θα ακούς από αυτά τον ήχο που θα παίζεις από τον υπολογιστή (μουσική, βίντεο, whatever...). Σωστά;

Αν ναι, δε βλέπω να αλλάζει κάτι στην ουσία, ώστε να μην έχεις ήχο. Η σύνδεση ίδια παραμένει (hdmi). Απλά στην περίπτωση που σε απασχολεί, στη θέση τού υπολογιστή θα βρίσκεται ο αποκωδικοποιητής.

Δημοσ.

Θα έχεις ήχο, αλλά θα είναι χαμηλής ποιότητας. Από την άλλη βέβαια και τα ακουστικά σου είναι και αυτά μέτρια οπότε δεν πειράζει. Αν όμως αποφασίσει να πάρεις καλύτερο ήχο θα πρέπει να βρεις εναλλακτικό τρόπο σύνδεσης.

Δημοσ.

Χαμηλής ποιότητας ήχος των creative ηχείων σε σχέση με τα ηχεία που έχουν οι οθόνες...??

Μάλιστα..

Δημοσ.

Χαμηλής ποιότητας ήχος των creative ηχείων σε σχέση με τα ηχεία που έχουν οι οθόνες...??

Μάλιστα..

Oχι φυσικα με αυτα των οθονων που ειναι χαλια. Αλλα σε σχεση με τα ηχεια που φτιαχνουν πιο ειδικευμενες εταιριες, οπως η JBL. Τα οποια ομως ειναι και ακριβοτερα και γενικα θελουν και ενισχυτη.

Η ουσια ειναι οτι η συνδεση με την οθονη δινει φτωχο ηχο και αν μπορεις προτιμησε εναλλακτικη.

EDIT: Εγραψα ακουστικα πιο πανω, αλλα και για τα ηχεια ισχυει το ιδιο.

Δημοσ.

Έχω 4 ηχεία roister κολόνες 1500 ευρώ το ζευγάρι αν θέλω τα συνδέω μέσω του πολυκαναλου ενισχυτη στην οθόνη όπως έχω συνδέσει την μεγάλη μου τηλεόραση, αλλά το θέμα μου δεν είναι αυτό, την οθόνη την θέλω για άλλα πράγματα όχι για να ακούω μουσική ή να βλέπω ταινίες οπότε ο ήχος από τα ηχείακια που έχω μια χαρά θα είναι!

Edit το κατάλαβα ότι εννοούσες τα ηχεία όταν έγραψες ακουστικά

• Like 1
Δημοσ.

Exω δοκιμάσει αυτο που θες να κανεις με αλλο μοντελο lg και λειτουργεί μια χαρα .

Και μάλιστα οταν κλείνεις τον  αποκωδικοποιητή αυτόματα μπαίνει σε αναμονή η οθονη .

Βεβαια δεν ξερω αν ολοι οι αποκωδικοποιητες βγαζουν ήχο μεσω του hdmi(?),και δεν καταλαβαινω γιατι οταν συνδέσεις τα ηχεια στην οθονη θα εχουν κακό ήχο εφοσον ειναι  αυτοενισχυομενα ?

Δεν ξερω για την αναλογια της οθονης,βγαζουν 21-9 οι αποκωδικοποιητες?

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω πως όχι αλλά δεν πειράζε

16/9 αναλογία όταν βλέπεις από τον αποκωδικοποιητή και 21/9 όταν βλέπεις ταινίες από το πισί!

Δημοσ.

Οι περισσότεροι αποκωδικοποιητές έχουν και ξεχωριστή έξοδο για ήχο εκτός του hdmi (rca, optical, coaxial) οπότε παίξε εκεί για καλύτερη ποιότητα ήχου.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...