Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 ξερει κανεις αμα βαλω την ελληνικη ρομ αμα θα κολλαει μετα η βγαζει κανενα προβλημα?? ας με βοηθησει καποιος που να ξερει τωρα το πηρα το τηλ δεν εχω ξαναπαρει τετοια εταιρια..το τηλ ειναι το xiaomi redmi pro 64
vchristod84 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 ξερει κανεις αμα βαλω την ελληνικη ρομ αμα θα κολλαει μετα η βγαζει κανενα προβλημα?? ας με βοηθησει καποιος που να ξερει τωρα το πηρα το τηλ δεν εχω ξαναπαρει τετοια εταιρια..το τηλ ειναι το xiaomi redmi pro 64 Ψάξε στο miui.gr κι εκεί θα βρεις απάντηση για όλες τις απορίες σου. Η κοινότητα των παιδιών εκεί, είναι ό,τι καλύτερο θα συναντήσεις από υποστήριξη. Οι ελληνικές Ρομ από αυτο το φόρουμ,είναι άψογες
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ φίλε μουγισ την συμβουλή σου απλά ήθελα καποιοσ να μου δώσει μία γρήγορη απάντηση με ό τι γίνεται!
vchristod84 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ φίλε μουγισ την συμβουλή σου απλά ήθελα καποιοσ να μου δώσει μία γρήγορη απάντηση με ό τι γίνεται!Εφ'όσον πήρες την απόφαση κι αγόρασες xiaomi, "πρέπει" να ασχοληθείς λίγο. Αν μάθεις 5 πράγματα από τους αρμόδιους, τότε δε θα έχεις ποτέ κανένα θέμα
saruman123 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Οχι δεν εχουν κανένα απόλυτος πρόβλημα Για το δικό σου θα δεις στην κοινότητα εδω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/17114-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-PRO-Omega-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-SOLVED/ Απλός να ξέρεις οτι εχει αρκετή δουλίτσα Αντε καλο διάβασμα
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον άμα σε χρειαστώ κάτι θα σ ρωτήσω να μ πεις αν ξέρεις!
Panikas13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δεν θα έχεις κανένα θεμα είναι εξαιρετικά λειτουργικες rom ειδικά με τη βοήθεια των παιδιών στο site δεν γίνεται να κολλήσεις κάπου!
ziaba Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ φίλε μουγισ την συμβουλή σου απλά ήθελα καποιοσ να μου δώσει μία γρήγορη απάντηση με ό τι γίνεται!αφού αγόρασες xiaomi πρέπει να γραφτείς στο φόρουμ τους θα τα μάθεις - διαβάσεις ολα κει χαρτί και καλαμάρι
sotos_man Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα, δηλώνω κάτοχος της συσκευής Redmi 3 Pro 3GB/32GB (αγορά από insomnia οπότε και είχε μέσα Ελληνικά κανονικά) μόλις έλαβα στα χέρια μου ένα καινούργιο Redmi 3S 3GB/32GB αγορά από gearbest (οπότε δεν έχει τα Ελληνικά) και εγώ θέλω να αντικαταστήσω το παραπάνω τηλέφωνο το οποίο και έχω υποσχεθεί - και μάλιστα και θέλω να το δώσω το συντομότερο. Θα ήθελα κάποιος από το forum (με το αξιμίωτο φυσικά, γιατί και ο χρόνος και οι γνώσεις πρέπει να αμοίβονται και εγώ δυστυχώς δεν προλαβαίνω με την νέα μου ζωή να μπω στο miui,gr και να ψάξω με rom κτλπ) να με βοηθήσει στο παρακάτω:1. να μεταφέρω τα δεδομένα μου από την μια συσκευή στην άλλη | από redmi 3pro σε redmi 3s. (Έτσι ώστε μετά να την δώσω) 2. να αναβαθμίσω τη νέα μου συσκευή Redmi 3S 3GB/32GB με την τελευταία δυνατή έκδοση στα Ελληνικά (γιατί τώρα όπως είπα δεν έχει Ελληνικά)Γνωρίζω ότι η κοινότητα είναι το καλύτερο μέσο για τα παραπάνω αλλά ο απίστευτα πλέον περιορισμένος χρόνος με κάνει να μην μπορώ σε αυτή την φάση της ζωής μου να χαρώ τις διαδικασίες (ψάξιμο, εγκατάσταση, debug, κτλπ) και να καταφέυγω στα μέλη του αγαπημένου insomnia. Θα εκτιμήσω από κάποιον από Αθήνα ένα pm. Ευχαριστώ!
newsformobiles Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα, δηλώνω κάτοχος της συσκευής Redmi 3 Pro 3GB/32GB (αγορά από insomnia οπότε και είχε μέσα Ελληνικά κανονικά) μόλις έλαβα στα χέρια μου ένα καινούργιο Redmi 3S 3GB/32GB αγορά από gearbest (οπότε δεν έχει τα Ελληνικά) και εγώ θέλω να αντικαταστήσω το παραπάνω τηλέφωνο το οποίο και έχω υποσχεθεί - και μάλιστα και θέλω να το δώσω το συντομότερο. Θα ήθελα κάποιος από το forum (με το αξιμίωτο φυσικά, γιατί και ο χρόνος και οι γνώσεις πρέπει να αμοίβονται και εγώ δυστυχώς δεν προλαβαίνω με την νέα μου ζωή να μπω στο miui,gr και να ψάξω με rom κτλπ) να με βοηθήσει στο παρακάτω: 1. να μεταφέρω τα δεδομένα μου από την μια συσκευή στην άλλη | από redmi 3pro σε redmi 3s. (Έτσι ώστε μετά να την δώσω) 2. να αναβαθμίσω τη νέα μου συσκευή Redmi 3S 3GB/32GB με την τελευταία δυνατή έκδοση στα Ελληνικά (γιατί τώρα όπως είπα δεν έχει Ελληνικά) Γνωρίζω ότι η κοινότητα είναι το καλύτερο μέσο για τα παραπάνω αλλά ο απίστευτα πλέον περιορισμένος χρόνος με κάνει να μην μπορώ σε αυτή την φάση της ζωής μου να χαρώ τις διαδικασίες (ψάξιμο, εγκατάσταση, debug, κτλπ) και να καταφέυγω στα μέλη του αγαπημένου insomnia. Θα εκτιμήσω από κάποιον από Αθήνα ένα pm. Ευχαριστώ! Για το πρώτο βρες την εφαρμογή Mi Mover μέσα στο κινητό. Θα σου μεταφέρει τα ΠΑΝΤΑ από το ένα Xiaomi στο άλλο Για το δεύτερο, πρέπει να ασχοληθείς (να φτιάξεις λογαριασμό Miui, να στείλεις αίτηση να σου το ξεκλειδώσουν το κινητό), για να μπορείς να βάλεις την ελληνική ρομ. Εδώ θα βρεις ότι ψάχνεις: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13853-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE/
saruman123 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Για γρήγορη μεταφορά το Xender ,αυτό χρησιμοποιώ και στα δύο Xiaomi που έχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα