Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για xiaomi rom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερει κανεις αμα βαλω την ελληνικη ρομ αμα θα κολλαει μετα η βγαζει κανενα προβλημα?? ας με βοηθησει καποιος που να ξερει τωρα το πηρα το τηλ δεν εχω ξαναπαρει τετοια εταιρια..το τηλ ειναι το xiaomi redmi pro 64

Δημοσ.

ξερει κανεις αμα βαλω την ελληνικη ρομ αμα θα κολλαει μετα η βγαζει κανενα προβλημα?? ας με βοηθησει καποιος που να ξερει τωρα το πηρα το τηλ δεν εχω ξαναπαρει τετοια εταιρια..το τηλ ειναι το xiaomi redmi pro 64

Ψάξε στο miui.gr κι εκεί θα βρεις απάντηση για όλες τις απορίες σου. Η κοινότητα των παιδιών εκεί, είναι ό,τι καλύτερο θα συναντήσεις από υποστήριξη. Οι ελληνικές Ρομ από αυτο το φόρουμ,είναι άψογες
Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε μουγισ την συμβουλή σου απλά ήθελα καποιοσ να μου δώσει μία γρήγορη απάντηση με ό τι γίνεται!

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε μουγισ την συμβουλή σου απλά ήθελα καποιοσ να μου δώσει μία γρήγορη απάντηση με ό τι γίνεται!

Εφ'όσον πήρες την απόφαση κι αγόρασες xiaomi, "πρέπει" να ασχοληθείς λίγο. Αν μάθεις 5 πράγματα από τους αρμόδιους, τότε δε θα έχεις ποτέ κανένα θέμα
Δημοσ.

Οχι δεν εχουν κανένα απόλυτος πρόβλημα

Για το δικό σου θα δεις στην κοινότητα εδω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/17114-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-PRO-Omega-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-SOLVED/

Απλός να ξέρεις οτι εχει αρκετή δουλίτσα

Αντε καλο διάβασμα

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον άμα σε χρειαστώ κάτι θα σ ρωτήσω να μ πεις αν ξέρεις!

Δημοσ.

Δεν θα έχεις κανένα θεμα είναι εξαιρετικά λειτουργικες rom ειδικά με τη βοήθεια των παιδιών στο site δεν γίνεται να κολλήσεις κάπου!

Δημοσ.

αφού αγόρασες xiaomi πρέπει να γραφτείς στο φόρουμ τους θα τα μάθεις - διαβάσεις ολα κει χαρτί και καλαμάρι
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

δηλώνω κάτοχος της συσκευής Redmi 3 Pro 3GB/32GB  (αγορά από insomnia οπότε και είχε μέσα Ελληνικά κανονικά)

μόλις έλαβα στα χέρια μου ένα καινούργιο Redmi 3S 3GB/32GB αγορά από gearbest (οπότε δεν έχει τα Ελληνικά)

και εγώ θέλω να αντικαταστήσω το παραπάνω τηλέφωνο το οποίο και έχω υποσχεθεί - και μάλιστα και θέλω να το δώσω το συντομότερο. 

Θα ήθελα κάποιος από το forum (με το αξιμίωτο φυσικά, γιατί και ο χρόνος και οι γνώσεις πρέπει να αμοίβονται και εγώ δυστυχώς δεν προλαβαίνω με την νέα μου ζωή να μπω στο miui,gr και να ψάξω με rom κτλπ) να με βοηθήσει στο παρακάτω:
1. να μεταφέρω τα δεδομένα μου από την μια συσκευή στην άλλη  | από redmi 3pro σε redmi 3s. (Έτσι ώστε μετά να την δώσω)

2. να αναβαθμίσω τη νέα μου συσκευή Redmi 3S 3GB/32GB με την τελευταία δυνατή έκδοση στα Ελληνικά (γιατί τώρα όπως είπα δεν έχει Ελληνικά)

Γνωρίζω ότι η κοινότητα είναι το καλύτερο μέσο για τα παραπάνω αλλά ο απίστευτα πλέον περιορισμένος χρόνος με κάνει να μην μπορώ σε αυτή την φάση της ζωής μου να χαρώ τις διαδικασίες (ψάξιμο, εγκατάσταση, debug, κτλπ) και να καταφέυγω στα μέλη του αγαπημένου insomnia.

Θα εκτιμήσω από κάποιον από Αθήνα ένα pm.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

δηλώνω κάτοχος της συσκευής Redmi 3 Pro 3GB/32GB  (αγορά από insomnia οπότε και είχε μέσα Ελληνικά κανονικά)

μόλις έλαβα στα χέρια μου ένα καινούργιο Redmi 3S 3GB/32GB αγορά από gearbest (οπότε δεν έχει τα Ελληνικά)

και εγώ θέλω να αντικαταστήσω το παραπάνω τηλέφωνο το οποίο και έχω υποσχεθεί - και μάλιστα και θέλω να το δώσω το συντομότερο. 

Θα ήθελα κάποιος από το forum (με το αξιμίωτο φυσικά, γιατί και ο χρόνος και οι γνώσεις πρέπει να αμοίβονται και εγώ δυστυχώς δεν προλαβαίνω με την νέα μου ζωή να μπω στο miui,gr και να ψάξω με rom κτλπ) να με βοηθήσει στο παρακάτω:

1. να μεταφέρω τα δεδομένα μου από την μια συσκευή στην άλλη  | από redmi 3pro σε redmi 3s. (Έτσι ώστε μετά να την δώσω)

2. να αναβαθμίσω τη νέα μου συσκευή Redmi 3S 3GB/32GB με την τελευταία δυνατή έκδοση στα Ελληνικά (γιατί τώρα όπως είπα δεν έχει Ελληνικά)

Γνωρίζω ότι η κοινότητα είναι το καλύτερο μέσο για τα παραπάνω αλλά ο απίστευτα πλέον περιορισμένος χρόνος με κάνει να μην μπορώ σε αυτή την φάση της ζωής μου να χαρώ τις διαδικασίες (ψάξιμο, εγκατάσταση, debug, κτλπ) και να καταφέυγω στα μέλη του αγαπημένου insomnia.

Θα εκτιμήσω από κάποιον από Αθήνα ένα pm.

Ευχαριστώ!

Για το πρώτο βρες την εφαρμογή Mi Mover μέσα στο κινητό. Θα σου μεταφέρει τα ΠΑΝΤΑ από το ένα Xiaomi στο άλλο

Για το δεύτερο, πρέπει να ασχοληθείς (να φτιάξεις λογαριασμό Miui, να στείλεις αίτηση να σου το ξεκλειδώσουν το κινητό), για να μπορείς να βάλεις την ελληνική ρομ. 

Εδώ θα βρεις ότι ψάχνεις: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13853-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...