Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απιστευτη συσκευη για τα χρηματα π κανει, αν εχεις βεβαια και το s6 η s7, με λιγο ψαξιμο καταφερα να το κανω να παιζει τα games του oculus rift και vive μεσω steamvr με το συνδιασμο 2 προγραμματων, vridge για gear και revive. αν εχεις βεβαια και 5ghz router δεν θα εχεις καν lag.

Αν μπορείς να βάλεις Link για τα ανωτέρω , θα μας βοηθούσε απίστευτα.
  • Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι να σας πω εγώ απογοητευτηκα. Η εικόνα είναι απαράδεκτη, όχι ότι δεν το περίμενα. Netflix πχ δεν βλέπεται. Κ τα "παιχνίδια" είναι πολύ μέτρια.

Δημοσ.

Έχει τα καλά και τα κακά του αλλά για αυτή τη τιμή δεν παραπονιεμαι.Για υπότιτλους έχει επιλογή στο Samsung gallery αλλά αν δεν το έχω δοκιμάσει

Δημοσ.

Έχει τα καλά και τα κακά του αλλά για αυτή τη τιμή δεν παραπονιεμαι.Για υπότιτλους έχει επιλογή στο Samsung gallery αλλά αν δεν το έχω δοκιμάσει

Αυτο

Δημοσ.

Με UPS και εδώ με ACS courrier .

Με τα απλα μεταφορικα; εμενα μαλλον χαθηκε ,ηταν να παραλαβω απο 16 του μηνα και το αμαζον δεν μου δινει tracking number οποτε περιμενω για refund
Δημοσ.

Για όποιον έχει Galaxy Note 4 αν και εχει τελειώσει η προσφορα...

Δουλευει κανονικα η εφαρμογή του Oculus και τα κουμπίά back, home και touch pad.

Η συσκευή χωράει και κουμπώνει κανονικά, ίσα ίσα βεβαια.

Δεν δουλεύει η φόρτιδη για κάποιο λόγο και επειδή η υποδοχή των ακουστικών είναι απο πάνω δεν μπορείς να τα συνδέσεις.

Δημοσ.

ερωτηση παιδες, ειχε μεσα το κουτι κανενα κωδικο για δωρεαν παιχνιδια? εμενα δεν ειχε κατι ενω επρεπε να ειχε νομιζω ενα κωδικο με 6 παιχνιδια δωρο.

Δημοσ.

Δεν βρήκα κάτι.αν θυμάμαι σωστά τα 6 παιχνίδια ήταν όταν επερνες το gear δωρεάν μαζί με το κινητό ή ήταν πακέτο.

Εγώ το έκανα VR για το PC αλλά δυστυχώς μου κάνει νερά με το Xbox one controller και αναγκάστηκα να συνδεσω το controller στο PC.

Δημοσ.

Εγώ το έκανα VR για το PC αλλά δυστυχώς μου κάνει νερά με το Xbox one controller και αναγκάστηκα να συνδεσω το controller στο PC.

Mε τι setup?Share pls.

Ψαχνομαι ακόμα για το βέλτιστο..

ps.

<3 elfen lied

• Like 1
Δημοσ.

προς το παρον ειμαι με stream theater μιας και εχω nvidia αλλα μολις βρω χρονο θα δοκιμασω και τις αλλες επιλογες.δεν με ενδιαφερει και πολυ το full 3d απλα να εχω μια τεραστια οθονη και να αραζω  :P αυτο που μου λειπει ειναι να φτιαξω και το controller να ειναι ασυρματα στο pc.

Δημοσ.

Παρελαβα προχτες επιτελους ολα καλα ..πηρα και ενα ακομα για ενα φιλο αλλα τελικα δεν τον βλεπω να το περνει οποτε οποιος θελει σοβαρα ενα pm.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...