averel01 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Σε όποιον καθυστερησε η παράδοση βάσει αυτό που ελεγε η αμαζον στο site, ας ζητήσει τα μεταφορικά πίσω. Σε παλιότερη παραγγελία μου επειδή άργησαν 2 μέρες σε σχέση με αυτό που έλεγε το site , μου επέστρεψαν τα μεταφορικά κατευθείαν.
hasiotis_john Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Γι' αυτό ολοένα πωλητές σε αμαζον και ebay ρίχνουν μαύρο στην χώρα μας.Τι φταίει το άμαζον που τα ελτά εδώ ή γενικά τα τελωνεία ξύνουν τα φρύδια τους!!!??Μέχρι και αγρότες είναι στα σύνορα και τ' ανοιγοκλείνουν όποτε γουστάρουν.Και μεις για 1-2 μέρες καθυστέρηση θα το παίξουμε έξυπνοι. Αρχίστε όλοι να ζητάτε λεφτά και στο τέλος θα ψωνίζουμε από τον Κότσο και τον Γερμανό.(Φιλικά στο λέω αδερφέ, αλλά όχι και έτσι ρε συ! Εντάξει, υπάρχουν και περιπτώσεις που χάνονται τελείως ή αργούν υπερβολικά πολλές μέρες! Αλλά για 1-2 μέρες να ζητάμε λεφτά δεν το βλέπω σωστό! Τέλος πάντων, ο καθένας κάνει ότι θέλει ... απλά καλό είναι να σκεφτόμαστε και το αύριο!) 7
slk200gr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Γι' αυτό ολοένα πωλητές σε αμαζον και ebay ρίχνουν μαύρο στην χώρα μας. Τι φταίει το άμαζον που τα ελτά εδώ ή γενικά τα τελωνεία ξύνουν τα φρύδια τους!!!?? Μέχρι και αγρότες είναι στα σύνορα και τ' ανοιγοκλείνουν όποτε γουστάρουν. Και μεις για 1-2 μέρες καθυστέρηση θα το παίξουμε έξυπνοι. Αρχίστε όλοι να ζητάτε λεφτά και στο τέλος θα ψωνίζουμε από τον Κότσο και τον Γερμανό. (Φιλικά στο λέω αδερφέ, αλλά όχι και έτσι ρε συ! Εντάξει, υπάρχουν και περιπτώσεις που χάνονται τελείως ή αργούν υπερβολικά πολλές μέρες! Αλλά για 1-2 μέρες να ζητάμε λεφτά δεν το βλέπω σωστό! Τέλος πάντων, ο καθένας κάνει ότι θέλει ... απλά καλό είναι να σκεφτόμαστε και το αύριο!) με ελτα στελνει καποιες φορες το αμαζον οταν η αποστολη ειναι κανονικη ,οταν ειναι εξπρεσ παντα με currier σοβαρη
Exploticon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 εχω παρει πολλα πραγματα απο amazon παντα επελεγα το express για 5 ευρω παραπανω ερχεται μεσα σε 1 μερα με ups ενω κατι αλλα καταστηματα εδω στην ελλαδα ονοματα δεν λεμε περιμενης 1 εβδομαδα 2
Metaksas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Παρασκευη εκανα παραγγελια μεχρι Δευτερα ηταν Αγγλια, μαλλον επειδη ηταν σκ, σημερα πρωι παρελαβα απα dhl και εμεινα παγωτο ποσο γρηγορα το εστειλαν. Στο amazon ελεγε 17-18 του μηνα παντως.
suffocater Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 εμεινα παγωτο ποσο γρηγορα το εστειλαν. Στο amazon ελεγε 17-18 του μηνα παντως. Οτι έχω παραγγείλει απο αμαζον,παντα εφτανε πιο νωρις απ όσο ελεγαν. 1-2 φορες,εφτασε στην ώρα του απλά. Μαλλον ειναι πολιτική τους.
pankostas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Όντως παιδιά Κυριακή παραγγελία, Τετάρτη πρωί παρέλαβα Κατερίνη. Είχα πάρει ένα VR-BOX 2 , από Κίνα. Καμμια σχέση. Κλασεις ανωτερο. Το έχει ψάξει κάνεις, εκτός από αυτά που κάνει εγκατάσταση μόνο του το samsung, υπάρχει κατι καλό για κατέβασμα? Κάνα παιχνίδι, κάνα τρενάκι, κάτι?
mythoc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 κι εγω κυριακη πρωι εκανα το order, τριτη θα ερχοταν αλλα ειχε πολυ κινηση η dhl στην περιοχη μου.. και το παρελαβα Τεταρτη μεσημερι!
pankostas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά με ποιο πρόγραμμα βλέπουμε ταινίες με υπότιτλους στο VR? Χρειάζεται να αποθηκεύουμε σε συγκεκριμένο φάκελο την ταινία?
manosmanos13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Εγω παραγγελια με τα αργα μεταφορικα και μετα απο 20 μερες σχεδον ακομα περιμενω!
Metaksas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Απιστευτη συσκευη για τα χρηματα π κανει, αν εχεις βεβαια και το s6 η s7, με λιγο ψαξιμο καταφερα να το κανω να παιζει τα games του oculus rift και vive μεσω steamvr με το συνδιασμο 2 προγραμματων, vridge για gear και revive. αν εχεις βεβαια και 5ghz router δεν θα εχεις καν lag.
merkon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Καποιος που να πηρε δυο και να πουλαει το ενα; 1
orodreth Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Για όποιον ενδιαφέρεται ακόμα έχει πέσει η τιμή στα 29,90€ χωρίς μεταφορικά
orodreth Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Σε ποιο site; Ισπανικό Amazon αλλά τωρα που ξαναμπήκα έχουν αλλάξει την τιμή και δεν στέλνουν πλέον Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα