drade Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ είδα ταινιούλα εχθές στο VR 3d με υπότιτλους. Τα έσπασε. Επίσης με ακουστικά και αυτό ακόμα και αν η γυναίκα κοιμάται δίπλα δε κινδυνεύεις από παντοφλοριψία. ποιο κινητο εχεις; απο υπερθερμανση πως πηγε; λινκ για την ταινια;
slk200gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 ποιο κινητο εχεις; απο υπερθερμανση πως πηγε; λινκ για την ταινια; Εμένα μετά απο 20 λεπτά βγάζει μήνυμα υπερθέρμανσης
fylatos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 S7 edge κατέβασα την Kubo and the two strings 3d. Απλά παίζει Έκαιγε αλλά δεν έκλεισε
pankostas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Το παρήγγειλα και εγώ. Στέλνουν αριθμό αποστολής για να παρακολουθείς που βρίσκεται?
slk200gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Το παρήγγειλα και εγώ. Στέλνουν αριθμό αποστολής για να παρακολουθείς που βρίσκεται? Απο το αμαζον παρακολουθείς την παραγγελία σου
manosmanos13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Εμενα βαση αμαζον θα επρεπε να ειχε ερθει την παρασκευη αλλα δεν εχει ερθει τπτ
slk200gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Εμενα βαση αμαζον θα επρεπε να ειχε ερθει την παρασκευη αλλα δεν εχει ερθει τπτ Έτυχε ,εμένα μονο μια φορά απο τις δεκάδες αποστολές μο άργησε και αυτο ηταν γιατι στην Ελλάδα θα ερχόταν με elta currier οτι πιο απαράδεκτο υπάρχει ,μέσα στο σιτε τους υπαρχουν εκατοντάδες δυσμενή σχόλια ,εκανα παράπονο και στο αμαζον
vadergr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Υπάρχει άλλη εφαρμογή για παρακολούθηση ταινιών εκτός από αυτή που υπάρχει στο samsung vr ?
suffocater Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 ποιο κινητο εχεις; απο υπερθερμανση πως πηγε; λινκ για την ταινια; S7 πάει καλά απο αποψη υπερθερμανσης,s6 ζεσταίνεται. Boηθάει να το βαλεις airplane mode,προφανώς. Καπου ειχα διαβάσει/δει σε video για εναν τυπο που εβαζε μικρες παγοκυστες(15 ευρω οι 6),ωστε να μπορει να το δουλευει πολλες ωρες. Kαι μετά,υπάρχουν και πιο μερακλήδες.
fylatos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Ναι επιβεβαιώνω ότι μπορείς να δεις ταινία 2+ ώρες ή να παίξεις απαιτητικό τίτλο για 2+ ώρες χωρίς θέμα. Το κινητό ζεσταίνεται σαφώς αλλά δεν κλείνει και δεν βγάζει σφάλμα.
Metaksas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Με εξπρές μεταφορικα έβαλε κανεις; Αν ναι πόσες μέρες έκανε να σας έρθει;
vadergr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Με εξπρές μεταφορικα έβαλε κανεις; Αν ναι πόσες μέρες έκανε να σας έρθει; Σε 3 ημέρες το είχα...
pankostas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Χθες Κυριακη έκανα παραγγελία, και γράφει ότι θα έρθει Παρασκευη επαρχία. Αποστολή με UPS, η οποία φαίνεται και μέσω Google now , προφανώς μέσω email.
Metaksas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Εγω εκανα παραγγελια την παρασκευη και θα μ ερθει με dhl αλλα ακομα Αγγλια γραφει οτι ειναι εδω και 3 μερες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα