vadergr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Κάνει για note 4 ????? Μονο Για τη σειρά s6 και s7
hasiotis_john Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 ειναι συμβατα και με αλλα κινητα ας πουμε απο κινα? Κάνει στα: Samsung Galaxy S5 Samsung Galaxy S4 Nexus 5 Motorola DROID Turbo HTC One M8 LG G3 Moto X Και γενικά όποιο είναι ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ από το Note 4! Έτσι λέει τουλάχιστον εδώ! -->>> http://phandroid.com/2014/12/22/how-to-use-gear-vr-with-unsupported-smartphones/ (Αναφέρετε στην προηγούμενη έκδοση του VR, αλλά φαντάζομαι έχουν τις ίδιες διαστάσεις στην θέση που μπαίνει το κινητό) ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ 100% για το παραπάνω που λέω! Όποιος έχει κάποια από τα παραπάνω κινητά ας gouglάρει το κινητό του και να γράψει δίπλα samsung new gear VR να δει τι θα του βγάλει!~
suffocater Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Moνο για τα συγκεκριμενα samsung κινητα ειναι αξίζει to samsung gear vr.Αν είδες,εφοσον δεν ειναι τετοιο κινητό,δεν το συνδεεις με το micro usb,οποτε απλα χρησιμεύει ως βάση και άρα δεν κερδίζεις κάτι απ τους αισθητηρες του gear vr.Πάρε καποιο πιο φτηνο ως απλή βάση στήριξης,υπάρχουν κ άλλα αξιόλογα.Παρέλαβα κ εγώ btw.Eίναι όντως το καινούριο,εκανα λάθος σε προηγούμενο μου post και συγνώμη αν μπέρδεψα κάποιον.ps. Δοκίμασα να παιξω Outlast whistleblower ως το πρωτο παιχνίδι.Soooo good!
Στεφανος123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Σε περιπτωση που μετανιωσε καποιος απο Αθηνα,ας μου στειλει ενα πμ. 1
james9tito Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 το πηρα και εγω δεν αντεξα αντε περιμενω. 2
fylatos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Όσοι το αγοράσατε με αργά μεταφορικά, πως σας ήρθε;
gatokoritso Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 το πηρα και εγω δεν αντεξα αντε περιμενω. yep και εγω ελεγα να συγκρατηθω αλλα δεν..αναμενουμε λοιπον 1
manosmanos13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Ειχα παρει ενα ακομα για ενα μελος αλλα δεν θα το παρει. Οποιος θελει πμ. Αυριο παραλαμβανω.ενοειτε χωρις να θελω να βγαλω κερδος
Exploticon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Κάνει στα: Samsung Galaxy S5 Samsung Galaxy S4 Nexus 5 Motorola DROID Turbo HTC One M8 LG G3 Moto X Και γενικά όποιο είναι ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ από το Note 4! Έτσι λέει τουλάχιστον εδώ! -->>> http://phandroid.com/2014/12/22/how-to-use-gear-vr-with-unsupported-smartphones/ (Αναφέρετε στην προηγούμενη έκδοση του VR, αλλά φαντάζομαι έχουν τις ίδιες διαστάσεις στην θέση που μπαίνει το κινητό) ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ 100% για το παραπάνω που λέω! Όποιος έχει κάποια από τα παραπάνω κινητά ας gouglάρει το κινητό του και να γράψει δίπλα samsung new gear VR να δει τι θα του βγάλει!~ δηλαδη για το xiaomi mi5s θα ειναι οκ? ας πει καποιος γιατι θελω κι εγω vr
tasgaz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Το δοκίμασε κάνεις σε note 4; ταιριαζει;
Metaksas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 ψηθηκα και εγω σημερα που πληρωθηκα να παρω ενα. με s7 δεν θα εχω θεμα ε?
orodreth Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Το δοκίμασε κάνεις σε note 4; ταιριαζει; Έχω διαβάσει πόλλα forum και σε όλα λένε ότι δουλέυει και ότι χωράει και κλείνει ίσα ίσα. Από βδόμάδα που θα μου έρθει θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω,
nikosdoc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 ψηθηκα και εγω σημερα που πληρωθηκα να παρω ενα. με s7 δεν θα εχω θεμα ε? Ειδικά με S7 απλό ή edge, προφανώς κανένα. Προχώρα!!
fylatos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ είδα ταινιούλα εχθές στο VR 3d με υπότιτλους. Τα έσπασε. Επίσης με ακουστικά και αυτό ακόμα και αν η γυναίκα κοιμάται δίπλα δε κινδυνεύεις από παντοφλοριψία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα