geofak Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει κι εδώ http://www.ebay.co.uk/itm/Samsung-Gear-VR-Oculus-2016-SM-R323-Galaxy-Note-7-5-S7-S6-edge-UK-TAX-Free-/272400100281?clk_rvr_id=1159428355706&rmvSB=true στα 46,74€ με τα μεταφορικά μέσα (μόλις το τσέκαρα με paypal) αν τυχόν εξαντληθεί από το amazon.
hasiotis_john Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Πάντως και εξπρές να διαλέξει κάποιος για παράδοση από το amazon, δεν είναι και τρελή η διαφορά από την απλή αποστολή! Με ένα 5ευρω παραπάνω, θα το έχεις την άλλη εβδομάδα! Δεν το είχα στα υπόψιν μου να το πάρω, αλλά το .... καταραμένο αυτό site, δεν είναι για να το παρακολουθείς. Όλο και κάτι θ' αγοράσεις! Κάποιος που το έχει ήδη, μπορεί να μας πείσει με 1-2 γραμμές?
slk200gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Πάντως και εξπρές να διαλέξει κάποιος για παράδοση από το amazon, δεν είναι και τρελή η διαφορά από την απλή αποστολή! Με ένα 5ευρω παραπάνω, θα το έχεις την άλλη εβδομάδα! Δεν το είχα στα υπόψιν μου να το πάρω, αλλά το .... καταραμένο αυτό site, δεν είναι για να το παρακολουθείς. Όλο και κάτι θ' αγοράσεις! Κάποιος που το έχει ήδη, μπορεί να μας πείσει με 1-2 γραμμές? εχπρεςς το πηρα για 5 ε δεν αξιζει την αναμονη,απ οτι εχω ακουσει και πολλα δεν κανει αλλα και 50 ε δεν ειναι και οχ αμαν ειδικα αν εχει σαμμυ κινητο
nikosdoc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Πάντως και εξπρές να διαλέξει κάποιος για παράδοση από το amazon, δεν είναι και τρελή η διαφορά από την απλή αποστολή! Με ένα 5ευρω παραπάνω, θα το έχεις την άλλη εβδομάδα! Δεν το είχα στα υπόψιν μου να το πάρω, αλλά το .... καταραμένο αυτό site, δεν είναι για να το παρακολουθείς. Όλο και κάτι θ' αγοράσεις! Κάποιος που το έχει ήδη, μπορεί να μας πείσει με 1-2 γραμμές? Το έχω εδώ και 15 ημέρες και μου αρέσει πολύ. Τα 50€ γα κάποιον που έδωσε 500+ για να πάρει το S7 είναι πολύ μικρό ποσό για αυτό που σου προσφέρει το συγκεκριμένο γκατζετάκι. Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή και η VR αίσθηση δε συγκρίνεται με το Google cardboard που είχα πάρει πέρσι ( ...το οποίο βέβαια έκανε 5€...). Έχει βιντεάκια από Samsung, Oculus, Facebook, Vimeo, YoutubeVR κλπ, όπως επίσης μπορείς να παίξεις και ότι βίντεο έχεις στο κινητό σου, είτε απλό, 3D, 4K ή VR. Έχει 4-5 εικονικά περιβάλλοντα παρακολούθησης όπως Home Theater, Cinema κλπ. Έχει ντοκιμαντέρ, πχ ξενάγηση σε μουσεία, στο Λευκό οίκο κλπ αλλά το μεγάλο εφέ είναι τα ρολερ-κοστερ που αισθάνεσαι το στομάχι σου να ανεβοκατεβαίνει λες και είσαι εκεί. Φυσικά η Samsung & Oculus έχουν και online store για αγορά εφαρμογών και παιχνιδιών, αν και δεν δοκίμασα να αγοράσω κάτι. Αν τέλος ψάξεις σε τορρεντάδικα για "VR" θα δεις γιατί θα κάνουν τρελή επιτυχία αυτές οι συσκευές τα επόμενα χρόνια... Από την άλλη, ακόμα και με 2560χ1440 ανάλυση τα πίξελ είναι ορατά, άσε που βρήκα και ένα σβηστό στην οθόνη του κινητού μου (1/3 για την ακρίβεια, γιατί μόνο το ένα χρώμα δεν ανάβει, αλλά το βρήκα και δεν ξέρω αν έχει νόημα να ψάχνομαι με εγγυήσεις και σέρβις...). Θα ήθελα να ήξερα πώς θα φαινόταν το xperia zx-κάτι, περσινό μοντέλο, με την οθόνη 4Κ... Πρέπει να ακολουθήσει κανείς τις οδηγίες και να το χρησιμοποιεί λίγο για τις πρώτες μέρες για να μην πονοκεφαλιάσει ή ζαλιστεί και το παρατήσει, αλλά σταδιακά το συνηθίζεις και από ότι λένε μπορείς να κάθεσαι με τις ώρες. Φυσικά η σύνδεση με ακουστικά απογειώνει την όλη εμπειρία... Επίσης, έχω την εντύπωση ότι ΔΕΝ συνεργάζεται με άλλα κινητά εκτός από τα samsung, αν και για μένα αυτός μάλλον ήταν ο λόγος που πέρασα σε samsung... 6
hasiotis_john Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά, πληροφοριακά μόνο μιας και είμαι σίγουρος ότι και σεις που ήδη το παραγγείλατε μπορεί να σας διέφυγε , να ξέρετε πως ΔΕΝ υπάρχει καμιά συμβατή θήκη κινητών που να χωράει στο vr! Με λίγα λόγια πρέπει ΚΑΘΕ φορά να βγάζετε την θήκη σας για να το χρησιμοποιήσετε! Εντάξει, μικρό το κακό, αλλά είναι αρκετές θήκες που δεν βγαίνουν εύκολα και με το βγάλε βάλε μπορεί να κάνουν γρατσουνιές στο κινητό ή και ν' αρχίσουν οι ίδιες να χαλάνε!
panormou13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Νομίζω πλέον επιτρέπουν νσ αγοραστει ενα ανα παραγγελια
petran91 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Έριξα κι εγώ παραγγελία εν τέλη..Με έψησαν τα βιντεάκια που είδα που μπορείς να παίξεις κάποια παιχνίδια στο PC σε VR.Μιας και δεν παίζει φράγκο για την αγορά κανονικού VR headset, και μιας και ποτέ δεν έχω βάλει στο κεφάλι μου VR να δω τι παίζει τέλος πάντων, υπέκυψα Δεν εξαντλήθηκε κιόλας το άτιμο τόσες μέρες, επόμενο ήταν..Thanks TS. 1
Galaxy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Το παρόν φόρουμ , μόνο καταστροφές φέρνει συνφορουμίτες ..... Το δικό μου ακόμα δεν το έστειλαν αλλά λογικά απο Δευτέρα πρέπει να ετοιμαστεί . Εγώ έχω το google cardboard και είναι ενδιαφέρον το όλο πράμα αλλά θέλω να δω κατα πόσο θα αξίζει να δεις καμιά ταινία 3D . Έχει και παιχνιδάκια αλλά δε ξέρω τι ώρα θα πρέπει να παίζω σε μια καρέκλα που περιστρέφεται και να μην με θεωρούν τρελό τα παιδιά μου και η έρμη η γυναίκα ...
harris78 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Σε σχετικά παρόμοια τιμή - 46 ευρώ - και με πολύ γρήγορη αποστολή το πήρα από εδώ: http://www.ebay.com/itm/272400100281?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT 1
Euromaster Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μπραβο παιδια, πολυ ωραια φαση, ξερει καποιος μηπως υπαρχει κατι αντιστοιχο για tablet, πχ Lenovo σε7" και αν ναι, με ποιες εφαρμογες, για να παιζω game apo pc, η να βλεπω καμια 3D ταινια? Ευχαριστω...
vadergr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Εμένα ηρθε Πέρασε το δικό σου για καφέ απο το Μιλάνο ? Εμενα ειναι κολλημένο εκει 2 ημέρες σχεδόν... Καλορίζικο και περιμέουμε τις εντυπώσεις σου.
kafegeo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Εμένα με αργά μεταφορικά ήρθε σήμερα. Δύο εργάσιμες Φυσικά το καινούργιο μαύρο μοντέλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα