panos- Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά επειδή είναι branded όταν το ανοίγετε βγάζει το παλιό η το νέο σήμα της COSMOTE σε εσάς;
dchatz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 παρήγγειλα κι εγω ένα 640 με αντικαταβολή και δεχθηκε την παραγγελία. Αντε να δούμε. Το κινητό αυτό (αν πρόκειται για το 640 LTE του GSMARENA ) είναι κοντα 2 χρόνων και κάνει 80$. Δλδ δεν φαίνεται και τρελή προσφορά.
Pseudonumo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 παρήγγειλα κι εγω ένα 640 με αντικαταβολή και δεχθηκε την παραγγελία. Αντε να δούμε. Το κινητό αυτό (αν πρόκειται για το 640 LTE του GSMARENA ) είναι κοντα 2 χρόνων και κάνει 80$. Δλδ δεν φαίνεται και τρελή προσφορά. Για 69 είναι καλή τιμή. Δεν το παίρνεις μεταχειρισμένο 2 χρόνων...όταν βγήκε έκανε 150. 4g συσκευή με 69 ευρώ με τέτοια οθόνη και κάμερα + εγγύηση 2 έτη πού θα βρεις. 1
Βασιλης 123 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ το πήρα δώρο στους παππούδες να βλέπουν νέα,συνταγές παλιούς ηθοποιούς τηλέφωνα από γιατρούς και αθλητικά!
trabakoulas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Αφού κάνω εγγραφή, πάω να κάνω είσοδο και μου πετάει πάντα μήνυμα "Το όνομα χρήστη ή ο κωδικός πρόσβασης δεν είναι σωστά. Παρακαλώ δοκίμασε ξανά." Έφτιαξα και 2ο λογαριασμό, reset πάλι password, σταθερά το ίδιο μήνυμα..
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά επειδή είναι branded όταν το ανοίγετε βγάζει το παλιό η το νέο σήμα της COSMOTE σε εσάς; Το προηγούμενο λογότυπο που είχε η εταιρία.
postfire Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 μια ερωτηση ρε παιδια αυτα τα windows phone π.χ to 650 παιζει παιχνιδια του facebook π.χ to island experiment? σορρυ που το ξαναγραφω γνωριζει καποιος να μου πει?
pita_kontosouvli Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Αφού κάνω εγγραφή, πάω να κάνω είσοδο και μου πετάει πάντα μήνυμα "Το όνομα χρήστη ή ο κωδικός πρόσβασης δεν είναι σωστά. Παρακαλώ δοκίμασε ξανά." Έφτιαξα και 2ο λογαριασμό, reset πάλι password, σταθερά το ίδιο μήνυμα.. Κάνε παραγγελία ως επισκέπτης.
ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 σορρυ που το ξαναγραφω γνωριζει καποιος να μου πει? Από εδώ https://islandexperiment.zendesk.com/hc/en-us/articles/224870387-Facebook-My-game-does-not-fully-load-What-shall-I-do- (upgrade Adobe Flash Player/install Flash Player) και εδώ https://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/mdlumia-mdapps/flash-player-in-windows-phone-ms-edge/8345405b-741a-4a65-8134-baecb8054b66 (Microsoft Edge and Internet Explorer uses HTML5) συμπεραίνω ότι δεν πρέπει να παίζει. Τέλος, στην επίσημη ιστοσελίδα https://www.facebook.com/IslandExperiment αναφέρει: Play for FREE on Android Play for FREE on iOS Play for FREE on Facebook Άμα έπαιζε και στα windows 10 τηλέφωνα δεν θα το έγραφε; Ας μας επιβεβαιώσει κάποιος κάτοχος.. 1
postfire Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 ευχαριστω για την απαντηση απο ταμπλετ windows 10 παιζει κανονικα δεν ξερω αν εχει την δυναμη να το παιξει
xristakits Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 ευχαριστω για την απαντηση απο ταμπλετ windows 10 παιζει κανονικα δεν ξερω αν εχει την δυναμη να το παιξει αφου το παιζει το ταμπλετ θα παιζει και στο κινητο 1
vaas93 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Καμία σχέση το λογισμικό του tablet που τρέχει κανονικα windows με του κινητού! Τα lumia τρέχουν mobile software. Πιθανοτατα δεν θα τα παίζει. 1
postfire Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 εχω ηδη παραγγειλει το 640 περνει αναβαθμιση τελικα σε w10?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα