Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Microsoft Lumia 435 σε λευκό χρώμα στα 39€

χαμηλή διαθεσιμότητα, οπότε όποιος το θέλει ας βιαστεί

https://www.germanos.gr/product/microsoft-lumia-435/20300730/?productId=20300730&fname=skuColor&fvalue=-127982909669504819&commerceItem=&isComingSoon=

Τιμές σκρουτζ

http://www.skroutz.gr/s/6236848/Microsoft-Lumia-435-8GB.html

post-239619-0-16850000-1485466944_thumb.jpg

• Like 4
Δημοσ.

σε λευκο χρώμα, εμενα μου δειχνει ακομη χαμηλη διαθεσιμοτητα

στα υπολοιπα χρωματα (μαυρο, πορτοκαλι) ειναι μη διαθεσιμο

Δημοσ.

σε λευκο χρώμα, εμενα μου δειχνει ακομη χαμηλη διαθεσιμοτητα

στα υπολοιπα χρωματα (μαυρο, πορτοκαλι) ειναι μη διαθεσιμο

Για συνέχισε...

Δημοσ.

τωρα πλεον μη διαθεσιμο και αυτο...

Και πριν που έλεγε διαθέσιμο,μόλις πατούσες για παραγγελία στο επόμενο βήμα σου έλεγε μη διαθέσιμο

Δημοσ.

Να αναφερω οτι το παρηγγειλα κανονικα οταν ανεβηκε το θεμα και ενω την πεμπτη μου ειπαν θα το εχω τη δευτερα, σημερα που τους τηλεφωνησα μου ειπαν δεν εχει στοκ και "θα δουνε" !

Επικοινωνησα με την αρχη προστασιας καταναλωτη και ειπαν να επικοινωνησω μαζι τους εγγραφως, πριν κανω καποια καταγγελια.

Τους εστειλα λοιπον και περιμενω ;) 

ΥΓ. για δωρο θα πηγαινε οποτε δε με νοιαζει τοσο, αλλα σιγουρα θα το κυνηγησω πολυ για προστιμο εαν δε μου το στειλουν

• Like 1
Δημοσ.

φιλε μπορεις να πεις επιγραμματικα τι τους εγραψες;θα το προχωρησω κι εγω γιατι καποτε πρεπει να αρχισουν να σεβονται τον πελατη.

σε ποιο τηλεφωνο πηρες αρχικα;

ευχαριστω!

Εγω προλαβα ενα Lumia 640 4g ασπρο στα 69 πριν απο λιγο

σου αρεσε;το πηρε μια φιλη αλλα δεν ηρθε ακομη εγω της ειπα οτι πιο πιθανο να γινει καποτε ο Τραμπ πρωθυπουργος της χωρας μας παρα να παραλαβει απο γερμανο  :shock:

Δημοσ.

φιλε μπορεις να πεις επιγραμματικα τι τους εγραψες;θα το προχωρησω κι εγω γιατι καποτε πρεπει να αρχισουν να σεβονται τον πελατη.

ευχαριστω!

σου αρεσε;το πηρε μια φιλη αλλα δεν ηρθε ακομη εγω της ειπα οτι πιο πιθανο να γινει καποτε ο Τραμπ πρωθυπουργος της χωρας μας παρα να παραλαβει απο γερμανο :shock:

μπορείς να κανείς online καταγγελία στην σελίδα προστασίας του καταναλωτή

Δημοσ.

Εγώ τελικά δεν θα παραλάβω ένα 640 που είναι σε διαδικασία αποστολής από αποθηκη.έχω επιλέξει παραλαβή από καταστημα(στα 69€), αν κάποιος ενδιαφέρεται ας στείλει προσωπικό μηνυμα.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω!

σου αρεσε;το πηρε μια φιλη αλλα δεν ηρθε ακομη εγω της ειπα οτι πιο πιθανο να γινει καποτε ο Τραμπ πρωθυπουργος της χωρας μας παρα να παραλαβει απο γερμανο  :shock:

Τιποτα , τους ειπα πολυ ευγενικα οτι εφοσον εκανα παραγγελια και εφοσον δεν ηταν λαθος τιμη, ειναι δικο τους θεμα να ελεγχουν το αποθεμα και διαφορετικα θα προβω σε καταγγελια. Μου ηρθε μαλιστα μηνυμα οτι το προιον εσταλει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...