SterThess Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Microsoft Lumia 435 σε λευκό χρώμα στα 39€ χαμηλή διαθεσιμότητα, οπότε όποιος το θέλει ας βιαστεί https://www.germanos.gr/product/microsoft-lumia-435/20300730/?productId=20300730&fname=skuColor&fvalue=-127982909669504819&commerceItem=&isComingSoon= Τιμές σκρουτζ http://www.skroutz.gr/s/6236848/Microsoft-Lumia-435-8GB.html 4
SterThess Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 σε λευκο χρώμα, εμενα μου δειχνει ακομη χαμηλη διαθεσιμοτητα στα υπολοιπα χρωματα (μαυρο, πορτοκαλι) ειναι μη διαθεσιμο
spy94 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 σε λευκο χρώμα, εμενα μου δειχνει ακομη χαμηλη διαθεσιμοτητα στα υπολοιπα χρωματα (μαυρο, πορτοκαλι) ειναι μη διαθεσιμο Για συνέχισε...
SterThess Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 τωρα πλεον μη διαθεσιμο και αυτο... ενημερωσα τον τιτλο αλλη μια express προσφορα του Γερμανου
spy94 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 τωρα πλεον μη διαθεσιμο και αυτο... Και πριν που έλεγε διαθέσιμο,μόλις πατούσες για παραγγελία στο επόμενο βήμα σου έλεγε μη διαθέσιμο
manolo1808 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Εγω προλαβα ενα Lumia 640 4g ασπρο στα 69 πριν απο λιγο
morfeas-dsl- Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Να αναφερω οτι το παρηγγειλα κανονικα οταν ανεβηκε το θεμα και ενω την πεμπτη μου ειπαν θα το εχω τη δευτερα, σημερα που τους τηλεφωνησα μου ειπαν δεν εχει στοκ και "θα δουνε" !Επικοινωνησα με την αρχη προστασιας καταναλωτη και ειπαν να επικοινωνησω μαζι τους εγγραφως, πριν κανω καποια καταγγελια.Τους εστειλα λοιπον και περιμενω ΥΓ. για δωρο θα πηγαινε οποτε δε με νοιαζει τοσο, αλλα σιγουρα θα το κυνηγησω πολυ για προστιμο εαν δε μου το στειλουν 1
pdim16 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 φιλε μπορεις να πεις επιγραμματικα τι τους εγραψες;θα το προχωρησω κι εγω γιατι καποτε πρεπει να αρχισουν να σεβονται τον πελατη. σε ποιο τηλεφωνο πηρες αρχικα; ευχαριστω! Εγω προλαβα ενα Lumia 640 4g ασπρο στα 69 πριν απο λιγο σου αρεσε;το πηρε μια φιλη αλλα δεν ηρθε ακομη εγω της ειπα οτι πιο πιθανο να γινει καποτε ο Τραμπ πρωθυπουργος της χωρας μας παρα να παραλαβει απο γερμανο
ziaba Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 φιλε μπορεις να πεις επιγραμματικα τι τους εγραψες;θα το προχωρησω κι εγω γιατι καποτε πρεπει να αρχισουν να σεβονται τον πελατη. σε ποιο τηλεφωνο πηρες αρχικα; ευχαριστω! σου αρεσε;το πηρε μια φιλη αλλα δεν ηρθε ακομη εγω της ειπα οτι πιο πιθανο να γινει καποτε ο Τραμπ πρωθυπουργος της χωρας μας παρα να παραλαβει απο γερμανο μπορείς να κανείς online καταγγελία στην σελίδα προστασίας του καταναλωτή
Βασιλης 123 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Παιδια μωλις εκανα παραγγελια λευκο 640 για φιλο!Εχει και το xl!εχει και το 550!
a16 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Εγώ τελικά δεν θα παραλάβω ένα 640 που είναι σε διαδικασία αποστολής από αποθηκη.έχω επιλέξει παραλαβή από καταστημα(στα 69€), αν κάποιος ενδιαφέρεται ας στείλει προσωπικό μηνυμα. 1
morfeas-dsl- Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 φιλε μπορεις να πεις επιγραμματικα τι τους εγραψες;θα το προχωρησω κι εγω γιατι καποτε πρεπει να αρχισουν να σεβονται τον πελατη. σε ποιο τηλεφωνο πηρες αρχικα; ευχαριστω! σου αρεσε;το πηρε μια φιλη αλλα δεν ηρθε ακομη εγω της ειπα οτι πιο πιθανο να γινει καποτε ο Τραμπ πρωθυπουργος της χωρας μας παρα να παραλαβει απο γερμανο Τιποτα , τους ειπα πολυ ευγενικα οτι εφοσον εκανα παραγγελια και εφοσον δεν ηταν λαθος τιμη, ειναι δικο τους θεμα να ελεγχουν το αποθεμα και διαφορετικα θα προβω σε καταγγελια. Μου ηρθε μαλιστα μηνυμα οτι το προιον εσταλει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα