Lum1nous Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Φανταζομαι ολοι εχουμε ακουσει οτι ( ιδιαιτερα στην Αμερικη ) , στα πλαισια του πολεμου κατα της πειρατειας , εκτος απο το κλεισιμο σελιδων οπως το torrentz , εχουν αρχισει να κυρωνονται ποινες ακομα και σε απλους χρηστες που κατεβασαν αρχεια απο torrent . Γνωριζουμε τι παιζει στην ελλαδα ? Εχει υποστει κανεις ποινη για παρανομο κατεβασμα ? (Δεν αναφερομαι στις σελιδες που εκλεισαν , αλλα στους απλους χρηστες ) Οσο και να εψαξα δεν βρηκα καπου μια σχετικη απαντηση , οποτε αν καποιος γνωριζει ας μας διαφωτισει .Υ.Γ : Δεν κανω ηθικολογια , και το θεμα της ερωτησης μου δεν ειναι αν ειναι ηθικη η πειρατεια ή οχι .
panos0100 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 μεχρι στιγμης δεν βλεπω το μαυρο τζιπ να με περιμενει κατω απο το σπιτι μου, οποτε μαλον δεν εγινε ακομα τιποτα αν γινοταν θα ειχα φυγει, λες να το κανουνε γερμανια και ετσι; παντως εγω δεν ακουσα κατι
Rabican Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 εδω παντως (USA) εχω γνωστους που μετα απο συνεχες downloading ελαβαν notifications απο τον ISP. στη δουλεια μου, ετυχε να λαβω warning απο δικηγορικο γραφειο που εκπροσωπουσε εταιρια παραγωγης οταν καποιος φοιτητης λογω δυσλειτουργιας του Firewall μπορεσε και κατεβασε (χωρις χρηση VPN εννοειται). εγινε 2 φορες και λαβαμε 2 warning emails!
soteras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μεχρι τωρα εδώ τίποτα πάντως άμα σκάσει κανάς για να επιβάλει πρόστιμο θα τους δώσω τον μοντεμακι απευθειας και θα πω παιδιά μην μπουμε στον κοπο να δουμε τι δεν εχω κατεβασει απο το ιντερνετ εε κριμα είναι θα χρειαστείτε πολύ χαρτύ.
vasvasvas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Οτι πει ο γερμανοτες Όπως όλα στην Ελλάδα ο,τι πουν οι απ εξω Μέχρι τώρα δεν υπάρχει σοβαρη πολιτικη επι του θεματος Υποθέτω λόγω ύφεσης δεν θα το πειράξουν για λίγο ακομα Ωραίο θέμα btw
blanka Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Το θέμα είναι να μάθουμε τρόπους να κρυβόμαστε και να είμαστε προστατευμένοι σε περίπτωση που σκάσουν τα πρώτα χαρτάκια. Και ενώ τα FreeVPNs είναι γνωστά για τα κρυψίματα, έχω μάθει ότι δεν είναι και αξιόπιστα. Μόνο με καλή πληρωταία υπηρεσία VPN μπορεις να είσαι 99% σίγουρος για την ιδιωτικότητά σου. Αν το έχει ψάξει κανεις άλλος το θέμα ας ποστάρει ασφαλείς λύσεις.
tsofras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μπορούμε να μάθουμε και τρόπους να είμαστε νόμιμοι (λέω μια χαζή ιδέα) χωρίς να βγάζω την ουρά μου απέξω λόγω των σειρών που κατεβάζω. Όλα τα άλλα τα έχω νόμιμα
tsaptsap Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Φιλ αν είσαι "νομιμος" δεν εχεις να φοβηθεις τίποτα Σε εισαγωγικά γιατί το θέμα είναι σχετικα φιλοσοφικό Σε κάθε αλλη περιπτωση ενα vpn που δεν υποκύπτει σε πιέσεις τύπου sopa,όνομα και πράμα Για την Ελλάδα είναι άχρηστο προς το παρρον
MrGalaxy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Νομίζω υπάρχουν εξελίξεις και ότι σύντομα θα τρώνε πρόστιμο και οι απλοί χρήστες που κατεβάζουν παράνομα.Εχει κανείς ακούσει τίποτα; Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από MrGalaxy
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, MrGalaxy είπε Νομίζω υπάρχουν εξελίξεις και ότι σύντομα θα τρώνε πρόστιμο και οι απλοί χρήστες που κατεβάζουν παράνομα.Εχει κανείς ακούσει τίποτα; Γιατί το νομίζεις;Διάβασες κάτι ή απλά είναι μια αίσθηση που έχεις;
MrGalaxy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Γιατί το νομίζεις;Διάβασες κάτι ή απλά είναι μια αίσθηση που έχεις; Είχα διαβάσει πριν μερικές μέρες σχετικά με αυτό αλλά τώρα δεν την βρίσκω πουθενά αυτήν την είδηση
mkdisgreek Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Τζάμπα αγχώνεσαι θα πω εγω. δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αυτο
dewn735 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, mkdisgreek είπε Τζάμπα αγχώνεσαι θα πω εγω. δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αυτο -- Dude, just trust me
Damianus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Στη Γερμανία λαμβάνεις γράμμα από δικηγορικα γραφεία, εκπροσώπων των δισκογραφικών η κινηματογραφικων εταιρειων με πρόστιμο, αν κατεβάζεις από torrents. Ίσως και σε άλλες χώρες όπως Αγγλία, Γαλλία. Δεν υπάρχει καθόλου πειρατεία μέσω torrents, αλλά συνεχίζει να υφίσταται μέσω file sharing services οπως rapidgator κλπ.
MrGalaxy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, dewn735 είπε -- Dude, just trust me Στην Ελλάδα τι ισχύει? 25 λεπτά πριν, Damianus είπε Στη Γερμανία λαμβάνεις γράμμα από δικηγορικα γραφεία, εκπροσώπων των δισκογραφικών η κινηματογραφικων εταιρειων με πρόστιμο, αν κατεβάζεις από torrents. Ίσως και σε άλλες χώρες όπως Αγγλία, Γαλλία. Δεν υπάρχει καθόλου πειρατεία μέσω torrents, αλλά συνεχίζει να υφίσταται μέσω file sharing services οπως rapidgator κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα