JohnTehGreek Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ισχύει ότι είπε ο NikosKallithea 270 θερμίδες έχει με βάση τον θερμιδομετρητή στο Internet. Και εγώ τώρα το έμαθα. Καλά και εγώ ο μ@λ@κ@ς τόσο καιρό τι κάθομαι και τρώω τοστ με τυρί - γαλοπούλα το πρωι και δεν τσακίζω μια κρέπα με σοκολάτα αφού έχουν τις ίδιες θερμίδες 2
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 ^ Υπάρχουν διαφορές στα λιπαρά, ζάχαρη, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες κτλ.
stelios18120 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Εγώ δεν ακολουθώ θερμιδομετρητες κτλπ Απλά ακολουθώ το κλασικό,ότι έχει ωραία γεύση παχαινει,ότι είναι ξινό και πικρό δεν παχαινει Kαι έτσι τα μετριάζω κάπως ώστε να είμαι στα κιλά μου. 1
michael92 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Κρέπα με μόνο 270 θερμίδες δεν είναι κρέπα, αλλά κρούστα με σταγόνες σοκολάτας. 4
LongTom Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Εγώ δεν ακολουθώ θερμιδομετρητες κτλπ Απλά ακολουθώ το κλασικό,ότι έχει ωραία γεύση παχαινει,ότι είναι ξινό και πικρό δεν παχαινει Kαι έτσι τα μετριάζω κάπως ώστε να είμαι στα κιλά μου. 8
stelios18120 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ακριβώς αυτο :) Ο Αρκάς μου τα έμαθε τα κόλπα 1
InfernoN Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Όντως παιδιά Φάτε και κάντε ότι θέλετε Η ζωή είναι μικρή,μην καταπιέζετε τον εαυτό σας. on the contrary, μονο οταν καταπιεζομαστε φτανουμε εκει που θελουμε και αποκτα καποιο νοημα η υπαρξη μας tested
stelios18120 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Καταπίεση σε άλλα πράγματα ναι,να γίνεις καλύτερος στην δουλειά σου και σε άλλα. Όχι στο φαγητό και στην διασκέδαση,γιατί σήμερα είμαστε αύριο δεν είμαστε (έχω πρόσφατο άσχημο συμβάν στον κοντινό περιβάλλον και ετσι αναθεωρησα) Βέβαια μην ξεχνάμε και παν μέτρον άριστον
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 on the contrary, μονο οταν καταπιεζομαστε φτανουμε εκει που θελουμε και αποκτα καποιο νοημα η υπαρξη μας tested Αν καταπιέζεσαι δεν έχει βασικά κανένα νόημα η ύπαρξη σου.
Mikeasdf Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Αν καταπιέζεσαι δεν έχει βασικά κανένα νόημα η ύπαρξη σου. Νομιζω πως ο καθενας εννοει αλλιως την "καταπιεση". Αλλος μπορει να εννοει να καταπιεζεσαι και να μη τρως καθολου γλυκα κλπ ενω θελει και δε θα πειραξει αν φαει, και αλλος απο 'κει που τρωει 15 γλυκα τη μερα να τα μειωσει στα 2-3 τη βδομαδα και να το θεωρει καταπιεση.Ε καπου το χανουμε. Ο ινφερνο εννοει αλλου ειδους καταπιεση αν καταλαβα καλα. Οχι π.χ να καταπιεζεσαι για το οτιδηποτε και χωρις λογο Παν μετρον αριστον πιστευω. Αρκετα με το οφτοπικ
Απρόσεκτος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Είχα την περιέργεια και πήρα απο κρεπερί μια κρέπα στο σπίτι μου και ζύγισα χωριστά τα υλικά. Μία απλή κρέπα με σοκολάτα μου βγήκε 1150 θερμίδες (!) (Ήταν σχετικά μεγαλούτσικη όμως, ζύγιζε συνολικά 340 γραμμάρια). Η σοκολάτα από μόνη της ήταν 125 γραμμάρια, δηλαδή 700 θερμίδες (δεδομένου ότι είναι 550 θερμίδες ανά 100 γραμμάρια). Προφανώς αν η κρέπα έχει λιγότερη σοκολάτα θα είναι λιγότερες θερμίδες αλλά όπως και να έχει, 300 θερμίδες που λένε σε άλλα site είναι σίγουρα πολύ λίγο. Το φύλο της κρέπας χωρίς τη σοκολάτα ήταν 215 γραμμάρια που σύμφωνα με πληροφορίες που διαστάυρωσα από διάφορες εφαρμογές (myfitnesspal, mynetdiary, yazio, calorieking) πρέπει να είναι γύρω στις 450 θερμίδες (αφού είναι κάπου στις 215 θερμίδες/100 γραμμάρια). Προσθέτοντας τις θερμίδες της σοκολάτας και του φύλου της κρέπας έβγαλα τις συνολικές θερμίδες που είναι 1150 περίπου (700+450). Δεν έχω ζυγίσει δεύτερη κρέπα για να βγάλω κάποιο μέσο όρο αλλά θα ήταν λογικό να υποθέσουμε ένα εύρος από 800-1300 θερμίδες για κρέπα σοκολάτα απο έξω (ανάλογα με το μέγεθος και το πόσο σοκολάτα βάζουνε). Επίσης, δεν ζύγισα μαζί με τριμμένο μπισκότο αλλά δεν προσθέτει πολλές θερμίδες. Τα μπισκότα πτι μπερ Παπαδοπούλου που χρησιμοποιούν συνήθως είναι γύρω στις 32 θερμίδες το ένα (7 γραμμάρια). Έτσι, και μπόλικο μπισκότο να βάλουνε δεν παίζει να ξεπερνάει τις 50-70 θερμίδες. Για να καταλήξω, μου βγήκε περίπου 350 θερμίδες ανά 100 γραμμάρια. Αν την ζυγίσεις σε ζυγαριά τροφίμων και πολλάπλασιάσεις τα γραμμάρια που βλέπεις με 3,5 θα είσαι (στο περίπου) κοντά στις πραγματικές θερμίδες. Αυτάαα, αν κάποιος ενδιαφέρεται, μπορώ να υπολογίσω θερμίδες για οτιδήποτε άλλο. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2017 από Απρόσεκτος 2 2
mk_aly Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Είχα την περιέργεια και πήρα απο κρεπερί μια κρέπα στο σπίτι μου και ζύγισα χωριστά τα υλικά. Μία απλή κρέπα με σοκολάτα μου βγήκε 1150 θερμίδες (!) (Ήταν σχετικά μεγαλούτσικη όμως, ζύγιζε συνολικά 340 γραμμάρια). Η σοκολάτα από μόνη της ήταν 125 γραμμάρια, δηλαδή 700 θερμίδες (δεδομένου ότι είναι 550 θερμίδες ανά 100 γραμμάρια). Προφανώς αν η κρέπα έχει λιγότερη σοκολάτα θα είναι λιγότερες θερμίδες αλλά όπως και να έχει, 300 θερμίδες που λένε σε άλλα site είναι σίγουρα πολύ λίγο. Το φύλο της κρέπας χωρίς τη σοκολάτα ήταν 215 γραμμάρια που σύμφωνα με πληροφορίες που διαστάυρωσα από διάφορες εφαρμογές (myfitnesspal, mynetdiary, yazio, calorieking) πρέπει να είναι γύρω στις 450 θερμίδες (αφού είναι κάπου στις 215 θερμίδες/100 γραμμάρια). Προσθέτοντας τις θερμίδες της σοκολάτας και του φύλου της κρέπας έβγαλα τις συνολικές θερμίδες που είναι 1150 περίπου (700+450). Δεν έχω ζυγίσει δεύτερη κρέπα για να βγάλω κάποιο μέσο όρο αλλά θα ήταν λογικό να υποθέσουμε ένα εύρος από 800-1300 θερμίδες για κρέπα σοκολάτα απο έξω (ανάλογα με το μέγεθος και το πόσο σοκολάτα βάζουνε). Επίσης, δεν ζύγισα μαζί με τριμμένο μπισκότο αλλά δεν προσθέτει πολλές θερμίδες. Τα μπισκότα πτι μπερ παπαδοπούλου που χρησιμοποιούν συνήθως είναι γύρω στις 32 θερμίδες το ένα (7 γραμμάρια). Έτσι, και μπόλικο μπισκότο να βάλουνε δεν παίζει να ξεπερνάει τις 50-70 θερμίδες. Για να καταλήξω, μου βγήκε περίπου 350 θερμίδες ανά 100 γραμμάρια. Αν την ζυγίσεις σε ζυγαριά τροφίμων και πολλάπλασιάσεις τα γραμμάρια που βλέπεις με 3,5 θα είσαι (στο περίπου) κοντά στις πραγματικές θερμίδες. Αυτάαα, αν κάποιος ενδιαφέρεται, μπορώ να υπολογίσω θερμίδες για οτιδήποτε άλλο. πω ειναι παρα πολλες δεν το περιμενα κ γω τη τρωω και με μπισκοτο οποτε ειναι σιγουρα αλλες 200-500???? Μπορεις να υπολογισεις ποσες εχει μια βαφλα με νουτελα κ μπισκοτο χωρις παγωτο;;
idomeneas7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτάαα, αν κάποιος ενδιαφέρεται, μπορώ να υπολογίσω θερμίδες για οτιδήποτε άλλο. Πόσες θερμίδες πρέπει να σπαταλήσεις σε αυτοσυγκέντρωση, διαλογισμό και ψυχοθεραπεία ώστε να σταματήσεις να ασχολείσαι τόσο με τις θερμίδες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις