Προς το περιεχόμενο

Kick Off 2002

MiXtEr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Phra to PC Master k exw to paixnidi ... 8)

Kataplhktikh omoiothta me to prwtotypo ths Amiga .. De symfwneite ? :P

Loipon , exw na rwthsw kati twra ... Ta paixnidia , exoune diarkeia 10 leptwn an den kanw lathos ... Mporei auto na meiwthei ? Sta Options den exei tetoia epilogh ... :cry:

Epishs gia mena einai dyskolo , mporw na to balw sto Easy h tpt tetoio ? :P

Δημοσ.

To kick off προσωπικά πιστεύω οτί είναι για πέταμα ΑΝ δεν έχεις κλασσικό joystick μπαούλο με μοχλό. Είναι ακατόρθωτο να παίξεις

Δημοσ.

Αν και δεν το έχω ψάξει διεξοδικά το θέμα, αφού το μόνο που έκανα ήταν το patch με τις ελληνικές ομάδες (αλήθεια πώς σου φάνηκαν; Μου έφαγε αρκετές ώρες...), νομίζω πως μπορώ να απαντήσω στις ερωτήσεις σου. Κατ'αρχάς,από την οθόνη των "Options" πήγαινε στο "Rules Option", απ'όπου μπορείς να αλλάξεις τη διάρκεια των ημιχρόνων (3,5,10 και 15 λεπτά), αλλά και την ταχύτητα, μήπως και το βρεις πιο εύκολο σε πιο αργούς ρυθμούς.

Τώρα για τη δυσκολία,πέρα από το να κάνεις πιο αργό το gameplay, η μόνη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι να ρυθμίσεις κατάλληλα τα "Keeper Skill Level" και "Ball Control" και από εκεί και πέρα απλά...εξάσκηση! Για να είμαι ειλικρινής κι εγώ τα βρήκα λίγο σκούρα,αφού ήμουν "οπαδός" του "αντίζηλου" Sensible Soccer και ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά με το κλασικό Kick Off 2... :)

Υ.Γ:Εντάξει,το ότι δε σου απάντησε κανείς μέσα στο πρώτο 2ωρο δε σημαίνει απαραίτητα ότι σε γράφουν...:)

Δημοσ.

Olorin grafeis sto PC Master e?

Se exw dei ! :D

Euxaristw pou apanthses stis erwthseis mou , tha ta checkarw argotera k tha sou pw ... :)

Tis Ellhnikes omades den tis exw dei , tha tis dw k autes meta .. Apla to Game ebala , k eipa oti an moiazei me auto ths Amiga tha asxolithw ... :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...