Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο καιρο θα αγορασω συσκευη την οποια θα παντρευτω. Συνηθως τις κρατoυσα απο 1 εως 6 μηνες αλλα αυτη τη φορα θελω κατι που να μεινει. Ειμαι αναμεσα στα παραπανω κινητα. Τα + και τα - λιγο πολυ τα ξερουμε.  Αυτο που ρωταω ειναι ποιο απ αυτα αποτελει καλυτερη επιλογη σε συναρτηση με το κοστος  αγορας.  Καινουργιο θα αγοραστει.

-Honor 8 32gb       350 ευρω

-S7 32 gb              379 ευρω απ την γνωστη προσφορα με τη bulk συσκευασια

-Οneplus 3t 64gb  439 ευρω

-s7 edge 32gb      520 ευρω

-6s plus 16gb        540 ευρω

Tωρα χρησιμοποιω ενα nexus 5x απ το οποιο ειμαι ευχαριστημενος απ την ταχυτητα αλλα θα ηθελα καλυτερη μπαταρια και πιο premium κατασκευη. Να σημειωσω οτι εχω κολλημενο στο τελωνειο ενα xiaomi mi5 32gb και μαλλον θα το πουλησω γιατι με στεναχωρησε αυτη η ταλαιπωρια. Αξιζει να σκεφτω κι αυτο;

Δημοσ.

Εχεις ενημερωθει για το καπελο του τελωνειου; 
Νομιζω οτι αξιζει να κρατησεις το Xiaomi, ειναι πολυ καλο. 

ΥΓ: Αν επιτρεπεται, με ποιον τροπο αποστολης επελεξες να στο στειλουν οι Κινεζοι;

Δημοσ.

Εχεις ενημερωθει για το καπελο του τελωνειου; 

Νομιζω οτι αξιζει να κρατησεις το Xiaomi, ειναι πολυ καλο. 

ΥΓ: Αν επιτρεπεται, με ποιον τροπο αποστολης επελεξες να στο στειλουν οι Κινεζοι;

Ολα επιτρεπονται. Το αγορασα απο geekbuying και το εστειλαν με sing post και τρακινγκ.  Να σημειωσω οτι εχω φερει παρα πολλες φορες κινητα απο Κινα και για πρωτη φορα θα πληρωσω. Νομιζω οτι αλλαξαν τα πραγματα.

Δεν εχω ακομα ενημερωση. ΕΙναι κολλημενο. Απο αλλους με ιδια συσκευη ακουσα για 50-60 ευρω καπελο. Καλα θα ειναι αν οντως ειναι ετσι.

Δημοσ.

Δεν θελει κ πολυ κουβεντα. Ή one plus 3t ή s7 edge. S7 edge δινεις παραπανω money αλλα εχει πολυ καλυτερη καμερα, μπαταρια και οθόνη.

Δημοσ.

Εγώ σου προτείνω το Moto z force πολύ premium συσκευή! Εγώ έχω το Moto z και είμαι πολύ ευχαριστιμενος απλά σου προτείνω το z force γιατί έχει φοβερή μπαταρία

Δημοσ.

Εγώ σου προτείνω το Moto z force πολύ premium συσκευή! Εγώ έχω το Moto z και είμαι πολύ ευχαριστιμενος απλά σου προτείνω το z force γιατί έχει φοβερή μπαταρία

Γιατί το force και όχι το play? Το δεύτερο, έχει υποδοχή για ακουστικά όπως και οθόνη που δε γρατζουνιεται σε αντίθεση με το πρώτο... Να μην πω και ότι έχει καλύτερη διάρκεια χρήσης....
Δημοσ.

Το mi5 premium κατασκευη δεν την λες κιολας...Ακομα και ενα κοριτσακι 8 χρονων το τσαλακωνει και το κανει σαϊτα για το σχολειο. 

Αν δεν εχεις προβλημα με τα λεφτα παρε το s7 edge, αν σου φαινονται πολλα τα λεφτα και θελεις να κοψεις απο πουθενα παρε το op3t. Απλα τα πραγματα.

Ακομα και ενα κοριτσακι 8 χρονων το τσαλακωνει και το κανει σαϊτα για το σχολειο.

Δημοσ.

Οσο το σκεφτομαι μαλλον κινουμαι προς τα 2 samsung

μια χαρά είναι το mi5 θα βγάλει άνετα αρκετούς μήνες ακόμα κρατά το και πάρε κατι του χρόνου με snap 835 ... δεν αξίζει έχοντας το xiaomi να πας σε συσκευές που κοιτάς

Δημοσ.

Γιατι λες οτι δεν αξιζει;

Κυκλοφορει Ελλαδα;

Δημοσ.

Γιατι λες οτι δεν αξιζει;

γιατί έχει ίδιες και καλύτερες επιδώσεις νταξ δεν έχει την ίδια κάμερα του iPhone και του Samsung αλλά μην φανταστείς τεράστια διαφορά ... περίμενε μαζεύοντας χρήμα μέχρι του χρόνου μην σου πω παραχρόνου και χτυπά μια ναυαρχίδα τότε

Δημοσ.

περίμενε μαζεύοντας χρήμα μέχρι του χρόνου μην σου πω παραχρόνου και χτυπά μια ναυαρχίδα τότε

τιτλος θεματος: 

Επιλογη συσκευης για 1-2 χρονια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...