gogopoweranger Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μετα απο καιρο θα αγορασω συσκευη την οποια θα παντρευτω. Συνηθως τις κρατoυσα απο 1 εως 6 μηνες αλλα αυτη τη φορα θελω κατι που να μεινει. Ειμαι αναμεσα στα παραπανω κινητα. Τα + και τα - λιγο πολυ τα ξερουμε. Αυτο που ρωταω ειναι ποιο απ αυτα αποτελει καλυτερη επιλογη σε συναρτηση με το κοστος αγορας. Καινουργιο θα αγοραστει. -Honor 8 32gb 350 ευρω -S7 32 gb 379 ευρω απ την γνωστη προσφορα με τη bulk συσκευασια -Οneplus 3t 64gb 439 ευρω -s7 edge 32gb 520 ευρω -6s plus 16gb 540 ευρω Tωρα χρησιμοποιω ενα nexus 5x απ το οποιο ειμαι ευχαριστημενος απ την ταχυτητα αλλα θα ηθελα καλυτερη μπαταρια και πιο premium κατασκευη. Να σημειωσω οτι εχω κολλημενο στο τελωνειο ενα xiaomi mi5 32gb και μαλλον θα το πουλησω γιατι με στεναχωρησε αυτη η ταλαιπωρια. Αξιζει να σκεφτω κι αυτο;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Εχεις ενημερωθει για το καπελο του τελωνειου; Νομιζω οτι αξιζει να κρατησεις το Xiaomi, ειναι πολυ καλο. ΥΓ: Αν επιτρεπεται, με ποιον τροπο αποστολης επελεξες να στο στειλουν οι Κινεζοι;
gogopoweranger Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Εχεις ενημερωθει για το καπελο του τελωνειου; Νομιζω οτι αξιζει να κρατησεις το Xiaomi, ειναι πολυ καλο. ΥΓ: Αν επιτρεπεται, με ποιον τροπο αποστολης επελεξες να στο στειλουν οι Κινεζοι; Ολα επιτρεπονται. Το αγορασα απο geekbuying και το εστειλαν με sing post και τρακινγκ. Να σημειωσω οτι εχω φερει παρα πολλες φορες κινητα απο Κινα και για πρωτη φορα θα πληρωσω. Νομιζω οτι αλλαξαν τα πραγματα. Δεν εχω ακομα ενημερωση. ΕΙναι κολλημενο. Απο αλλους με ιδια συσκευη ακουσα για 50-60 ευρω καπελο. Καλα θα ειναι αν οντως ειναι ετσι.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Και γω με SG Post δεν ειχα ποτε θεμα..αλλα εχω απο Νοεμβρη να παρω κατι απο κει. Αν ειναι οντως μαξιμουμ τα 60 παλευεται, ναι. Good luck.
jimzak Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Για καλύτερη μπαταρία μην κοιτάς το "απλο s7",εμένα του nexus μου κρατούσε περισσότερο.
mgee Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δεν θελει κ πολυ κουβεντα. Ή one plus 3t ή s7 edge. S7 edge δινεις παραπανω money αλλα εχει πολυ καλυτερη καμερα, μπαταρια και οθόνη.
konsiliop992 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Εγώ σου προτείνω το Moto z force πολύ premium συσκευή! Εγώ έχω το Moto z και είμαι πολύ ευχαριστιμενος απλά σου προτείνω το z force γιατί έχει φοβερή μπαταρία
vchristod84 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Εγώ σου προτείνω το Moto z force πολύ premium συσκευή! Εγώ έχω το Moto z και είμαι πολύ ευχαριστιμενος απλά σου προτείνω το z force γιατί έχει φοβερή μπαταρίαΓιατί το force και όχι το play? Το δεύτερο, έχει υποδοχή για ακουστικά όπως και οθόνη που δε γρατζουνιεται σε αντίθεση με το πρώτο... Να μην πω και ότι έχει καλύτερη διάρκεια χρήσης....
hellojim Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Το mi5 premium κατασκευη δεν την λες κιολας...Ακομα και ενα κοριτσακι 8 χρονων το τσαλακωνει και το κανει σαϊτα για το σχολειο. Αν δεν εχεις προβλημα με τα λεφτα παρε το s7 edge, αν σου φαινονται πολλα τα λεφτα και θελεις να κοψεις απο πουθενα παρε το op3t. Απλα τα πραγματα. Ακομα και ενα κοριτσακι 8 χρονων το τσαλακωνει και το κανει σαϊτα για το σχολειο.
gogopoweranger Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Οσο το σκεφτομαι μαλλον κινουμαι προς τα 2 samsung
ziaba Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Οσο το σκεφτομαι μαλλον κινουμαι προς τα 2 samsung μια χαρά είναι το mi5 θα βγάλει άνετα αρκετούς μήνες ακόμα κρατά το και πάρε κατι του χρόνου με snap 835 ... δεν αξίζει έχοντας το xiaomi να πας σε συσκευές που κοιτάς
gogopoweranger Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Γιατι λες οτι δεν αξιζει; Εγώ σου προτείνω το Moto z force πολύ premium συσκευή! Εγώ έχω το Moto z και είμαι πολύ ευχαριστιμενος απλά σου προτείνω το z force γιατί έχει φοβερή μπαταρία Κυκλοφορει Ελλαδα;
ziaba Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Γιατι λες οτι δεν αξιζει; γιατί έχει ίδιες και καλύτερες επιδώσεις νταξ δεν έχει την ίδια κάμερα του iPhone και του Samsung αλλά μην φανταστείς τεράστια διαφορά ... περίμενε μαζεύοντας χρήμα μέχρι του χρόνου μην σου πω παραχρόνου και χτυπά μια ναυαρχίδα τότε
aouaas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 περίμενε μαζεύοντας χρήμα μέχρι του χρόνου μην σου πω παραχρόνου και χτυπά μια ναυαρχίδα τότε τιτλος θεματος: Επιλογη συσκευης για 1-2 χρονια
slk200gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 -S7 32 gb 379 ευρω απ την γνωστη προσφορα με τη bulk συσκευασια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα