LL_NEO Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Ουφ να σαι καλά ρε πάρεδωσε που ξεδιάλυνες τις όποιες αμφιβολίες είχα για το nick σου. Είχα βάσιμες υπόνοιες ότι είχε κάτι να κάνει με τις τυχόν αποκλείνουσες σεξουαλικές σου προτιμήσεις (το γνωστό και ως "παιδιά ας οργανωθούμε έχω φάει 5 και δεν έχω ρίξει ούτε έναν").
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 @ LL_NEO: Είχα σκοπό να μην γράψω άλλη φορά στο παρόν topic αλλά με αναγκάζεις να το κάνω και να σου πω "Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια".
LL_NEO Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 εγώ δεν έχω nickname που να παραπέμπει σε ακολασίες
Marcos_Aurilius Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Η υπογραφή σου όμως είναι σκέτη κόλαση!
marios1957 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δεν αντέχω,η λέξη κόλαση μου θυμίζει το παλιό "Ο @#$% είναι κόλαση και το ^&* πηγάδι κιόποιος τον @#$% ΔΕΝ ,στραβός πάει στον Άδη!!!"... Περακείθενες,πες αλεύρι.Σε ψάχνει όπου νάναι ο Dr... Τι έφαγες χτες βράδυ,θυμάσαι; Το στείλαμε,η μου φαίνεται;(το topic εννοώ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.