Προς το περιεχόμενο

Mia protash sxetika me tous banned users

MiXtEr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Diladi, an katalava kala: Thes apodeikseis oti kapoios xristis efage ban, dioti pisteueis oti ta ban isos einai eikonika, 'i oti oi moderators dinoun pseftika ban "gia ta matia tou kosmou" eno stin pragmatikotita den to kanoun??

An den exoume empistosini stous moderators kai ston admin, tote pou prepei na exoume??? :D :D

Δημοσ.

Oxi , lathos katalabes ...

Den eipa oti den kanoune douleia , apla se ola ta Forums anagrafetai , edw gt oxi ?

Eksallou einai to megalytero Forum ths Elladas auth th stigmh an den kanw lathos ... :D

Δημοσ.

Nai alla esy apo pou tha vlepeis oti einai banned? Se palia dimosieumata? 'H na ginei mia mauri lista(!) opou ekei na anaferontai oloi oi banned xristes? :?:

As perimenoume pantos na ksimerosei oste na apantisoun kai oi moderators, oi opoioi einai kai oi pleon armodioi...

Filika, agiorgitis.

YS: Isos auto me ti mauri lista na min einai kai toso kaki idea! :D

Δημοσ.

Oxi mono se palia dhmosieumata , alla k se kainourgia ..

Epishs , an koitaksw th lista melwn .. :wink:

Auta apo mena , tha perimenw na kshmerwsei k tha dw tyxon apanthseis alla k gnwmes to apogeumataki ..

Kalo kshmerwma ! :D

Δημοσ.

και βεβαια ολοι εχουν δικαιωμα να κανουν λαθος και απο οτι βλεπεις το κανουν στα πρωτα τους post επειδη δεν εχουν διαβασει κανονες και δεν ξερουν τι γινεται.και ετσι αντι για ενα wellcome τρωνε ενα ban.και εσυ προτεινεις να τους *σημαδευουν*

και να τους ακολουθει αυτο για παντα?σοβαρεψου

Δημοσ.

Μάλλον κατάλαβα τι εννοούσε το παιδί, και πέσατε και το φάγατε.

Θυμάστε πώς ήταν το site πριν το γυρίσει ο μέγιστος :D Hal9000 σε phpBB? Με το που έτρωγε κάποιος χρήστης ban, κάτω από το nick του φαινόταν το "Currently Banned". Έτσι ήξερες ότι το να προσπαθήσεις να μιλήσεις σε αυτό το άτομο ή το να περιμένεις μια απάντηση από αυτόν, μάλλον θα ήτο επί ματαίω... Τώρα με την phpBB, δεν γνωρίζω αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αλλά κι εγώ μια-δύο φορές που ήθελα την πληροφορία δεν την είχα.

Δεν είναι θέμα να "σημαδέψουμε" κάποιον Felix. Και έχω δει και άτομα με 100 post να banάρονται, κι όχι μόνο αυτούς που είναι καινούριοι - όχι πως οι καινούριοι έχουν δικαιολογία. Οι κανονισμοί μας γνωστοποιούνται την πρώτη στιγμή που κάνουμε register.

Δημοσ.

Nai alla esy apo pou tha vlepeis oti einai banned? Se palia dimosieumata?

Oxi mono se palia dhmosieumata , alla k se kainourgia ..

Epishs , an koitaksw th lista melwn ..

Eμ μαλλον δεν καταλαβες,η εγω δεν το διαβαζω καλα!!

και δεν τον φαγαμε,μια γνωμη δωσαμε,αλλωστε αν δεν η8ελε γνωμες τοτε προς

τι το post που εκανε?

• Super Moderators
Δημοσ.

Μερικά λόγια για τα bans:

Οι κανονισμοί μας γνωστοποιούνται την πρώτη στιγμή που κάνουμε register

...και οι παλιότεροι που ίσως τους έχουν 'ξεχάσει'' date=' μπορούν να τους δουν στην περίφημη πλέον R T F M σελίδα.

Για τα νέα μέλη: Δεν δικαιολογείται να μην διαβάσουν τους κανόνες όταν κάνουν register. Επίσης δεν δικαιολογείται να μην βλέπουν τα διάφορα topic που βρίσκονται πάνω πάνω σε κάθε υποκατηγορία του forum (όπως η Ανακοίνωση στο software forum, τους Κανόνες Ορθής Λειτουργίας για το Internet forum, οι Κανόνες στο forum Μουσικής κλπ κλπ) που λένε ότι απαγορεύονται μερικές συμπεριφορές στο forum. Μόνο τυφλοί δεν τα βλέπουν. Για ό,τι κάνουν από εκεί και πέρα, είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους.

Για τα παλιότερα μέλη: Δεν δικαιολογείται σε ένα μέλος με παρουσία 100 posts (δεν αναφέρομαι καν στα μέλη με 300 posts και επάνω) να μην ξέρει ότι απαγορεύονται μερικά πράγματα για καθαρά νομικούς λόγους (ούτε ο administrator ούτε οι moderators έχουν κρίσεις 'ηθικής'). Δικαιολογίες του τύπου 'μα έχω το original, απλώς έχασα το key' ή 'δεν είναι δα και κάτι τρομερό το να ψάχνω το no-cd crack' είναι (λυπάμαι που θα το πω) από αφελείς έως ηλίθιες - ας αναρωτηθούμε όλοι αν τέτοιες δικαιολογίες θα γίνονταν δεκτές από την BSA ή από την ΑΕΠΙ...

Εν πάσει περιπτώσει, όπως πολύ σωστά λέει και ένας γηραιότερος (και κατά τεκμήριο σοφότερος) παραπάνω:

Έχει αποδειχτεί ότι η κοινότητα της insomnia έχει μεγάάάλη καρδιά!

και για τον λόγο αυτό πολλά bans που δίνονται είναι προσωρινά (της μίας εβδομάδας ή του ενός μήνα). Σε περίπτωση όμως επανάληψης των 'σφαλμάτων', δεν έχουμε άλλη επιλογή από την οριστική απομάκρυνση του μέλους. Τέλος, να διευκρινήσω ότι ο administrator και οι moderators δεν είμαστε ηλίθιοι (για όσους έχουν τέτοια ιδέα): γνωρίζουμε καλά ότι πολλοί banned users επιστρέφουν με άλλο nickname και νομίζουν ότι ξεγέλασαν το 'σύστημα'. Πλανούνται πλάνην οικτράν. Το 'κόλπο' είναι γνωστό. Κάποια στιγμή όμως θα γίνει ξεκαθάρισμα και... ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του - αρκετοί δε εκτός πάγκου, κατευθείαν στα αποδυτήρια! ;)

Για το 'τεχνικό' του αρχικού post, αρμόδιοι είναι οι τεχνικοί σύμβουλοι και ακούραστοι εργάτες του forum.

Δημοσ.

Ένσταση σε δύο σημεία:

1)._Τον dr Alzheimer,τον ρώτησες πριν βγάλεις συμπεράσματα;(για μένα...)

2)._Νομίζω ότι μπορεί κάποιος να ξαναμπεί με άλλο nick(και άλλα μυαλά).Αν πάρει και τον κώλο του μαζί(παλιό ανέκδοτο που μου έλεγε η μάννα μου στα middle sixties:Λένε τα πελαργάκια στη μανούλα τους,μανούλα πάμε να φύγουμε απ' αυτή τη φωλιά,βρωμάει σκατίλα.Τι λέτε παιδάκια μου,θα πάρετε και τον κώλο σας μαζί;Τι λες μανούλα,και βέββαια.Ε,τότε και κει που θα πάμε θα ξαναχέσετε και θα βρωμίσει πάλι,οπότε θα μείνουμε εδώ.),κακό του κεφαλιού του.Εξ άλλου εσάς γιατί σας έχουμε;

Δημοσ.
Μερικά λόγια για τα bans:

Για τα παλιότερα μέλη: Δεν δικαιολογείται σε ένα μέλος με παρουσία 100 posts (δεν αναφέρομαι καν στα μέλη με 300 posts και επάνω) να μην ξέρει ότι απαγορεύονται μερικά πράγματα για καθαρά νομικούς λόγους (ούτε ο administrator ούτε οι moderators έχουν κρίσεις 'ηθικής'). Δικαιολογίες του τύπου 'μα έχω το original' date=' απλώς έχασα το key' ή 'δεν είναι δα και κάτι τρομερό το να ψάχνω το no-cd crack' είναι (λυπάμαι που θα το πω) από αφελείς έως ηλίθιες - ας αναρωτηθούμε όλοι αν τέτοιες δικαιολογίες θα γίνονταν δεκτές από την BSA ή από την ΑΕΠΙ...

[/quote']

Οι καιροί εχουν αλλάξει,παλιά παίζανε χυμα τετοια posts εδώ,πλεον αυτό δεν είναι εφικτό και ειναι λογικο,ειμαι σιγουρος οτι oi mods δεν εξαντλούν την αυστηρότητα τους σε τετοιες περιπτωσεις και δίνουν ενα μικρο ban προς γνώση και συμμόρφωση.

Δημοσ.

Βρε παιδια μηπως δεν καταλαβαμε καλα το θεμα και τον σκοπο του topic?εδω δεν ειπε κανεις να μην υπαρχουν τιμωριες και να μην τηρουντε..αλλωστε αυτο ειναι το συνταγμα,φτιαχνουμε νομους και τους τηρουμε,οι παραβατες δε,τιμωρουντε.

και βεβαια να πεφτουν οι ποινες προς παραδειγματισμο και συμμορφωση,αλιως θα γινει far west με τους νομους του εξασφαιρου...

ομως ειδατε πουθενα εναν παραβατη που εχει δεχτει ποινη να του εχουν κολλημενο

το προστιμο στο κουτελο?εκει μονο υπηρξε μια μικρη διαφωνια,στα ορια μιας πολιτισμενης συζητησης και τιποτα παραπανω

ps.ευτυχως που υπαρχουν και μερικοι εδω και προσθετουν λιγο χιουμορ στη μονοτονια

Δημοσ.

Για τα νέα μέλη: Δεν δικαιολογείται να μην διαβάσουν τους κανόνες όταν κάνουν register. Επίσης δεν δικαιολογείται να μην βλέπουν τα διάφορα topic που βρίσκονται πάνω πάνω σε κάθε υποκατηγορία του forum (όπως η Ανακοίνωση στο software forum' date=' τους Κανόνες Ορθής Λειτουργίας για το Internet forum, οι Κανόνες στο forum Μουσικής κλπ κλπ) που λένε ότι απαγορεύονται μερικές συμπεριφορές στο forum. Μόνο τυφλοί δεν τα βλέπουν. Για ό,τι κάνουν από εκεί και πέρα, είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους.

Σωστά τα λές φίλε paredwse αλλά ποιός τα ακολουθεί?

Απο τα 15.000 μέλη, έχουν διαβάσει τους κανόνες:

-Γενική συζήτηση Hardware: 332

-Cpu & Motherboards: 67

-Κινηματογράφος: 310

klp...

Δεν είναι λίγο περίεργο? Και δε νομίζω τα μέλη να είναι τυφλά... Απλά λεει ο "νέος": "Σιγά μην κάτσω να διαβάσω τους κανόνες. Αστους να κουρεύονται..."!! Γι αυτό και αν δείς το μεγαλύτερο ποσοστό μελών που ζητάνε κρακς κλπ δεν έχουν πάνω απο 10-20 δημοσιεύσεις. Όπως επίσης δε νοιάζονται για το τι θα γράψουν, νομίζουν οτι εδώ μέσα γίνεται χαβαλές και ποστάρει ο καθένας ότι του κατέβει, του στύλ "δώσε και μένα μπάρμπα..."

Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω, και δώσε προσοχή στον αριθμό των ποστ του καθενός:

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=370393

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=369626

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=368707

Μια πρόχειρη λύση ίσως να είναι η αποστολή στο e-mail του εκάστοτε νέου χρήστη, των κανόνων με λίγο "απειλητικό" και προσωπικό ύφος, του τύπου "αν μιλήσεις για κρακ, σιριαλ κλπ θα φύγεις απο το Ινσομνια ΑΜΕΣΩΣ"

Φιλικά, agiorgitis.

ΥΣ: Συγνώμη που ρωτάω, αλλα το όνομα σου πώς μεταφράζεται? "Πάρε-δώσε" ή "παρέδωσε" :oops: :?:

• Super Moderators
Δημοσ.

@ marios1957: Τον δόκτορα δεν τον έχω γνωρίσει ακόμα για να τον ρωτήσω οτιδήποτε. Όταν συμβεί, θα ειδοποιήσω αρμοδίως - αν και για την περίπτωσή σου δεν θα'χει τίποτα να πει, μάλλον θα τον έχεις πλακώσει στο ξύλο.

@ vagos789: Σίγουρα δεν εξαντλούμε την αυστηρότητα των κανόνων. Πρόσεξε αυτό το topic για παράδειγμα...

@ FELIX: Απ' ότι κατάλαβα το topic δεν έγινε για να 'στιγματιστούν' οι παραβάτες. Η αναγραφή User Banned κάτω από το κάθε nickname έχει την λογική του ότι έτσι ξέρω εγώ ότι ο FELIX, στον οποίο προσπαθώ να στείλω pm ή στον οποίο απαντώ σε ένα topic, δεν θα μου δει το pm μου ή την απάντησή μου.

@ agiorgitis:

• 1. Έχεις δίκιο, τα νέα μέλη αυτό λένε: "Σιγά μην κάτσω να διαβάζω τους κανόνες". Εμμμ, δεν είναι έτσι. Και το ανακαλύπτουν the hard way. Εγώ, από την άλλη, θα τσέκαρα για καμιά βδομάδα το forum και θα μου έκανε εντύπωση ότι κανένας δεν ζητάει cracks, serials και τας παραφυάδας αυτών. Θα έβλεπα και κανά κλειδωμένο topic και θα έμπαινα στο νόημα - ενδεχομένως χωρίς να πολυδιαβάσω τους κανόνες.
  • 2. Το όνομά μου μεταφράζεται, ουσιαστικά, σε "πάρε-δώσε". Από τις αλησμόνητες εποχές του Napster.

Αυτά τα ολίγα περί bans. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...