Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θελω να αγορασω μια οθονη για gaming/ταινιες μεχρι 200 ευρω 1080p αναλυση.Μετα απο πολυμηνο ψαξιμο κατεληξα σε αυτες τις οθονες.

LG 23MP68VQ-P Dell S2415H Samsung C24F396FHU Asus VC239H HP 24es

Ποια απο αυτες προτεινεται ως η καλυτερη κατω των 200 ευρω?

Δικιες σας προτασεις καλοδεχουμενες ι και προτασεις που να ξεπερνουν τα 200 ευρω(max +50-60 ευρω) αλλα να υπαρχουν σημαντικες διαφορες που να τις κανουν "worth" για να ξεπερασω το budget mou.

Ευχαριστω εκ των προτερων

P.S: GTX970(GPU)

Δημοσ.

Καλημέρα. Η 23mp68vq είναι η καλύτερη αν θες και freesync. Αλλιώς η asus vz249h είναι μια ιδέα καλύτερη αλλά χωρίς freesync. Με την 970 δε το εκμεταλλεύεσαι, αλλά μπορεί να το χρησιμοποιήσεις μελλοντικά.

Αν πας σε πιο ακριβή οθόνη δες την LG 29um58 στα 240 ευρώ.

Δημοσ.

Την dell u2417h, αλλά είναι δυσανάλογα ακριβη, είναι οριακά μόνο καλύτερη από την asus vz249h και έχει λίγο παραπάνω overshoot ghosting. Και η LG όμως έχει συγκρισιμη εικόνα με τις παραπάνω και το επιπλέον freesync κάνει σημαντική διαφορά στο gaming.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση. Συγνωμη που γραφω τοσο αργα(δεν ειχα νετ). Μια τελευταια ερωτηση... η dell u2417 εχει εμφανη διαφορα στην ποιοτητα εικονας οταν θα βλεπω ταινιες/σειρες/anime η ακομα και σε gaming η δεν αξιζει τα παραπανω λεφτα(100ευρω) και απο πιο καταστημα προτεινεις να γινει η αγορα οθονης? Σε ευχαριστω για τον χρονο σου.

P.S;Ουσιαστικα θελω την μονιτορ που θα με κανει να ευχαριστηθω το περισσοτερο σε ταινιες/σειρες/ανιμε με max τα 250-300 ευρω.

Δημοσ.

Πήγαινε στην asus vz249h τότε, η dell δε τα αξίζει. Εναλλακτικά, δες την HP 27es με σχεδόν glossy coating. Το μεγαλύτερο μέγεθος μετράει για τις παραπάνω χρήσεις.

Η LG 29um58 είναι πολύ καλή λύση για gaming και ταινίες, όχι τόσο για σειρές και anime.

Συνήθως τα καταστήματα με απόθεμα κάνουν πιο γρήγορα service αν χρειαστεί.

Πάρε και bias lighting για πιο βαθύ μαύρο.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας,Εφοσον η αποσταση μου απο την οθονη(22αρα optiquest q2201wb 16;10) ειναι γυρω στο 1 μετρο και δεν εχω καπιο προβλημα να σκεφτω και την dell p2416d και αν γινεται που στην Αθηνα μπορω να δω απο κοντα τις οθονες(οχι ολες) που προαναφερθηκαν? Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Δημοσ.

@XMorsX

Εμενα η αποσταση μου απο την οθονη ειναι στα 50cm συνηθως. 

Νιωθω οτι με κουραζει λιγο το μεγαλο μεγεθος της ειδικα απο την αποσταση που καθομαι.

Αξιζει να κατεβω στις 24" ή θα ειναι πολυ χειροτερα ?  Τι θα προτεινες. 

Δημοσ.

@XMorsX

Εμενα η αποσταση μου απο την οθονη ειναι στα 50cm συνηθως. 

Νιωθω οτι με κουραζει λιγο το μεγαλο μεγεθος της ειδικα απο την αποσταση που καθομαι.

Αξιζει να κατεβω στις 24" ή θα ειναι πολυ χειροτερα ?  Τι θα προτεινες. 

23"-25" για σενα ειναι καλυτερο μεγεθος, αλλα μη φανταστεις μεγαλη διαφορα. Αξιζει ομως να αλλαξεις για να παρεις ips οθονη. Δες τις asus vz249h ή lg 23mp68vq με freesync.

Δημοσ.

Η οθονη μου ( δες στην υπογραφη ) IPS ειναι .. 

Το θεμα ειναι εαν αξιζει να πουλησω αυτη που εχω και να παρω μια μικροτερη λογω της αποστασης μου. 

Το σκεφτομαι εδω και λιγο καιρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...