haHa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 μιλάω γενικά όχι για την συγκεκριμένη συσκευή ... δεν χρησιμοποιούν όλες οι εφαρμογές αποκλειστικά μόνο Google services και τπτ άλλο ... όταν έχεις πολλούς λογαριασμούς, εφαρμογές = πολλές ειδοποιήσεις = πολλές διεργασίες άρα μεγαλύτερη κατανάλωση ή και δω είμαι λάθος Αφου μιλας γενικα, το σχολιο σου ηταν ακυρο με αυτα που εγραψε ο φιλος για το nexus 5x και σχολιασες. Επισης, κανεις λαθος. Μπορεις να διαβασεις για το πως ερχονται οι ειδοποιησεις στο android, δες περι GCM. Επισης, οι ειδοποιησεις των εφαρμογων δεν ερχονται ουσιαστικα απο τις ιδιες τις εφαρμογες, αλλα απο το GCM(Google Cloud Messaging). https://parse.com/tutorials/android-push-notifications Οι διεργασιες δεν τρεχουν ουσιαστικα καν στο background, ειναι σε κατασταση idle/paused που δεν χρησιμοποιουν καν την cpu(μπορει απλα μερικες να καταλαμβανουν λιγη ram) και οι ειδοποιησεις ερχονται μεσω GCM.
jimzak Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Η οθόνη με το sot που έβαλα είναι στο 70-75℅ περίπου, συγχρονισμό viber-what's up και 5 λογαριασμούς e-mail 4 με το blue mail και τον κεντρικό με το g mail ανοιχτα κανονικότητα,δεν τα απενεργοποιω ποτε,βέβαια τι ξέρω εγώ που το έχω, υπάρχουν guru που ξέρουν καλύτερα χωρίς να το έχουν πιάσει στα χέρια τους επειδή τους το είπε ο φίλος τους ο reviewer από το youtube ή γιατί δεν τους αρέσει το αποτέλεσμα γιατί κάτι βρωμάει εδώ γιατί το τούμπανο κινητό τους με 10.000mah μπαταρία βγάζει το ίδιο και λιγότερο. Εν πάση περιπτώσει,εγώ μπήκα να πω την γνώμη μου και την εμπειρία μου στον ts για την συσκευή την οποία κατέχω,ας μην την επιλέξει,τα forum είναι να βοηθάμε νομίζω.Δεν μπήκα να του προτείνω μία συσκευή την οποία δεν έχω δοκιμάσει όπως κάνουν πολλοί επειδή έχουν ακούσει αλλά δεν την έχουν δει ποτέ. Επίσης μερικά θέματα πιο κάτω ένα παιδί ρωτούσε για καλό κινητό με έμφαση στην καταγραφή βίντεο,στα λεφτά που διαθέτει οι περισσότεροι του πρότειναν το nexus ενώ εγώ έγραψα να κοιτάξει για κάποια συσκευή με ois,στο τέλος θα ζητάμε και συγνώμη αν προσπαθούμε να είμαστε αντικειμενικοί.
haHa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Η οθόνη με το sot που έβαλα είναι στο 70-75℅ περίπου, συγχρονισμό viber-what's up και 5 λογαριασμούς e-mail 4 με το blue mail και τον κεντρικό με το g mail ανοιχτα κανονικότητα,δεν τα απενεργοποιω ποτε,... Tι λεγαμε; Ποιος σου ειπε οτι δεν ετρεχαν; Ακυρες οι αστηριχτες εικασιες μερικων: Με μοναδική εφαρμογή το chrome, δεν ξέρω πως τα κατάφερες και πάλι κι έβγαλες αυτό το sot, αλλά με την LG, πάντα παραμονεύουν στην "άκρη" κι άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις... Ω τέλεια με μόνη πηγή κατανάλωσης της μπαταρίας το chrome και την οθόνη!! Αν δεν κατεβάσει καμία εφαρμογή και τις ανοίγει όλες από το chrome τότε οκ.... αυτή δεν είναι κανονική χρήση με μόλις μια εφαρμογή ... θα τα χεις και ολα κλειστά και οθόνη στο τέρμα χαμηλό ... ίσως θα φοράς και κανα custom kernel .... βγάζει μάτι ότι το αποτέλεσμα είναι μαγειρεμένο ... όλοι γνωρίζουμε ότι το απείραχτο nexus με το ζόρι βγάζει 3 με 3,5 ώρες SoT με ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ το χεις σκεφτεί αν έτρεχαν όλες οι διεργασίες στο παρασκήνιο του what's up, viber, gmail, tweeter για να του έρχονται ειδοποιήσεις και κατανάλωναν ενέργεια η οθόνη δεν θα είχε στην διάθεση της ολα αυτά τα mah για να βγάλει τόσες ώρες ----------------------------------------------------- Οπως και να εχει , προς τον topic starter: 1) Θελεις καλυτερη καμερα για φωτογραφιες και βιντεο: Παρε το nexus 5x 2) Θελεις αισθητα καλυτερες επιδοσεις: Παρε το nexus 5x 3) Θελεις πιο απλο,ελαφρυ λογισμικο: Παρε το nexus 5x 4) Θελεις να εχεις ηδη την τελευταια εκδοση Android 7.1: Παρε το nexus 5x 5) Θελεις περισσοτερες αναβαθμισεις λογισμικου στο μελλον: Παρε το nexus 5x 6) Θελεις μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο λογω καλυτερου επεξεργαστη και περισσοτερων αναβαθμισεων: Παρε το nexus 5x 7) Θελεις πιο premium υλικα κατασκευης: Παρε το Samsung A5 2016 8) Θελεις παρομοια ή λιγο καλυτερη αυτονομια: Παρε το Samsung A5 2016 9) Θελεις microsd card: Παρε το Samsung A5 2016 1
Pupsi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν ήθελα να δημιουργηθεί τόση αναστάτωση.
jimzak Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Καμιά αναστάτωση φίλε μου, συμβαίνουν αυτά στα forum. Για την ιστορία είμαι Στοκ 7.1.1 απείραχτο,δεν έχω πειράξει κερνελ.
ziaba Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Tι λεγαμε; Ακυρες οι αστηριχτες εικασιες μερικων: ----------------------------------------------------- Οπως και να εχει , προς τον topic starter: 1) Θελεις καλυτερη καμερα για φωτογραφιες και βιντεο: Παρε το nexus 5x 2) Θελεις αισθητα καλυτερες επιδοσεις: Παρε το nexus 5x 3) Θελεις πιο απλο,ελαφρυ λογισμικο: Παρε το nexus 5x 4) Θελεις να εχεις ηδη την τελευταια εκδοση Android 7.1: Παρε το nexus 5x 5) Θελεις περισσοτερες αναβαθμισεις λογισμικου στο μελλον: Παρε το nexus 5x 6) Θελεις μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο λογω καλυτερου επεξεργαστη και περισσοτερων αναβαθμισεων: Παρε το nexus 5x 7) Θελεις πιο premium υλικα κατασκευης: Παρε το Samsung A5 2016 8) Θελεις παρομοια ή λιγο καλυτερη αυτονομια: Παρε το Samsung A5 2016 9) Θελεις microsd card: Παρε το Samsung A5 2016 όχι και παρόμοια ή λίγο καλύτερη αυτονομία .... σχεδόν 2 φορές καλύτερη μπαταρία έχει το α5+ αν θες κάρτα μνήμης, ράδιο, καλύτερη οθόνη, διαστάσεις και παν απ ολα αξιοπιστία πας σε Sammy + το νεξους ζεσταίνεται αρκετά πλαστικούρα και snap 808 δεν είναι και καλύτερος συνδυασμός Καμιά αναστάτωση φίλε μου, συμβαίνουν αυτά στα forum. Για την ιστορία είμαι Στοκ 7.1.1 απείραχτο,δεν έχω πειράξει κερνελ. και τι εφαρμογές έχεις εκτός chrome?
jimzak Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 όχι και παρόμοια ή λίγο καλύτερη αυτονομία .... σχεδόν 2 φορές καλύτερη μπαταρία έχει το α5 + αν θες κάρτα μνήμης, ράδιο, καλύτερη οθόνη, διαστάσεις και παν απ ολα αξιοπιστία πας σε Sammy + το νεξους ζεσταίνεται αρκετά πλαστικούρα και snap 808 δεν είναι και καλύτερος συνδυασμός και τι εφαρμογές έχεις εκτός chrome? Έχω 90 εφαρμογές,δεν πιστεύω να θέλεις να τις γράψω μία μία. Θέλω screenshot από το ΔΙΚΟ σου Α5 να δώ 14 ώρες οθόνη με 1 1/2 μέρα εκτός φορτιστή έστω και με το chrome μόνο για να δουμε την 2 φορες καλύτερη μπαταρία. Εδώ με τα s7 έχουνε τρελαθεί στα battery drain θα καθήσει η samsung να ασχοληθει με το touchwiz το Α5 να σου βγάζει εβδομάδα.... Όριστε και σημερινές φρέσκες Εγώ τουλάχιστον μιλάω με στοιχεία. Το καταλαβαίνω να έχεις <ψυχολογικά> με την LG και δικαίωμα σου,αλλά δεν είναι λίγο <κάπως> να μπαίνεις και να γράφεις ανακρίβειες και πράγματα που δεν στέκουν? 1
papafigos84 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Φιλε, την εξοικονομηση μπαταριας σε ποιο ποσοστο την ενεργοποιεις; Εχω το n5x 8 μηνες, δεν εχω δει ποτε τετοιο νουμερο. Συνηθως πιανω 3,5 με 4 ωρες. Σπανια 5. Και ποτε δεν εχω φτασει 6 και 7. Να πω στο φιλο οτι ειναι γρηγοροτερο τηλεφωνο απ το α5. Εχει καλυτερη καμερα. Και τρεχει φρεσκο και καλυτερο λογισμικο. Απ την αλλη εχει χειροτερη οθονη, χειροτερη κατασκευη και συμφωνα με την προσωπικη μου εμπειρια καθως και τα τεστ που εχω βρει εχει αρκετα χειροτερη μπαταρια. Το συνηθες ειναι 4 ωρες για το ενα, 6 ωρες για το αλλο. Αρα τα μετρας και αποφασιζεις. Ααα επισης δεν εχω αντιμετωπισει κανενα απολυτως προβλημα με τη συσκευη. 1
jimzak Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Στο 15℅ φίλε μου, φαίνεται και στο πρώτο screenshot.
ziaba Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Έχω 90 εφαρμογές,δεν πιστεύω να θέλεις να τις γράψω μία μία. Θέλω screenshot από το ΔΙΚΟ σου Α5 να δώ 14 ώρες οθόνη με 1 1/2 μέρα εκτός φορτιστή έστω και με το chrome μόνο για να δουμε την 2 φορες καλύτερη μπαταρία. Εδώ με τα s7 έχουνε τρελαθεί στα battery drain θα καθήσει η samsung να ασχοληθει με το touchwiz το Α5 να σου βγάζει εβδομάδα.... Όριστε και σημερινές φρέσκες Screenshot_20170128-124629.png Screenshot_20170128-124635.png Screenshot_20170128-124643.png Εγώ τουλάχιστον μιλάω με στοιχεία. Το καταλαβαίνω να έχεις <ψυχολογικά> με την LG και δικαίωμα σου,αλλά δεν είναι λίγο <κάπως> να μπαίνεις και να γράφεις ανακρίβειες και πράγματα που δεν στέκουν? δεν έχω ψυχολογικά με κανέναν απλά όπως αναφέρθηκε πιο πάνω το νεξους δεν βγάζει πάνω από 4 ώρες sot τι να πω το δικό σου είναι περίπτωση με τέτοια μπαταρία
jimzak Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μπορεί να έχω πέσει στην περίπτωση τι να πω,δεν έχω δεύτερο να δοκιμάσω.Απλα με τα λεγόμενα σου είναι σαν να μιλάμε για διαφορετικές συσκευές,εσύ από την μία να επιμένεις πως δεν βγάζει πάνω από 3,5 ώρες και από την άλλη εγώ να προσπαθώ να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας. Όπως και να χει καλή καρδιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα