Pupsi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Με ενδιαφέρει η κάμερα κυρίως! Και γνώμη και για το honor 8.
gogopoweranger Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Το nexus 5x ειναι πολυ γρηγορο, εχει εξαιρετικη καμερα, μετρια μπαταρια, μετρια κατασκευη, μετριο ηχο.
jimzak Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Για κάμερα nexus μην το συζητάς,από κατασκευή εμένα μου φαίνεται αρκετά καλή,το μόνο δεν χρησιμοποιεί priemium υλικά,ήχος από το ηχείο μέτριος όπως έγραψε ο φίλος από πάνω όσο για την μπαταρία εγώ κάτω από 5 ώρες οθόνη δεν έχω δει.Χθες που ειμουν στο σπίτι και έλιωσα στο browsing με αναμονή 1 ημέρα και 13 ώρες έβγαλα 7 ώρες sot.Λιγα κινητά πετυχαίνουν τέτοια νούμερα με χαλιά μπαταρία όπως λένε οι περισσότεροι.Εμενα τουλάχιστον το s7 στα χέρια μου με την ιδία χρήση δεν μου έβγαζε τόσο (όχι το edge καθώς δεν το είχα για να συγκρίνω).
ziaba Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Με ενδιαφέρει η κάμερα κυρίως! Και γνώμη και για το honor 8.όταν τελειώσει η άθλια μπαταρία του νεξους δεν θα χεις ούτε κάμερα να βγάλεις την φωτογραφία ούτε τηλ για να πάρεις κάπου πάρε το a5 που και αυτό μια χαρά κάμερα έχει ή το honor που είναι τούμπανο 1
jimzak Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης,το έχεις το κινητό;Το είχες ποτέ;Γιατί βλέπω ότι μπαίνεις και το χαντακωνεις όπου βλέπεις να το αναφέρουν.Fan boy δεν είμαι ούτε στο ελάχιστο και στην τελική ο ts ας πάρει ότι θέλει,εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως όφελος. Έγραψα παραπάνω πως είχα και το s7 το απλό και το nexus μου είχε καλύτερη αυτονομία,αλλά επειδή το s7 είναι samsung το ξεπερναμε αυτό έτσι;6 ώρες sot είναι άθλιο... μαλιστα,όταν άλλοι με τις φοβερές τους μπαταρίες με τα drain που έχουν από το bloat πασχίζουν να φτάσουν τις 5-5:30. Εδώ η άθλια μπαταρία του Nexus 5X
vchristod84 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης,το έχεις το κινητό;Το είχες ποτέ;Γιατί βλέπω ότι μπαίνεις και το χαντακωνεις όπου βλέπεις να το αναφέρουν.Fan boy δεν είμαι ούτε στο ελάχιστο και στην τελική ο ts ας πάρει ότι θέλει,εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως όφελος. Έγραψα παραπάνω πως είχα και το s7 το απλό και το nexus μου είχε καλύτερη αυτονομία,αλλά επειδή το s7 είναι samsung το ξεπερναμε αυτό έτσι;6 ώρες sot είναι άθλιο... μαλιστα,όταν άλλοι με τις φοβερές τους μπαταρίες με τα drain που έχουν από το bloat πασχίζουν να φτάσουν τις 5-5:30. Screenshot_20170124-211051.png Screenshot_20170124-211101.png Εδώ η άθλια μπαταρία του Nexus 5X Με μοναδική εφαρμογή το chrome, δεν ξέρω πως τα κατάφερες και πάλι κι έβγαλες αυτό το sot, αλλά με την LG, πάντα παραμονεύουν στην "άκρη" κι άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις... 1
jimzak Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Σύμφωνο για τα υπόλοιπα lg, το g5 έχει αποδεδειγμένα πρόβλημα από ir,το g4 ασχολίαστο,οι κάτοχοι του ακόμη ψάχνονται να δικαιωθούν αλλά το nexus μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί τίμιο τηλέφωνο το οποίο χαντακωνεται επειδή μία σειρά τηλεφώνων της LG βγήκε προβληματική,ε πρέπει σώνει και καλά να είναι όλα. Βάση στατιστικών πάντως η συγκεκριμένη συσκευή δεν έχει βγάλει προβλήματα,τώρα αν βγάλει στο μέλλον δεν μπορώ να ξέρω και αν βγάλει θα το βρίζω και εγώ μαζί σας. Όσο για το sot είμαι με wifi μόνο και λιώσιμο στο browsing,δεν βγάζω πάντα 7 ώρες,αλλά ακόμη και με 4g δεν έχω δει κάτω από 5-5:30 sot.
AggelosTz Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης,το έχεις το κινητό;Το είχες ποτέ;Γιατί βλέπω ότι μπαίνεις και το χαντακωνεις όπου βλέπεις να το αναφέρουν.Fan boy δεν είμαι ούτε στο ελάχιστο και στην τελική ο ts ας πάρει ότι θέλει,εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως όφελος. Έγραψα παραπάνω πως είχα και το s7 το απλό και το nexus μου είχε καλύτερη αυτονομία,αλλά επειδή το s7 είναι samsung το ξεπερναμε αυτό έτσι;6 ώρες sot είναι άθλιο... μαλιστα,όταν άλλοι με τις φοβερές τους μπαταρίες με τα drain που έχουν από το bloat πασχίζουν να φτάσουν τις 5-5:30. Screenshot_20170124-211051.png Screenshot_20170124-211101.png Εδώ η άθλια μπαταρία του Nexus 5X Ω τέλεια με μόνη πηγή κατανάλωσης της μπαταρίας το chrome και την οθόνη!! Αν δεν κατεβάσει καμία εφαρμογή και τις ανοίγει όλες από το chrome τότε οκ....
ziaba Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης,το έχεις το κινητό;Το είχες ποτέ;Γιατί βλέπω ότι μπαίνεις και το χαντακωνεις όπου βλέπεις να το αναφέρουν.Fan boy δεν είμαι ούτε στο ελάχιστο και στην τελική ο ts ας πάρει ότι θέλει,εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως όφελος. Έγραψα παραπάνω πως είχα και το s7 το απλό και το nexus μου είχε καλύτερη αυτονομία,αλλά επειδή το s7 είναι samsung το ξεπερναμε αυτό έτσι;6 ώρες sot είναι άθλιο... μαλιστα,όταν άλλοι με τις φοβερές τους μπαταρίες με τα drain που έχουν από το bloat πασχίζουν να φτάσουν τις 5-5:30. Screenshot_20170124-211051.png Screenshot_20170124-211101.png Εδώ η άθλια μπαταρία του Nexus 5X αυτή δεν είναι κανονική χρήση με μόλις μια εφαρμογή ... θα τα χεις και ολα κλειστά και οθόνη στο τέρμα χαμηλό ... ίσως θα φοράς και κανα custom kernel .... βγάζει μάτι ότι το αποτέλεσμα είναι μαγειρεμένο ... όλοι γνωρίζουμε ότι το απείραχτο nexus με το ζόρι βγάζει 3 με 3,5 ώρες SoT με ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ 1
haHa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Με μοναδική εφαρμογή το chrome, δεν ξέρω πως τα κατάφερες και πάλι κι έβγαλες αυτό το sot, αλλά με την LG, πάντα παραμονεύουν στην "άκρη" κι άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις... Ω τέλεια με μόνη πηγή κατανάλωσης της μπαταρίας το chrome και την οθόνη!! Αν δεν κατεβάσει καμία εφαρμογή και τις ανοίγει όλες από το chrome τότε οκ.... αυτή δεν είναι κανονική χρήση με μόλις μια εφαρμογή ... θα τα χεις και ολα κλειστά και οθόνη στο τέρμα χαμηλό ... ίσως θα φοράς και κανα custom kernel .... βγάζει μάτι ότι το αποτέλεσμα είναι μαγειρεμένο ... όλοι γνωρίζουμε ότι το απείραχτο nexus με το ζόρι βγάζει 3 με 3,5 ώρες SoT με ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ Μαλλον δεν ξερετε να "διαβαζετε" το γραφημα μπαταριας. Εδω δειχνει οτι την περισσοτερη μπαταρια την εφαγε η οθονη, γιατι ηταν πολλες ωρες ανοιχτη(=υψηλο SoT).. Ακομα και αλλες εφαρμογες να χρησιμοποιεις(πχ whatsapp,viber,twitter) η οθονη παραμενει συνηθως το πιο ενεργοβορο κομματι του κινητου. Ο φιλος λοιπον παρολο που εκανε πχ browsing, δειχνει οτι η οθονη εφαγε την περισσοτερη μπαταρια με διαφορα (44%). Αυτο συνηθως σημαινει και υψηλη φωτεινοτητα, γιατι με χαμηλη φωτεινοτητα η οθονη δεν θα καταναλωνε τοσο μεγαλο ποσοστο , αλλα θα υπηρχαν αλλες διεργασιες που θα ετρωγαν παραπανω ποσοστο. Αν δεν χρησιμοποιουσε τοσο πολυ την οθονη ή την ειχε χαμηλα σε φωτεινοτητα, τοτε η οθονη θα ειχε πολυ μικροτερο ποσοστο καταναλωσης και θα βλεπατε να αυξανεται το ποσοστο των αλλων διεργασιων. Οπως και να εχει, 7 ωρες SoT ειναι εντυπωσιακο. Η αυτονομια του nexus 5x εχει μαλιστα βελτιωθει με το android 7.1, ενω ειναι εμφανες και απο το γραφημα οτι δεν καταναλωνει σχεδον τιποτα οταν ειναι idle, που σημαινει οτι μπορεις να εχεις πολλες ωρες αναμονης χωρις να χανει μπαταρια.
ziaba Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μαλλον δεν ξερετε να "διαβαζετε" το γραφημα μπαταριας. Εδω δειχνει οτι την περισσοτερη μπαταρια την εφαγε η οθονη, γιατι ηταν πολλες ωρες ανοιχτη(=υψηλο SoT).. Ακομα και αλλες εφαρμογες να χρησιμοποιεις(πχ whatsapp,viber,twitter) η οθονη παραμενει συνηθως το πιο ενεργοβορο κομματι του κινητου. Ο φιλος λοιπον παρολο που εκανε πχ browsing, δειχνει οτι η οθονη εφαγε την περισσοτερη μπαταρια με διαφορα (44%). Αυτο συνηθως σημαινει και υψηλη φωτεινοτητα, γιατι με χαμηλη φωτεινοτητα η οθονη δεν θα καταναλωνε τοσο μεγαλο ποσοστο , αλλα θα υπηρχαν αλλες διεργασιες που θα ετρωγαν παραπανω ποσοστο. Αν δεν χρησιμοποιουσε τοσο πολυ την οθονη ή την ειχε χαμηλα σε φωτεινοτητα, τοτε η οθονη θα ειχε πολυ μικροτερο ποσοστο καταναλωσης και θα βλεπατε να αυξανεται το ποσοστο των αλλων διεργασιων. Οπως και να εχει, 7 ωρες SoT ειναι εντυπωσιακο. Η αυτονομια του nexus 5x εχει μαλιστα βελτιωθει με το android 7.1, ενω ειναι εμφανες και απο το γραφημα οτι δεν καταναλωνει σχεδον τιποτα οταν ειναι idle, που σημαινει οτι μπορεις να εχεις πολλες ωρες αναμονης χωρις να χανει μπαταρια. το χεις σκεφτεί αν έτρεχαν όλες οι διεργασίες στο παρασκήνιο του what's up, viber, gmail, tweeter για να του έρχονται ειδοποιήσεις και κατανάλωναν ενέργεια η οθόνη δεν θα είχε στην διάθεση της ολα αυτά τα mah για να βγάλει τόσες ώρες
haHa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 το χεις σκεφτεί αν έτρεχαν όλες οι διεργασίες στο παρασκήνιο του what's up, viber, gmail, tweeter για να του έρχονται ειδοποιήσεις και κατανάλωναν ενέργεια η οθόνη δεν θα είχε στην διάθεση της ολα αυτά τα mah για να βγάλει τόσες ώρες Ποιος σου ειπε οτι δεν ετρεχαν; Επισης, οι ειδοποιησεις των εφαρμογων δεν ερχονται ουσιαστικα απο τις ιδιες τις εφαρμογες, αλλα απο το GCM(Google Cloud Messaging). https://parse.com/tutorials/android-push-notifications Καμια σχεση δηλαδη με αυτο που λες. Κοινως, ακομα και αν τρεχουν whatsapp, viber, gmail, twitter κλπ, αλλα δεν τις πολυχρησιμοποιησεις και χρησιμοποιεις πχ κυριως browsing μια μερα, τοτε οι εφαρμογες αυτες δεν καταναλωνουν καν μπαταρια(οταν δουλευουν σωστα και δεν σκαλωσουν). Αυτο που καταναλωνει για τις ειδοποιησεις τους ειναι το "Λειτουργικο συστημα Android" και το "google play services". Μπορειτε να το επιβεβαιωσετε απλα μπαινοντας στο μενου της μπαταριας στο δικο σας κινητο και θα δειτε οτι πχ το whatsapp, viber, gmail πιθανως να μην εμφανιζονται καν στην καταναλωση(αν δεν τα πολυχρησιμοποιησατε σημερα), παρολο που δεχεστε ειδοποιησεις. Τελος, το browsing ειναι περισσοτερο ενεργοβορο(απαιτει καποια ισχυ για τη φορτωση των σελιδων) απο οτι το chatting σε whatsapp,viber ή χαζεμα στο twitter. --------------------------------------------- Με λιγα λογια, το ποια και ποσες εφαρμογες εμφανιζονται στην καταναλωση δεν ειναι σημαντικο. Σημαντικο ειναι το SoT, γιατι αυτο δειχνει ποσες ωρες ηταν ανοιχτη η οθονη. Τωρα αν αυτες τις ωρες που ηταν ανοιχτη η οθονη, ηταν ολες χρησιμοποιωντας μια εφαρμογη (πχ browsing) ή χρησιμοποιωντας διαφορετικες εφαρμογες (μοιρασμενος χρονος σε browsing, twitter, viber κλπ) δεν εχει σχεση. Το σημαντικο ειναι να ειναι υψηλο το SoT και να μην υπαρχουν εφαρμογες που καταναλωνουν χωρις λογο μπαταρια, σαν να εχουν σκαλωσει. Επισης σημαντικο ειναι να μην καταναλωνει μπαταρια σε idle, ωστε να μην τρωει χωρις λογο μπαταρια οταν ειναι σε αναμονη(πχ λογω καποιας εφαρμογης που σκαλωσε). Αυτο μπορει να επιβεβαιωθει απο την σχεδον ευθεια γραμμη του γραφηματος σε διαφορα κομματια της ημερας οπου ο χρηστης δεν χρησιμοποιουσε το κινητο.
ziaba Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 what's up και viber ήταν παραδείγματα ... απλά θέλω να πω ότι άλλη κατανάλωση έχει η συσκευή φορτωμένη με εφαρμογές, witgets, λογαριασμούς και δεν συμμαζεύεται με ανοιχτά τα δεδομένα, Bluetooth, gps, nfc και άλλη όταν είναι τελείως γυμνή ολα κλειστά και χρησιμοποιείς μόνο τον chome από wifi στο airplane mod και τπτ άλλο
haHa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 what's up και viber ήταν παραδείγματα ... απλά θέλω να πω ότι άλλη κατανάλωση έχει η συσκευή φορτωμένη με εφαρμογές, witgets, λογαριασμούς και δεν συμμαζεύεται με ανοιχτά τα δεδομένα, Bluetooth, gps, nfc και άλλη όταν είναι τελείως γυμνή ολα κλειστά και χρησιμοποιείς μόνο τον chome από wifi στο airplane mod και τπτ άλλο Επαναλαμβανω: ποιος σου ειπε οτι δεν εχει εφαρμογες , οτι εχει κλειστο gps, οτι ειναι τελειως γυμνη κλπ? Ειναι εικασιες δικες σου που μαλιστα στηριζονται σε λανθασμενες αποψεις μιας και δεν γνωριζες οτι οι εδοποιησεις δεν ερχονται απο τις ιδιες τις εφαρμογες αλλα απο το GCM, οποτε αν δεν χρησιμοποιηθηκαν ιδιαιτερα μεσα σε μια μερα οι εφαρμογες, τοτε δεν εμφανιζονται στην καταναλωση της μπαταριας.
ziaba Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 μιλάω γενικά όχι για την συγκεκριμένη συσκευή ... δεν χρησιμοποιούν όλες οι εφαρμογές αποκλειστικά μόνο Google services και τπτ άλλο ... όταν έχεις πολλούς λογαριασμούς, εφαρμογές = πολλές ειδοποιήσεις = πολλές διεργασίες άρα μεγαλύτερη κατανάλωση ή και δω είμαι λάθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα