Προς το περιεχόμενο

Razer DeathAdder Elite vs Essential - Gaming Mice Review

erasmia394

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

gtpk κατα βαση τα ποντικια και τα headset της razer, ποιοτητα κατασκευης οτι χειροτερο. αρχικα να πω οτι σε διαστημα 1.5-2 χρονων μου ειχαν χαλασει 3 razer deathadders , το 1ο με το που το αγόρασα. πέρασα τους drivers ανέβασα τα dpi και τέλος. σταμάτησε να λειτουργεί. Τα άλλα 2 ρίμαξε η ροδέλα σε χρόνο dt και άρχισαν με 1 κλικ να βαράνε 3πλα και 4πλα κλικς.

Επίσης razer mamba το ασύρματο ντε... 150 ευρώ ντε... χαλασμένη μπαταρία ΜΑΜΑ , ποτέ δεν φόρτιζε πλήρως και στις 3 μπάρες... και άδειαζε σε 2 ώρες... με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το χρησιμοποιήσω χωρίς να το έχω σχεδόν μονίμος συνδεδεμένο...

razer mamba tournament edition ενσύρματο , δοκιμαστικά το πήρα την περίοδο που βγήκε... για csgo στις απότομες κινήσεις νέκρωνε το ποντίκι και έκανε 1-1.5 second να επανέλθει... το χάρισα σε φίλο.

Απο headsets razer carcharias και razer kraken pro και τα 2 μετα απο κάποιο διάστημα νέκρωνε το ένα απο τα 2 ακουστικά και έπρεπε να παίζω το βίσμα στην mobo δεξιά αριστερά μέχρι να νιώσουν.

πήγα σε logitech ποντίκι και sennheiser headset και εδω και 2 χρόνια 0 προβλήματα. Μόνο το razer keyboard κρατεί καλά.

Επεξ/σία από omghi2u
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Razer DeathAdder 2012 , μετά τον πρώτο χρόνο έπρεπε να κάνω moda στο δεξί klik ... έπαιξε για άλλα 4 
Εξαιρετικό σε απόδοση FPS για την εποχή του και σαν πλαστικά, Μέτρια ποιότητα διακοπτών και σπαστικό το software που έκανε update κάθε 4 μέρες και μία χαλούσαν ότι έφτιαχναν και τούμπαλιν ... 
Στα λεφτά αυτά η επιλογή είναι G403 ή PRO ... και βγαίνουν πυκνά συχνά στα 48-50 euro .
Σίγουρα θα τα δούμε τόσο ίσως και παρακάτω τις επόμενες μέρες του Νοεμβρίου . 

Επεξ/σία από zakailiou

Κανεις δεν θα αναφερει της Zowie? Απο τις καλυτερες μαρκες ποντικιων και ας μην εχουν τους τελευταιους sensors το tracking ειναι αριστο. Απο τα χερια μου εχουν περασει FK1, EC1, Deathadder 2013, G403

Η καλυτερη συνολικα εταιρεια οσον αφορα τα ποντικια ειναι η Logitech με διαφορα.

Και αυτο γιατι περαν των καλων ποντικιων που βγαζει εχει το καλυτερο customer/after sales support της αγορας(το οποιο βεβαια εν μερη το χρεωνει). Κριμα που μειωσε την εγγυηση στα 2χρονια απο 3 αλλα και παλι παραμενει μονοδρομος για οποιον θελει να εχει το κεφαλι του ησυχο γιατι δυστηχως δεν ειναι λιγες οι περιπτωσεις προβληματικων ποντικιων.

Δευτερη καλυτερη ειναι η Corsair παλι λογω του after sales support που εχουν αν και δεν εχει και τα καλυτερα ποντικια ever και στο θεμα software θελει δουλεια ακομα.

Η Steelseries ειναι επισης αλλη μια αξιολογη εταιρεια που εχει γινει γνωστη για τα ποντικια της και σιγα σιγα ανεβηκε και η roccat.

Βεβαια πλεον σχεδον ολες οι εταιρειες εχουν βγαλει gaming ποντικια ακομα και εταιρειες που βγαζαν κυριως pc hardware πραγματα βλεπε thermaltake,msi,gigabyte,asus,coolermaster,evga κλπ

Η Razer παρολο που εχει συνδεθει παρα πολυ με το θεμα του gaming μιας και αυτη βγαζει παρα πολυ δημοφιλη προιοντα(ειδικα λογω της μεγαλης διαφημισης που πληρωνει),δυστηχως εχει αποκτησει παρα πολυ κακο ονομα για τις υψηλες τιμες της οι οποιες δεν συμβαδιζουν απο αναλογα προιοντα.

Το razer synapse,το quality control αρκετων προιοντων της και το μετριο after sales/service support της δικαιως την εχουν βγαλει ως ισως την πιο μισητη εταιρεια στον χωρο,παρολο που τα προιοντα της ειναι αριστα στο θεμα εργονομιας,ειδικα τα ποντικια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδια θα μιλησω για τη προσωπικη μου εμπειρια επειδη ο καθενας το βλεπει απο διαφορετικη οπτικη γωνια αν θελετε.Εχω περασει απο deathadder 2013 - steelseries sensei - και ec1-a ec2-a αυτο το καιρο.Αν εισαι gamer και παιζεις κυριως fps games οπως εγω νομιζω πως ξερεις καταρχην πως ολα αυτα τα dpi δε προκειται ποτε να τα χρησιμοποιησεις (τουλαχιστον ετσι πιστευω εγω και απ' οτι εχω δει γενικα και σε αλλους) και ειναι καθαρα θεμα marketing.Τωρα για τα δικα μου τα γουστα το μεγεθος του deathadder ηταν το πιο καλο για το χερι μου νομιζω αφου δεν κουραζοταν το χερι μου καθολου πανω στο mouse και ο σενσορας του ηταν πολυ καλος.Το sensei απο την αλλη μερια με απογοητευσε θα ελεγα καταρχην γιατι ειχε 5% acceleration και δεν τρελαθηκα και απο το μεγεθος και το στυλ που ηταν φτιαγμενο ομως ηταν δικο μου λαθος που βιαστηκα και το πηρα,απλα νομιζω δεν ηταν το καταλληλο για το χερι μου το οποιο εχει πλατος 10.5 εκ. και απο τον καρπο μεχρι το μεσαιο δαχτυλο 19.5 εκ. για αυτους που αναρωτιουνται.Τωρα χρησιμοποιω το ec2-a και μου φαινεται καλο θα ελεγα κατω απο το χερι μου αν και μικρο mouse και πιστευω οτι το deathadder 2013 ηταν λιγο πιο βολικο ισως για εμενα ομως και για το ec2-a δεν εχω κανενα παραπονο αφου εχει εναν απ' τους καλυτερους σενσορες αυτη τη στιγμη.Χρησιμοποιησα και λιγο το ec1-a για λιγες μερες και αν και παρομοια κατασκευη και στυλ και μεγεθος με το deathadder προτιμησα τελικα το πιο μικρο ec2-a,γουστα ειναι αυτα.Μιλαω παντα για fps games και για εμενα επαναλαμβανω θα τα κατανομουσα με αυτη τη σειρα.

1.Deathadder 2013 - Zowie ec2-a

2.Zowie ec1-a

3.Steelseries Sensei

Βεβαια υπαρχει και η logitech που εχει το G403 που εχω δει πολλους να το προτιμουν οποτε ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος.Απλα νομιζω τα τελευταια χρονια η Razer κοιταει απλα να βαλει καποια εξτραδακια και να βγαλει ενα καινουριο μοντελο οπως το Elite και να προσεγγισει ετσι ατομα τα οποια ισως θελουν το κατι παραπανω απο ποιοτητα και σενσορα το οποιο ειναι η εικονα μετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...