Προς το περιεχόμενο

Razer DeathAdder Elite vs Essential - Gaming Mice Review

erasmia394

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και εγώ φίλε μου έχω ένα ποντίκι Microsoft των 15 ευρώ από το 2005 περίπου το οποίο άλλαξα φέτος διότι είχε κιτρινίσει (αλλά δουλεύει ακόμα). ;)

Συγκεκριμένα αυτό

31N7ENCV2ZL_zps9ffoqbmd.jpg

Μιλάμε για gaming mouse και εμφανίζεται το desktop\office ποντίκι.

Καλή συσκευή, για παιχνίδια μέχρι και point-n-click adventure.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλάμε για gaming mouse και εμφανίζεται το desktop\office ποντίκι. Καλή συσκευή, για παιχνίδια μέχρι και point-n-click adventure.

Όταν μιλάμε για ποιότητα κατασκευής, εννoούμε ποιότητα κατασκευής. Όχι ποιότητα gaming. O φίλος είπε ότι ένα razer που έχει του κράτησε 3-4 χρόνια και του απάντησα ότι το microsoft με 15 ευρώ μου κράτησε 10+ χρόνια και συνεχίζει να λειτουργεί. Επίσης όλα αυτά τα χρόνια που το είχα, δεν μου απέτρεψε να απολαύσω κανένα παιχνίδι στο μέγιστο συνεπώς δεν αντιλαμβάνομαι αυτά περί point and click.

Επεξ/σία από Undertaker25
  • Like 2

Όταν μιλάμε για ποιότητα κατασκευής, εννoούμε ποιότητα κατασκευής. Όχι ποιότητα gaming. O φίλος είπε ότι ένα razer που έχει του κράτησε 3-4 χρόνια και του απάντησα ότι το microsoft με 15 ευρώ μου κράτησε 10+ χρόνια και συνεχίζει να λειτουργεί. Επίσης όλα αυτά τα χρόνια που το είχα, δεν μου απέτρεψε να απολαύσω κανένα παιχνίδι στο μέγιστο συνεπώς δεν αντιλαμβάνομαι αυτά περί point and click.
Πράγματι τα παλιά ms mouse είναι αθανατα.

Προφανώς και δεν έχεις παίξει παιχνίδια που απαιτουν ακρίβεια, ταχύτητα αλλά και εργονομία. Ένα gaming mouse + gaming mousepad εύκολα αλλάζουν την όλη εμπειρία. Μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες αλλά ταμπλέτα, οθόνη αφής, χάλια.

Το μόνο που ζήτησε μετά από 3 χρόνια το deathadder ήταν καθαρισμός του μεσαίου διακόπτη. Πράγμα αυτονόητο, οι συσκευές δεν είναι στεγανες, ειδικά το μεσαίο κλικ.

Και εγώ φίλε μου έχω ένα ποντίκι Microsoft των 15 ευρώ από το 2005 περίπου το οποίο άλλαξα φέτος διότι είχε κιτρινίσει (αλλά δουλεύει ακόμα). ;)

Συγκεκριμένα αυτό

31N7ENCV2ZL_zps9ffoqbmd.jpg

Αυτο φιλε δεν το παρατας. Εγω θα τα εβαφα, ή θα του βαζα αυτοκολλητο.

• Like 1

Μιλάμε για gaming mouse και εμφανίζεται το desktop\office ποντίκι. Καλή συσκευή, για παιχνίδια μέχρι και point-n-click adventure.

Προφανώς και δεν έχεις παίξει παιχνίδια που απαιτουν ακρίβεια, ταχύτητα αλλά και εργονομία.

Προφανως δεν γνωριζεις τιποτα απολυτως σχετικα με αυτο το mouse.. Το mouse αυτο το χρησιμοποιουσαν οι περισσοτεροι pros της εποχης, ακομα και τωρα με overclock στη usb ο sensor ειναι σχεδον flawless, εχω τσιμπησει 3-4 απο τη δουλεια και τα εχω δοκιμασει σε csgo, το accuracy που ειχα σε micro movement ηταν απιστευτο, ο mlt-04 ειναι παρα πολυ καλος sensor ακομα και με σημερινα δεδομενα, μπορει οχι καλυτερος τεχνικα απο τον 3366 αλλα για εμενα ειναι on par. Φυσικα εχει πολλα αρνητικα(low malfunction speed/ 1pixel deadzone) αλλα "καλη συσκευη για παιχνιδια μεχρι point n click" δειχνει απλα ποσο δεν ξερεις οταν pros εχουν κερδισει tournaments με αυτο το mouse, sorry κιολας και παλι ξερολας θα βγω.. 

Μερικα links για "ενημερωση"

The original Microsoft Wheel Mouse Optical, a mouse that was produced without the intention of it being a gaming mouse. However, it has become somewhat of a classic gaming mouse. This is both due to the sensor performance, and it having no acceleration or prediction, but also because a lot of tournaments were won by well-known players with this mouse. In Quake, players like Cypher and Rapha have used it, and still used it recently to dominate Dreamhack winter 2013. In Counter Strike, a lot of players, (for example, Spawn, though not anymore) use the mouse. Another reason why people love this mouse is its extremely low weight

The downside to this mouse is that the max perfect tracking speed is rather low at only 1.0 m/s. However, it can be "overclocked" by increasing the USB sample rate, and the max perfect tracking speed increases to around 1.5 m/s when overclocked to 500Hz or more. You can find more info on how to do this here . While the mouse is discontinued, original and re-coated *(but legitimate) versions continue to be available, mostly from China.
--
New/recent mice pros & cons:
1. High malfunction speeds (3-6m/s)
2. High and adjustable DPI
3. Native 500-1000hz
4. They all have some kind of smoothing delay that makes the mouse feel imprecise in FPS games.

MLT04 pros & cons:
1. The sensor accuracy will give you an advantage in FPS games.
2. Only 400 DPI
3. The perfect control speed is 1.5m/s which is significantly higher than the copperhead (0.7m/s iirc) but lower than newer mice.
4. Have to overclock to 500hz yourself (not doable in win8 currently, unless it comes with your motherboard (fatality z87 killer). 

https://geekhack.org/?topic=56240.0

http://www.overclock.net/t/1619030/mlt04-master-race

http://www.esreality.com/index.php?a=post&id=2024663

Αν εχετε mouse με mlt-04 ιδιαιτερα intellimouse explorer 3.0 κρατηστε τα, χτυπανε καλες τιμες στο ebay/amazon κατα καιρους, αρκετοι τα χρησιμοποιουν ακομα. example: https://www.amazon.co.uk/Microsoft-IntelliMouse-Explorer-3-0-Optical/dp/B000GOUE7O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1485515076&sr=8-1&keywords=intellimouse+explorer+3.0

• Like 4

Προφανως δεν γνωριζεις τιποτα απολυτως σχετικα με αυτο το mouse.. Το mouse αυτο το χρησιμοποιουσαν οι περισσοτεροι pros της εποχης, ακομα και τωρα με overclock στη usb ο sensor ειναι σχεδον flawless, εχω τσιμπησει 3-4 απο τη δουλεια και τα εχω δοκιμασει σε csgo, το accuracy που ειχα σε micro movement ηταν απιστευτο, ο mlt-04 ειναι παρα πολυ καλος sensor ακομα και με σημερινα δεδομενα, μπορει οχι καλυτερος τεχνικα απο τον 3366 αλλα για εμενα ειναι on par. Φυσικα εχει πολλα αρνητικα(low malfunction speed/ 1pixel deadzone) αλλα "καλη συσκευη για παιχνιδια μεχρι point n click" δειχνει απλα ποσο δεν ξερεις οταν pros εχουν κερδισει tournaments με αυτο το mouse, sorry κιολας και παλι ξερολας θα βγω.. 

Μερικα links για "ενημερωση"

https://geekhack.org/?topic=56240.0

http://www.overclock.net/t/1619030/mlt04-master-race

http://www.esreality.com/index.php?a=post&id=2024663

Αν εχετε mouse με mlt-04 ιδιαιτερα intellimouse explorer 3.0 κρατηστε τα, χτυπανε καλες τιμες στο ebay/amazon κατα καιρους, αρκετοι τα χρησιμοποιουν ακομα. example: https://www.amazon.co.uk/Microsoft-IntelliMouse-Explorer-3-0-Optical/dp/B000GOUE7O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1485515076&sr=8-1&keywords=intellimouse+explorer+3.0

σωστός!

σκέφτομαι να επενδύσω σε ένα gaming mouse και είμαι ανάμεσα στις 2 μεγάλες εταιρίες Razer και Logitech..... Προτάσεις?

Με κλειστά μάτια Logitech. Απλά δεν παίζεται.

• Like 1

σκέφτομαι να επενδύσω σε ένα gaming mouse και είμαι ανάμεσα στις 2 μεγάλες εταιρίες Razer και Logitech..... Προτάσεις?

Logitech φίλε μου,θα σου πρότεινα g402 και g502 που είναι σε ένα εύρος χρημάτων 50-70€

Αν έχεις να δώσεις και παραπάνω θα σου έλεγα να πας στο g900 που ξεκινάει από τα 130€

Αν θες οικονομικό mmo ποντίκι μπορείς να πας στο hama urage,είναι πάρα πολύ καλό με αρκετούς προγραμματισμούς σε macro σε πολύ βολικό,το συγκεκριμένο το έχω 2 χρόνια και δεν έχει κάνει κιχ.

• Like 1

Ρε παιδιά εσείς που κραζετε τη Razer δεξιά κι αριστερά είχατε πράγματα της και σας χάλασαν; Αλλιώς δεν εξηγείται (Έχω ποντίκι Naga MMO και πληκτρολόγιο Chroma και απλά τα σπάνε, ούτε το παραμικρό πρόβλημα)

2 Φορες εχουν χαλασει πραγματα απο ραζερ σε εμενα και η αντιμεωπιση του αφτερ σαλε για πανηγυρια.Ειχα τα ραζερ head [ ta in ear  ακουστικα δεν θυμαμαι πως τα λενε ,70 ευρω τα ειχα παρει]και μνια μερα τα εβγαλα και εφυγε το επιχρυσο jack[den κοπηκε κανενα καλωδιο,πανω στο επιχρυσο στο τζακ πανω πανω το τσουτσουνι εφυγε ],το οποιο δεν εχει να κανει με τον τροπο που το βγαζεις .Πηγα στα public τους το λεω και μου λεενε εχετε δικιο αλλα και να το στειλουμε θα μας το φερουν πισω γιατι τους ξερουμε.ΤΟυς λεω στειλτο.Περιμενα 1 μηνα και δεν το εφτιαξαν ποτε ,αρνηθηκαν.Εκοψα το καλωδιο μετα και το κολλησα βαζοντας αλλο jack και το εφτιαξα μονος.

Την αλλη ποντικι ,σταματησε να δουλευει μονο του,το εστειλα και βρηκαν Υγρασια[χαχαχαχαχα]και δεν το εφτιαξαν ποτε 

Logitech Εχω ακουστικα και ποντικι δεν εχουν παθει ποτε τιποτα,και μια φορα που μου χαλασε κατι μου το αντικατεστησαν.

To deathadder θεωρούνταν οικονομικό value μοντέλο, τουλάχιστον προ κρίσης στα ποντίκια gaming, σε επώνυμες μάρκες βέβαια. Επίτηδες ήταν σούπερ λιτό. Έχει ιδανικό σχήμα, τουλάχιστον για μένα. Γενικά η ασφαλής συμβουλή ήταν σε κάποιο που δεν ήθελε να τα σκάσει σε κα΄τι εξεζητημένο ήταν πάρε ένα deathadder είναι allaround, σπάνια βρισκόταν κάποιος να μην τον βολεύει. Τώρα αλλάξαν οι εποχές και η ίδια η razer από ότι φαίνεται το ξεζουμίζει σαν μοντέλο. 

Εχω παψει να πληρωνω το μαρκετινγκ εδω και χρονια.Αλλα μπορω να δικαιολογησω τους πιτσιρικαδες των 12-22 χρονων που τρωνε το τυρακι του gaming, και τα φωτακια-λαμπακια-χρωματα- αυτοκολητα τους αυξανει το πεος, εναντι των συνομιλικων φιλων τους.

Logitech φίλε μου,θα σου πρότεινα g402 και g502 που είναι σε ένα εύρος χρημάτων 50-70€ Αν έχεις να δώσεις και παραπάνω θα σου έλεγα να πας στο g900 που ξεκινάει από τα 130€ Αν θες οικονομικό mmo ποντίκι μπορείς να πας στο hama urage,είναι πάρα πολύ καλό με αρκετούς προγραμματισμούς σε macro σε πολύ βολικό,το συγκεκριμένο το έχω 2 χρόνια και δεν έχει κάνει κιχ.

Το θέλω πιο πολυ για τύπου Hon.Dota2 etc gaming και φυσικά για όλη την πλατφορμα του Office ,Α ξέχασα να πω , θα λειτουργεί σε Macbook Pro 2017. έχουν θέματα συνεργασίας με το OS των Mac κάποια ποντίκια ή είναι όλα το ίδιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...