sotirisl Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 εγώ είχα αγοράσει το razer mamba το wireless το πολύ ακριβό (€150+) και σε δυομιση χρόνια μου χάλασε. Συγκεκριμένα παταγα το αριστερό κλικ μια φορά και έκανε διπλό κλίκ. Επικοινώνησα με την Razer και δεν το κάλυπτε η εγγύηση. Είδα στο ιντερνετ ότι πολύ κόσμος είχε το ίδιο θέμα και κάτι βιντεάκια στο youtube για το πως να το καθαρίσεις. Επειδή πιάνουν τα χέρια μου, το άνοιξα, το καθάρισα αλλά δεν έφτιαξε ποτέ. Δεν είμαι σίγουρος αν το έχω ακόμα ή αν το πέταξα στα σκουπίδια. Τώρα χρησιμοποιώ ένα Logitech MX Master το οποίο το πήρα στην Αγγλία εκπτώσεις στα 70 ευρώ και είμαι πανευτυχής μαζί του. Δεν το αλλάζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Τώρα χρησιμοποιώ ένα Logitech MX Master το οποίο το πήρα στην Αγγλία εκπτώσεις στα 70 ευρώ και είμαι πανευτυχής μαζί του. Δεν το αλλάζω. για αριστερόχειρες παίζει κάνα τέτοιο :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amveria Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Και εγώ φίλε μου έχω ένα ποντίκι Microsoft των 15 ευρώ από το 2005 περίπου το οποίο άλλαξα φέτος διότι είχε κιτρινίσει (αλλά δουλεύει ακόμα). Συγκεκριμένα αυτό Τι μου θυμισετε τώρα ρε συ... Να είσαι καλά. Εγώ πάντως δεν είχα πάρει το ίδιο αλλά το intellimouse explorer πενταπληκτρο με αμφιδεξιο σχεδιασμό. Το έχω ακόμη φυσικά κουμπομενο πάνω στο Pentium III 1.2Ghz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Undertaker25 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Έχεις ακόμα σε λειτουργία τέτοιο επεξεργαστή? Είχα και γω έναν Pentium III 800Mhz αλλά τον πέταξα όταν άλλαξα σύστημα πιτσιρικάς. Μετά το σκυλομετάνιωσα. Ρε παιδιά εσείς που κραζετε τη Razer δεξιά κι αριστερά είχατε πράγματα της και σας χάλασαν; Αλλιώς δεν εξηγείται (Έχω ποντίκι Naga MMO και πληκτρολόγιο Chroma και απλά τα σπάνε, ούτε το παραμικρό πρόβλημα) Εγώ την κράζω φίλε γιατί έχει δημιουργήσει ένα ψέμα γύρω από το όνομά της για να πουλάει μέτρια προϊόντα σε ιλιγγιώδεις τιμές της τάξεως του 200% πάνω και βάλε. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2017 από Undertaker25 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Έχεις ακόμα σε λειτουργία τέτοιο επεξεργαστή? Είχα και γω έναν Pentium III 800Mhz αλλά τον πέταξα όταν άλλαξα σύστημα πιτσιρικάς. Μετά το σκυλομετάνιωσα. Εγώ την κράζω φίλε γιατί έχει δημιουργήσει ένα ψέμα γύρω από το όνομά της για να πουλάει μέτρια προϊόντα σε ιλιγγιώδεις τιμές της τάξεως του 200% πάνω και βάλε. Δεν φταιει η εταιρια,γιατι στην τελικη δεν πουλαει κατι που να μην ανταποκρινεται σε αυτο υποσχεται αλλα ο κοσμος που μολις δει ''gaming'' τρεχει να αγορασει τα παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crmaris Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Joke review πραγματικα, Sponsored by razer το καταλαβαινω αλλα οκ, ενταξει εχει καλο RGB και ωραιο design.. Δεν θα απαντήσω άμεσα σε αυτά τα δύο γιατί θα περάσουμε σε άλλο επίπεδο τη κουβέντα. Είμασταν οι πρώτοι που χρησιμοποιήσαμε το mousetester αν δεις κάποια reviews πιο πριν, το θέμα είναι όμως ότι τα αποτελέσματα του εν λόγω προγράμματος θέλουν μεγάλη εμπειρία για να τα καταλάβει/ερμηνεύσει κάποιος σωστά και γενικά το όλο concept θέλει πολύ δουλειά ακόμη για να γίνει πραγματικό εργαλείο. Έχω κάποια εμπειρία βλέπεις από software εργαλεία μιας και έχω γράψει 5-6 δικά μου με το ένα από αυτά να αποτελείται από αρκετές χιλιάδες γραμμές κώδικα. Internal pics: Έχεις δει φαντάζομαι πολλά review sites να διαλύουν τα ποντίκια για να δείχνουν τα εσωτερικό. Άντε και το κάνουμε, θέλεις να μου πεις ότι ο μέσος αναγνώστης θα καταλάβει το τι βλέπει και στην ουσία θα τον νοιάξει? Αλλά ναι για την τιμή των όπλων θα πρέπει να διαλύσουμε το ποντίκι και να μην το έχουμε για μελλοντική σύγκριση σε άλλα reviews. Για τα βάρη ο reviewer τα θεώρησε μειονέκτημα σε αυτή την κατηγορία και το έγραψε. Δικό του το review δική του και η γνώμη. Αν δε συμφωνείς είναι δικό σου θέμα και επίσης υπάρχει και καλύτερος τρόπος να το πεις πιστεύω. Γενικά αυτή η συμπεριφορά το παίζω ξερόλας και βλέπω ίντριγκα και συνομοσία παντού και πάντοτε με κουράζει αφάνταστα. Μερικοί άνθρωποι αφιέρωσαν τόσες ώρες για να βγάλουν το review, πείτε τη γνώμη σας όμορφα και πολιτισμένα και αν ξέρετε (ή νομίζετε ότι ξέρετε) κάτι παραπάνω καλό είναι να προσπαθήσετε να βοηθήσετε τον reviewer (και όλους τους υπόλοιπους συνάμα) και όχι να τον αποθαρύνεται. Με το να αρχίζετε τους γελοίους χαρακτηρισμούς και τα γνωστά τροπάρια το μόνο που κάνετε είναι να δείχνετε ότι έχετε πολλά προβλήματα και προσπαθείτε να τα λύσετε προκαλώντας τους άλλους. Λυπάμαι πραγματικά που αναγκάζομαι και απαντώ με αυτόν τον τρόπο αλλά είδα από πρώτο χέρι το πόση δουλειά έριξε ο συγκεκριμένος reviewer σε αυτά τα προϊόντα και το θεωρώ μεγάλη αδικία να δέχεται τέτοια επίθεση. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές αρκεί να μην προσβάλουν τόσο το site που σας φιλοξενεί όσο και τους reviewer. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iamthagod Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Εχω razer deathadder chroma και ειχα πληκτρολογιο blackwidow chroma. Το πληκτρολογιο ειχε φυγει αντικατασταση κ περιμενω να πουλησω το καινουριο που εχω και το mouse εχει σιγουρα θεμα με το precision και το polling rate. Μαλλον θα συνδεσω ξανα το g502 proteus που εχω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δεν θα απαντήσω άμεσα σε αυτά τα δύο γιατί θα περάσουμε σε άλλο επίπεδο τη κουβέντα. Είμασταν οι πρώτοι που χρησιμοποιήσαμε το mousetester αν δεις κάποια reviews πιο πριν, το θέμα είναι όμως ότι τα αποτελέσματα του εν λόγω προγράμματος θέλουν μεγάλη εμπειρία για να τα καταλάβει/ερμηνεύσει κάποιος σωστά και γενικά το όλο concept θέλει πολύ δουλειά ακόμη για να γίνει πραγματικό εργαλείο. Έχω κάποια εμπειρία βλέπεις από software εργαλεία μιας και έχω γράψει 5-6 δικά μου με το ένα από αυτά να αποτελείται από αρκετές χιλιάδες γραμμές κώδικα. Internal pics: Έχεις δει φαντάζομαι πολλά review sites να διαλύουν τα ποντίκια για να δείχνουν τα εσωτερικό. Άντε και το κάνουμε, θέλεις να μου πεις ότι ο μέσος αναγνώστης θα καταλάβει το τι βλέπει και στην ουσία θα τον νοιάξει? Αλλά ναι για την τιμή των όπλων θα πρέπει να διαλύσουμε το ποντίκι και να μην το έχουμε για μελλοντική σύγκριση σε άλλα reviews. Για τα βάρη ο reviewer τα θεώρησε μειονέκτημα σε αυτή την κατηγορία και το έγραψε. Δικό του το review δική του και η γνώμη. Αν δε συμφωνείς είναι δικό σου θέμα και επίσης υπάρχει και καλύτερος τρόπος να το πεις πιστεύω. Γενικά αυτή η συμπεριφορά το παίζω ξερόλας και βλέπω ίντριγκα και συνομοσία παντού και πάντοτε με κουράζει αφάνταστα. Μερικοί άνθρωποι αφιέρωσαν τόσες ώρες για να βγάλουν το review, πείτε τη γνώμη σας όμορφα και πολιτισμένα και αν ξέρετε (ή νομίζετε ότι ξέρετε) κάτι παραπάνω καλό είναι να προσπαθήσετε να βοηθήσετε τον reviewer (και όλους τους υπόλοιπους συνάμα) και όχι να τον αποθαρύνεται. Με το να αρχίζετε τους γελοίους χαρακτηρισμούς και τα γνωστά τροπάρια το μόνο που κάνετε είναι να δείχνετε ότι έχετε πολλά προβλήματα και προσπαθείτε να τα λύσετε προκαλώντας τους άλλους. Λυπάμαι πραγματικά που αναγκάζομαι και απαντώ με αυτόν τον τρόπο αλλά είδα από πρώτο χέρι το πόση δουλειά έριξε ο συγκεκριμένος reviewer σε αυτά τα προϊόντα και το θεωρώ μεγάλη αδικία να δέχεται τέτοια επίθεση. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές αρκεί να μην προσβάλουν τόσο το site που σας φιλοξενεί όσο και τους reviewer. Δεν ξερω αν εισασταν οι πρωτοι στην Ελλαδα μπορει να εχεις και δικιο παντως στο overclock το ειδα και το χρησιμοποιώ πρωτη φορα απο το 2015. Δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες γενικα, δες το post σαν constructive criticism διοτι τετοιου ειδους reviews μπορεις να βρεις με μια απλη αναζήτηση, περιμενα καποια πραγματα παραπανω. Ναι οταν το DA elite εχει τα "νεα" razer omron switches ειναι περιεργο που θελω να τα δειξει αν δεν τα εχω δει ηδη σε αλλο review?? Ειναι δικη μου παραξενια πες οκ.. Εγω παντως για προσωπικη μου χρηση εχω ανοιξει σχεδον οτι mouse παιρνω και δεν κανω reviews, δεν το θεωρω τοσο παράλογο γιατι δεν χαλαει αν το ανοιξεις για μερικες pics. Στο software δεν θα διαφωνήσω αλλα κοινή αποψη και στο overclock.net και στο esreality 2 φόρα που ασχολουνται αρκετα με το hardware ειναι οτι το enotus δεν ειναι αρκετα αξιόπιστο, ναι συμφωνω οτι ειναι δυσκολο να ερμηνεύσει ο μεσος user τα αποτελέσματα του mousetester αλλα ειναι και εξισου παραπλανητικο να του λες "99.4% accuracy" χωρις να μπορεις να του εξηγησεις πως το εβγαλες (εκτος απο αυτα που ισχυρίζεται η razer) και τι σημαινει πρακτικα για αυτον.. Σε ενα review δυστυχώς δεν περιμενω να δω τα "marketing terms" της ίδιας της εταιρείας μέσα. Δεν το παιζω ξερόλας ειναι απλα ο τροπος που γραφω μπορει να μην ειναι ο ιδανικός και ο ποιο ευγενης οκ δεν λεω, αυτα που ειπα ομως θεωρώ οτι μπορουν να βοηθήσουν τον reviewer που δεν αμφιβαλω οτι εριξε πολυ δουλεια να γινει καλύτερος στο επομενο review. Σιγουρα θα μπορουσε να κανει κατι ευκολο του στυλ "εδω ειναι το κουτι το ανοιγουμε ειναι πολυ ωραιο εδω ειναι το ποντικι ειναι τελειο εχει 16k dpi και 999 εκ χρωματα εεε αυτα αγοραστε το ειναι το καλυτερο" και να τελειωνει εκει δεν θα ελεγα τιποτα απολυτως, αλλα απο τη στιγμη που το εψαξε λιγο παραπανω και εριξε δουλειά για αυτο ασχολήθηκα. Το weight ειναι προσωπικη αποψη οκ μπορω να το δεχθώ αντε και να προσπερασουμε τα test αν και λιγο παραπλανητικα γιατι ο sensor ειναι καλος μεχρι τα 1900dpi anyway, αυτο που θεωρω απαραδεκτο ειναι να μην υπαρχει στα αρνητικά το synapse always on αν θες να εχεις custom dpi steps, με λιγα λογια η ελλειψη onboard memory για να εχεις τα settings σου παντου, σε ενα 80ε mouse που πλεον ολος ο ανταγωνισμός το εχει, ολα τα υπολοιπα μπορω να τα προσπεράσω αλλα αυτο το θεωρω μεγαλη έλλειψη. Δεν ηθελα να θιξω τον reviewer σορρυ αν το ειδε ετσι θα επρεπε να το δει ως constructive criticism. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amveria Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Έχεις ακόμα σε λειτουργία τέτοιο επεξεργαστή? Είχα και γω έναν Pentium III 800Mhz αλλά τον πέταξα όταν άλλαξα σύστημα πιτσιρικάς. Μετά το σκυλομετάνιωσα. Εγώ την κράζω φίλε γιατί έχει δημιουργήσει ένα ψέμα γύρω από το όνομά της για να πουλάει μέτρια προϊόντα σε ιλιγγιώδεις τιμές της τάξεως του 200% πάνω και βάλε. Ναι τον έχω ακόμη και δουλεύει μια χαρά. Στο ίδιο μηχάνημα είχα κουμπομένω τον 800άρι αλλά μετά βρήκα τον 1.2 και απλά τον άλλαξα. Με 1 Giga Ram και την Nvidia 4800 ti 2 χ HDD WD 2000BB και Plextor 24x10x40. Παλιές θύμησες, ένδοξες στιγμές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charalamos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Και εγώ φίλε μου έχω ένα ποντίκι Microsoft των 15 ευρώ από το 2005 περίπου το οποίο άλλαξα φέτος διότι είχε κιτρινίσει (αλλά δουλεύει ακόμα). Συγκεκριμένα αυτό Intellimouse optical μεγάλε, το πρώτο μου ποντίκι χωρίς μπίλια, εργαλείο! Άναβε και λαμπάκι στο κόκκινο before it was cool 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazzil Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Και εγώ φίλε μου έχω ένα ποντίκι Microsoft των 15 ευρώ από το 2005 περίπου το οποίο άλλαξα φέτος διότι είχε κιτρινίσει (αλλά δουλεύει ακόμα). Συγκεκριμένα αυτό Αθάνατο φιλε! Αθάνατο! Το έχω και ακόμη δουλεύει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Να το διαβάσω το review ή πάλι 9/10 έχουμε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Οκ το έτρεξα στο τέλος... 9/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zakailiou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Το καλύτερο ήταν η παρουσίαση της Razer ... ( και τώρα θα σας γράψουμε 2-3 παραράφους για τον σπόνσορα ) :; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδιά εσείς που κραζετε τη Razer δεξιά κι αριστερά είχατε πράγματα της και σας χάλασαν; Αλλιώς δεν εξηγείται (Έχω ποντίκι Naga MMO και πληκτρολόγιο Chroma και απλά τα σπάνε, ούτε το παραμικρό πρόβλημα) razer naga molten διπλο κλικ προβλημα και razer kraken pro προβλημα σε ακουστικο και μικροφωνο απο φιλο, razer hammerhead δικο μου σταματησε να λειτουργει το ενα ακουστικο στον 1.5χρονο. Τα razer electra που ειχα ευτυχως δεν ειχαν παθει κατι. Ψαξε να δεις στα kraken τα απλα(και τα pro)και στα deathadder στο σκρουτζ ποσα προβληματα εχουν παρουσιαστει και θα καταλαβεις ή ακομα και στο insomnia μεσω google https://www.google.gr/?gfe_rd=cr&ei=X6qKWLmyHrD08Afn2KTwDQ&gws_rd=ssl#q=razer+%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1+insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα