Προς το περιεχόμενο

Razer DeathAdder Elite vs Essential - Gaming Mice Review

erasmia394

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αρχικά, θα θέλαμε να παραθέσουμε όσο πιο επιγραμματικά γίνεται, κάποια στοιχεία για την Razer. Κατά κάποιο τρόπο, η εταιρεία ξεκίνησε να υφίσταται στο χώρο της πληροφορικής με κάποια πρωταρχικά βήματα το 1998 αν και εδραιώθηκε επισήμως το 2005. Ένας μεγάλο-δικηγόρος, γέννημα θρέμμα Σιγκαπούρης και εξειδικευμένος στα θέματα της τεχνολογίας, ο κος Min- Liang, από κοινού με τον κο Robert Krakoff δημιούργησαν στο Irvine της Καλιφόρνιας την ανωτέρω εταιρεία. Στόχος ήταν και είναι, η παραγωγή περιφερειακών προϊόντων gaming.

Η εταιρεία είναι Αμερικανικής προέλευσης, με μεγάλο εύρος ανταγωνισμού και απαρτιζόταν από μιας αρχής από μεγάλη ομάδα marketing. Δημιούργησαν την Team Razer, η οποία είχε ως απώτερο σκοπό, τη διάδοση των προϊόντων της εταιρείας στην υδρόγειο. Η ομάδα αποτελείται από ταλαντούχους παίκτες οι οποίοι συνεισφέρουν στον σχεδιασμό νέων προϊόντων της Razer και λαμβάνουν ταυτόχρονα μέρος σε διαγωνισμούς για υψηλούς τίτλους.

front2.jpg

Συνάμα η εταιρία χρηματοδοτεί 36 διαφορετικές κατηγορίες gaming, όπως ομάδες και τίτλους παγκόσμιων διαγωνισμών. Τα κεντρικά (HQ) γραφεία της Razer βρίσκονται στο Irvine, ενώ υπάρχουν επίσης γραφεία στο Σαν Φρανσίσκο και στο Όστιν. Στην Ευρώπη τα γραφεία βρίσκονται στο Αμβούργο, ενώ στην Ασία τα εντοπίζουμε στη Σιγκαπούρη, Ταιβάν, Σεντζέν, Σανγκάι καθώς και στη Νότια Κορέα.

Link.png Site: Razer DeathAdder Elite vs Essential - Gaming Mice Review

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω razer ποντίκι εδώ και 5 ίσος και παραπάνω χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα . Γενικά και στα αλλά περιφερειακά που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια είναι σαν καινούργια . Τα προϊόντα της razer είναι λίγο ακριβά αλλά τα βγάζουν τα λεφτά τους με το παραπάνω και έχουν και ωραίο design

• Like 1

Έχω razer ποντίκι εδώ και 5 ίσος και παραπάνω χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα . Γενικά και στα αλλά περιφερειακά που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια είναι σαν καινούργια . Τα προϊόντα της razer είναι λίγο ακριβά αλλά τα βγάζουν τα λεφτά τους με το παραπάνω και έχουν και ωραίο design

Εχω ποντικη microsoft το 10 ευρω το κλασικο εδω και 10 χρονια και δεν εχει παθει τπτ :P. Καλη η ραζερ αλλα υπερκτιμημένη. Θα συμφωνησω στο design ποιοτητα κατασκευης μπα χαλια σε σχεση με τη δινεις.

• Like 9

Joke review πραγματικα, "99.4% ακριβεια αναλυσης" "99.4% αναλυση κινησεων" θελεις να μου το εξηγησεις λιγο αυτο?? No mousetester plots, καμια αναφορα οτι χωρις synapse δεν σωζει dpi steps(τεραστιο disadvantage σε οσους παιζουν 400dpi πχ), no internal pics, καμια αναφορα στο smoothing του elite >1900dpi και διπλασιαζεται οσο ανεβαζεις, καμια αναφορα σε click latency. Αντι για αυτο αρνητικο οτι δεν εχει βαριδια για να κανεις ενα ηδη βαρυ mouse ακομα πιο βαρυ, μεσα στο πνευμα των esports παντα...

Το g403 μου που κοστισε 27ε απο mediamarkt και οχι 70+ δεν εχει "E-SPORTS 99.4% TRACKING ACCURACY SENSOR" αλλα για καποιο λογο εχει πιο stable polling rate και καλυτερο precision σε αυτο το software... Περιεργο ε?? Επισης αν ειναι τεσταρετε αρκετα dpi steps οχι μονο το max lol, το max speed δεν λεει τιποτα κανεις δεν κουναει το mouse του γρηγορότερα απο οσο αντεχουν οι περισσοτεροι modern sensors και δεν εχει νοημα να πας πανω απο 1800dpi ποτε και σε κανενα παιχνιδι..

29DcMq2.jpg

ADn5mSa.jpg

Μπορω να βαλω και πιο αξιοπιστα mousetester plots με το smoothing του DA elite, το timing του sensor και στην περιπτωση μου και τα χειροτερα counts x time plots.

Sponsored by razer το καταλαβαινω αλλα οκ, ενταξει εχει καλο RGB και ωραιο design..

• Like 6

Και εγώ έχω ποντίκι logitech G9 εδώ και 8 χρόνια και δουλεύει σαν σκυλί.

Δεν τα βγαζουν ολα τα προιοντα τα λεφτα τους,η αληθεια ειναι οτι ειναι υπερτιμημενα προιοντα λογο μαρκετινγκ.

Τα ακουστικα razer 5.1 των 50€ ειναι κατωτερα σε ακουστικη και ηχο απο τα plantronics G780 (τα εχω 5 χρονια,τα καλυτερα 70€ που εδωσα ποτε μου) και τα logitech G730.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ φίλε μου έχω ένα ποντίκι Microsoft των 15 ευρώ από το 2005 περίπου το οποίο άλλαξα φέτος διότι είχε κιτρινίσει (αλλά δουλεύει ακόμα). ;)

Συγκεκριμένα αυτό

31N7ENCV2ZL_zps9ffoqbmd.jpg

Επεξ/σία από Undertaker25
  • Like 6

Ρε παιδιά εσείς που κραζετε τη Razer δεξιά κι αριστερά είχατε πράγματα της και σας χάλασαν; Αλλιώς δεν εξηγείται

(Έχω ποντίκι Naga MMO και πληκτρολόγιο Chroma και απλά τα σπάνε, ούτε το παραμικρό πρόβλημα)

Ναι παρα πολλα, εχω και da 3.5g, 2013, chroma και elite, naga/mamba/krait ουτε θυμαμαι τι αλλο mouse ειχα, διαφορα mats, blackwidow κτλπ. Τα οποια τα πληρωσα full price μονος μου τα χρησιμοποιησα και τα τεσταρα πριν πω την αποψη μου..

Είναι πιο καλαίσθητη η συσκευασία που δείχνει ένα ποντίκι να βγαίνει από κάτι πράσινες αστραπές λες και είναι το εξκάλιμπερ και χρησιμοποιεί μια γραμματοσειρά τόσο άθλια που δε θες να κάνεις καν την προσπάθεια να διαβάσεις το μοντέλο (στην πραγματικότητα σταματάς στο D πού είναι σαν κόμπρα). ΟΚ

Ρε παιδιά εσείς που κραζετε τη Razer δεξιά κι αριστερά είχατε πράγματα της και σας χάλασαν; Αλλιώς δεν εξηγείται (Έχω ποντίκι Naga MMO και πληκτρολόγιο Chroma και απλά τα σπάνε, ούτε το παραμικρό πρόβλημα)

Ναι είχα και τα 5.1 usb,τα οποία μετά από 1 μήνα χρήσης άρχισαν και έκαναν ένα ελαφρύ παράσιτο και με ενοχλούσε,και η γυναίκα μου είχε το razer abyssus,το οποίο μετά από 3 μήνες απλά βγήκε off,και η χρήση ήταν πολύ λίγη.

Τα ακουστικά τα πούλησα για ένα κομμάτι ψωμί και το ποντίκι,όταν ήρθε από αντικατασταση έφυγε χωρίς δεύτερη σκέψη για πούλημα.

Και βλέποντας τι βγάζει σήμερα στην κατηγορία 50-100€ είναι απλά για γέλια.

Υπερτιμημένα προϊόντα,όπως το λέω.

• Like 3

για εμένα η razer εμπειρία ήταν απαράδεκτη με ένα lachesis 5600 dpi, γιατί πολύ απλά όταν τρέχει το software στο background, κάποιες φορές κρεμάει το mouse και πρέπει να το αποσυνδέσω και να ξανασυνδέσω για να το βρούν τα windows (έχει δοκιμάστει και σε 7 και σε 8.1 με το ίδιο πρόβλημα). Updates για driver και software έχουν σταματήσουν να βγάζουν για το συγκεκριμένο...ποτέ ξανά razer.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...