Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η JDI (Japan Diplay) ανακοίνωσε μια νέα τεχνολογία LCD οθόνης με την ονομασία Full Active Flex η οποία είναι εύκαμπτη στις δύο πλευρές της.

Η οθόνη που έχει αναπτύξει η εταιρεία έχει διαστάσεις 5,5 ιντσών και ανάλυση 1080p ενώ από τη στιγμή που είναι εύκαμπτη με χρήση πλαστικού στις δύο πλευρές της (άνω και κάτω), μπορεί να αντέξει σε πτώσεις σε σχέση με τις παραδοσιακές οθόνες που χρησιμοποιούν γυαλί και σπάνε αρκετά εύκολα αν πέσουν από ύψος.

Όπως αναφέρει η JDI, η νέα της οθόνη έχει ρυθμό ανανέωσης 60Hz, με δυνατότητα αυτός να οριστεί ακόμα και στα 15Hz για σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Πάντως η ενσωμάτωση της συγκεκριμένης οθόνης σε κάποιο smartphone αργεί ακόμα αφού αναμένεται να περάσει στην παραγωγή κάπου μέσα στην επόμενη χρονιά, χωρίς περισσότερες πληροφορίες να γίνονται γνωστές. Στη σφαίρα της φημολογίας πάντως, αναφέρεται το όνομα της Apple για πιθανό ενδιαφέρον για τις συγκεκριμένες οθόνες, με τη JDI να έχει ήδη στενή σχέση με την εταιρεία, αναλαμβάνοντας την κατασκευή της οθόνης του iPhone.

Link.png Site: AndroidPolice

Δημοσ.
Μακάρι να φύγει το γυαλί γενικά από τα smartphones, καλύτερα πλαστικό!

Και θα βάζουν όλοι μετα tempered glass για να μην γρατζουνιζεται η οθόνη . Άρα ποιος ο λόγος ?

• Like 2
Δημοσ.

Και θα βάζουν όλοι μετα tempered glass για να μην γρατζουνιζεται η οθόνη . Άρα ποιος ο λόγος ?

Ίσως θα μπορούσαν να βάλουν κάποιο πλαστικό που δεν κάνει γρατσουνιές. Γενικά είμαι κατά στο να υπάρχουν υλικά που σπάνε σε κάτι που κουβαλάς όλη μέρα και μπορείς να πέσει ανά πάσα στιγμή.

• Like 1
Δημοσ.

Ευκαμπτη οθονη σε ακαμπτο σκελετο κινητου μπορω να το καταλαβω, αλλα το να εχεις ενα πληρως ευκαμπτο κινητο δεν νομιζω οτι ειναι πρακτικο, φαντασου να φυσαει και να θες να παρεις τηλ :P

• Like 4
Δημοσ.

Τι 15hz για power save ρε παιδια ποιος θα δουλευει σε 15Hz οθονη?? 

Επισης πως εφτιαξαν το backlight σε ευλιγιστη οθονη?

Δημοσ.

Ίσως θα μπορούσαν να βάλουν κάποιο πλαστικό που δεν κάνει γρατσουνιές. Γενικά είμαι κατά στο να υπάρχουν υλικά που σπάνε σε κάτι που κουβαλάς όλη μέρα και μπορείς να πέσει ανά πάσα στιγμή.

Δεν υπάρχει (μέχρι τώρα) τέτοιο υλικό. Όλα τα πλαστικά με μεγάλη διαφάνεια χαράσσονται πολύ εύκολα. Γι αυτόν τον λόγο προτιμώνται οι γυάλινες οθόνες.

• Like 1
Δημοσ.

Τι 15hz για power save ρε παιδια ποιος θα δουλευει σε 15Hz οθονη?? 

Επισης πως εφτιαξαν το backlight σε ευλιγιστη οθονη?

Ίσως να έχει νόημα για λειτουργίες τύπου "allways on".

Πες μου που βρίσκεται το backlight σε amoled οθόνες; (Tip: οι amoled οθόνες δεν έχουν backlight. Οι LCD έχουν...)

Δημοσ.

Γλυτώνεις τις βλάβες από κραδασμούς κατά την πτώση. Ξέρεις, αυτές που πάνε στα service με εσωτερικό ράγισμα της οθόνης, αλλά ο χρήστης "δεν έκανε τίποτα, έγινε από μόνο του"... Πάει μετά και γράφει και κακή κριτική στο skroutz λέγοντας ότι η οθόνη "έσπασε εσωτερικά από μόνη της και το service δεν του το καλυψε εντός εγγύησης"...

Δημοσ.

Πες μου που βρίσκεται το backlight σε amoled οθόνες; (Tip: οι amoled οθόνες δεν έχουν backlight. Οι LCD έχουν...)

Ποιες AMOLED; Ο τίτλος LCD λέει.

• Like 1
Δημοσ.

E αυτο λεω και εγω πως εφτιαξαν ευλιγιστο οπισθιο φωτ. ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...