Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, ladakis είπε

παππου, δυομιση ευρά εννοεις το μισοκιλο;

Δεν είμαστε για τέτοιες τιμές.Εννοώ μπουκάλι πλαστικό του 1,5 λίτρου βεβαίως.Το Πάσχα σχεδόν το ήπια μόνος με το σουβλιστό αρνί.

• Super Moderators
Δημοσ.
13 hours ago, papoys1 said:

Δεν είμαστε για τέτοιες τιμές.Εννοώ μπουκάλι πλαστικό του 1,5 λίτρου βεβαίως.Το Πάσχα σχεδόν το ήπια μόνος με το σουβλιστό αρνί.

Δεν το λες και καλό κρασί αυτό. Είναι κάτι κόκκινο με γεύση κρασιού. :P 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, billdanos είπε

Δεν το λες και καλό κρασί αυτό. Είναι κάτι κόκκινο με γεύση κρασιού. :P 

Συνήθως παίρνω το λευκό.Εντάξει δεν το λες και νέκταρ των Θεών.

Απλά όταν δεν είσαι φαν συγκεκριμένης γεύσης την οποία πληρώνεις όσο όσο και προβληματίζεσαι να δώσεις 7-10 ή και 15 ευρώ για μία φιάλη επώνυμη με το φόβο να  σου βγει μάπα καλό είναι.

Είμαι λάτρης της καλής παρέας , μου αρέσει  το ρεμπέτικο και αν θέλεις να λέγεσαι ρεμπέτης δεν πίνεις ποτέ εμφιαλωμένο κρασί , έστω και αν  η γεύση του χύμα πλησιάζει στο πετρέλαιο.:lol:Στο συγκεκριμένο κατέληξα ύστερα από αναζητήσεις στα πατητήρια των Μεσογείων Αττικής όπου διαμένω γιατί μου έκατσε στη γεύση και είχε λιγότερες παρενέργειες την επόμενη μέρα αν η κατανάλωσε υπερέβαινε τα ανεκτά ανθρώπινα όρια.:P

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ladakis είπε

αμαν παλι με κλεβουνε

Δεν χρειαζεται να τρεχεις στον ασπροπυργο που σου είπε. Πήγαινε σε κανα πανηγύρι :) ολο και καπου θα γίνεται. Ή και σε οποιαδηποτε καβα. Παντα εχουν κατι βαρελια με χυμα, πηγαινε και θα σε φτιάξουν.

στειλε pm και στον λατρη της καλης παρεας, ολα κανονισμενα :)

• Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, Racerr said:

τα ημιγλυκα ειναι πολυ ωραια κρασια

Δεν μπορείς όμως να τα πιεις εύκολα μαζί με φαγητά. Άντε με κάνα ψαρικό αν και πάλι θα πρέπει να είναι το πολύ demi sec. 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

στειλε pm και στον λατρη της καλης παρεας, ολα κανονισμενα :)

Ζηλιάρηηηηηηηηηηηηηηηη:P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Δεν μπορείς όμως να τα πιεις εύκολα μαζί με φαγητά. Άντε με κάνα ψαρικό αν και πάλι θα πρέπει να είναι το πολύ demi sec. 

Mια χαρα τα πινεις αν δεν εχεις συνηθισει σε καλο κρασι.. :P

Ειναι ψιλοδικοπο μαχαιρι ακομη και κρασια επιεικως καλα να πινεις του 10ρικου καθημερινα και μετα να προσπαθησεις να πιεις τα περισσοτερα χυμα ξυδια που κυκλοφορουν .. Και λεω τα περισσοτερα γιατι υπαρχουν και μερικα πολυ καλα απο ανθρωπους με μερακι που ξερουν τι κανουν..

Kαι αν εισαι και κρασοπατερας ειναι θεμα το οικονομικο σε καθημερινη βαση.. :P
Eγω προσπαθω να το περιορισω σε 3-4 μπουκαλια την εβδομαδα.. :P

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Mια χαρα τα πινεις αν δεν εχεις συνηθισει σε καλο κρασι.. :P

Ειναι ψιλοδικοπο μαχαιρι ακομη και κρασια επιεικως καλα να πινεις του 10ρικου καθημερινα και μετα να προσπαθησεις να πιεις τα περισσοτερα χυμα ξυδια που κυκλοφορουν .. Και λεω τα περισσοτερα γιατι υπαρχουν και μερικα πολυ καλα απο ανθρωπους με μερακι που ξερουν τι κανουν..

Kαι αν εισαι και κρασοπατερας ειναι θεμα το οικονομικο σε καθημερινη βαση.. :P
Eγω προσπαθω να το περιορισω σε 3-4 μπουκαλια την εβδομαδα.. :P

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, και εγώ έχω μάθει το βράδυ πάντα να συνοδεύω το φαγητό με λίγο κρασάκι...

Έχει μάθει και η μανδάμ, και το "λίγο" μας είναι ένα μπουκάλι το διήμερο εύκολα... 

Αν δε θεωρείται διαφήμιση πάντως, μπορώ να πω οινοποιείο στα Μεσόγεια που έχει κατά τη γνώμη μου εξαιρετικό κρασί (σε vfm τέλος πάντων) σε πάρα πολύ καλές τιμές (εντάξει όχι στο 1,5€/lt που λέει ο παππούς, αλλά έχει κάτω από  15 € τον πεντόλιτρο ασκό)

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, και εγώ έχω μάθει το βράδυ πάντα να συνοδεύω το φαγητό με λίγο κρασάκι...

Έχει μάθει και η μανδάμ, και το "λίγο" μας είναι ένα μπουκάλι το διήμερο εύκολα... 

Αν δε θεωρείται διαφήμιση πάντως, μπορώ να πω οινοποιείο στα Μεσόγεια που έχει κατά τη γνώμη μου εξαιρετικό κρασί (σε vfm τέλος πάντων) σε πάρα πολύ καλές τιμές (εντάξει όχι στο 1,5€/lt που λέει ο παππούς, αλλά έχει κάτω από  15 € τον πεντόλιτρο ασκό)

Eδω καταβαινει για χαβαλε ενα καλο μπουκαλι Syrah το βραδακι ατομικα απο δυο δεν θα κατεβαινε; :D

Οχι θεμα μεγαλο θεμα ειναι, τραβιεται το καλο κρασι σαν νερακι .. :)

Δημοσ.
Στις 4/9/2018 στις 11:59 ΠΜ, zio10 είπε

Το Κατώγι Αβέρωφ δεν θεωρείται καλό;

δε ξέρω αν θεωρείται καλό αλλά όταν ήμουνα φοιτητής και θέλαμε να πιούμε κάτι καλύτερο από τη προσφορά του ελομάς 5€ τα 3 μπουκάλια, αυτό πέρναμε.Εμένα μου άρεσε:P

Επίσης ωραίο κρασί για μένα ήταν και της μονής τοπλού που το είχε ενα μπαράκι που πηγέναμε 15€ το μπουκάλι

• Like 1
  • 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, Trickefog12 said:

Καλησπέρα. Έχω ένα κρασί (Samos VIN DOUX οίνος γλυκύς 1997) και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος την αξία του.

Να το πιείτε να το χαρείτε. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σε αξία, εκείνη η χρονιά δεν είχε κερδίσει τπτ. Σχηματικά, το 2016 που είχε τσιμπήσει και 5 βραβεία έχει 9€ σήμερα. Οπότε το δικό σου πάνω από 35-40€ δεν θα το αγόραζε ένας γνώστης.

Επεξ/σία από Dante80

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...