vrwmiaris Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Στις 28/1/2017 στις 12:18 ΠΜ, Pablo_Hasan είπε Μαγικό βουνό λέει τίποτα; Ναι, το καλύτερο για μένα μαζί με την μπλε αλεπού.στο 50€ πάνε
efo355 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 49 λεπτά πριν, billdanos είπε Η μαυροδάφνη είναι κρασί επιδόρπιο. Δύσκολα σου προσφέρει γευστική ευχαρίστηση μαζί με φαγητό κλπ. Υπαρχουν όμως και ετικέτες που βασίζονται στη μαυροδάφνη αλλά έχουν και άλλες ποικιλίες μέσα ώστε να βγει ένα ξηρό κρασί. Πολύ σωστά. Για παράδειγμα σήμερα που πέφτει κρεατοφαγια έχω αγοράσει ξινόμαυρο. Μαυροδάφνη την απολαμβανω βράδυ χωρίς φαγητό
3DJIN Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, vrwmiaris είπε Ναι, το καλύτερο για μένα μαζί με την μπλε αλεπού.στο 50€ πάνε εννοεις εκδοσεις ενάμιση λιτρου; γιατι το μ. βουνο 20$, η αλεπου 35-40$ στα 750ml
infested Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Στις 1/27/2017 στις 7:55 ΜΜ, Zerg13 είπε O ΑΒ βασιλοπουλος εχει το καλυτερο κοκκινο που εχω βρει. Αλλα οχι Ελληνικο. Καπου σε μια γωνια ειναι μαζεμενα τα Αργεντινικα(sorry για την επαναληψη) ή Χιλιανα κρασια. Εχουν πανω βραβεια, ολα αυτα αξιζει να τα δοκιμασεις.(καποια εχουν απλα συμμετοχες σε διαγωνισμους για να σε παραπλανησουν) Απο Ελληνικο κοκκινο δοκιμασε, Ξινομαυρο. Εχει αρκετα. Αυτά εδώ λες;
Zerg13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Οχι, καμια σχεση η συσκευασια. Μαυρα ειναι. Μαλλον αλλαξαν την μαρκα, κρατησαν σταθερη ομως την χωρα προέλευσης. Δεν ξερω αν το online καταστημα ειναι το ιδιο με τα καταστηματα. Πιθανο να βρεις αυτα που λεω στο καταστημα. Εχω καιρό να παω στο ΑΒ, αυτα που ελεγα ηταν ολα μαζεμενα μαζι και ειχαν προέλευση Χιλη ή Αργεντινή. Και ειχαν σημειωμενα βραβεια πανω με εντονα γραμματα.(ενα απο αυτα που εβαλες νομιζω εχει συμμετοχη σε διαγωνισμο οχι βραβείο) Η τιμη ηταν απο 4-6 ευρώ αν δεν με απατα η μνημη μου. Δεν χανεις κατι να τα δοκιμάσεις, ακομα και να ειναι αυτα που εβαλες στο λινκ. Νομιζω αυτα ειναι εισαγωγης για το ΑΒ αποκλειστικά, και οχι εισαγωγη ανεξαρτητη τελειως, αν γινομαι κατανοητός. Δεν εγραφε πουθενα ΑΒ παλια. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από Zerg13
papoys1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Στις 27/1/2017 στις 7:55 ΜΜ, Zerg13 είπε O ΑΒ βασιλοπουλος εχει το καλυτερο κοκκινο που εχω βρει. Αλλα οχι Ελληνικο. Καπου σε μια γωνια ειναι μαζεμενα τα Αργεντινικα(sorry για την επαναληψη) ή Χιλιανα κρασια. Εχουν πανω βραβεια, ολα αυτα αξιζει να τα δοκιμασεις.(καποια εχουν απλα συμμετοχες σε διαγωνισμους για να σε παραπλανησουν) Απο Ελληνικο κοκκινο δοκιμασε, Ξινομαυρο. Εχει αρκετα. Αργεντίνικο κρασί.Μήπως είναι λίγο υπερβολικό για την Ελλάδα.Παίρνω χρόνια χύμα από τον Παπαθανασίου στα Σπάτα τόσο λευκό όσο και κόκκινο νάμα τη σύζυγο όλα δικής του παραγωγής .Ποτέ δεν είχα πρόβλημα ούτε πονοκέφαλο. Μπορείτε να το δοκιμάσετε ελεύθερα πριν το αγοράσετε. Τον εμπιστεύομαι γιατί είναι παραγωγός βιολογικών προϊόντων γενικά που τα πουλάει σε βιολογικές Λαϊκές αν και με αυτά δεν τα πάω τόσο καλά. Αν σας φέρει ο δρόμος για Αρτέμιδα μέσω Λ.Σπάτων στο γυρισμό για Αθήνα στα Σπάτα (νομίζω 19ο χιλ Λ.Σπατών) είναι πάνω στη Λεωφόρο όπου υπάρχει ένα πεύκο.Είναι μετά τη στροφή στο My market για Αθήνα 200 μέτρα περίπου από μία καντίνα που υπάρχει πάνω στη Λεωφόρο στο ρεύμα προς Αθήνα.Πάρτε ένα μπουκάλι για δοκιμή (γύρω στα 2,5 ευρώ κάνει) και θα με θυμηθείτε.Έχω πάρει και από άλλους στο συγκεκριμένο σημείο στο παρελθόν αλλά δεν με ενθουσίασαν. https://www.google.gr/maps/@37.9765426,23.9010421,3a,75y,33.44h,85.16t/data=!3m6!1e1!3m4!1s-BZpAq0O0aszLRjH6SCRGg!2e0!7i13312!8i6656 3
Zerg13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, infested είπε Αυτά εδώ λες; Τωρα που τα ξαναβλεπω, η συσκυεασια μοιαζει με το ΤΡΙΟ που ειναι στα 8€, μοιαζει πιο original. Απο αυτα τα 4 που εδειξες, αυτο θα επαιρνα. Αυξησαν την τιμη τους γιατι ειχαν επιτυχια. Ακομα αξιζει. 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Αργεντίνικο κρασί.Μήπως είναι λίγο υπερβολικό για την Ελλάδα.Παίρνω χρόνια χύμα από τον Παπαθανασίου στα Σπάτα τόσο λευκό όσο και κόκκινο νάμα τη σύζυγο όλα δικής του παραγωγής .Ποτέ δεν είχα πρόβλημα ούτε πονοκέφαλο. Μπορείτε να το δοκιμάσετε ελεύθερα πριν το αγοράσετε. Τον εμπιστεύομαι γιατί είναι παραγωγός βιολογικών προϊόντων γενικά που τα πουλάει σε βιολογικές Λαϊκές αν και με αυτά δεν τα πάω τόσο καλά. Αν σας φέρει ο δρόμος για Αρτέμιδα μέσω Λ.Σπάτων στο γυρισμό για Αθήνα στα Σπάτα (νομίζω 19ο χιλ Λ.Σπατών) είναι πάνω στη Λεωφόρο όπου υπάρχει ένα πεύκο.Είναι μετά τη στροφή στο My market για Αθήνα 200 μέτρα περίπου από μία καντίνα που υπάρχει πάνω στη Λεωφόρο στο ρεύμα προς Αθήνα.Πάρτε ένα μπουκάλι για δοκιμή (γύρω στα 2,5 ευρώ κάνει) και θα με θυμηθείτε.Έχω πάρει και από άλλους στο συγκεκριμένο σημείο στο παρελθόν αλλά δεν με ενθουσίασαν. https://www.google.gr/maps/@37.9765426,23.9010421,3a,75y,33.44h,85.16t/data=!3m6!1e1!3m4!1s-BZpAq0O0aszLRjH6SCRGg!2e0!7i13312!8i6656 Δεν ειναι υπερβολή. Δεν υπαρχει καλο Ελληνικο κοκκινο κρασι εκτος απο το Ξινομαυρο. Τωρα καποια συγκεκριμενα καλα Ελληνικα κοκκινα, πρεπει να τα πετυχεις ή να στα προτεινουν ή να ξεφύγεις σε τιμη. δοκιμασε Ξινομαυρο απο Ελληνικό, σκετο χωρις μίξεις για αρχη. το ναμα ειναι για τους παπάδες στην Εκκλησια. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από Zerg13
qwertyuiop2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δεν έχετε ιδέα. Πιάστε ένα κοτσιφάλι με μανδηλαριά, ένα γερό, ατόφιο Αιγαιακό κρασί με αρώματα και ισχυρή επαφή με τη Γη, κι αφήστε τις μαυροδάφνες και τα ημίγλυκα. 2
zio10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 36 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Τωρα που τα ξαναβλεπω, η συσκυεασια μοιαζει με το ΤΡΙΟ που ειναι στα 8€, μοιαζει πιο original. Απο αυτα τα 4 που εδειξες, αυτο θα επαιρνα. Αυξησαν την τιμη τους γιατι ειχαν επιτυχια. Ακομα αξιζει. Δεν ειναι υπερβολή. Δεν υπαρχει καλο Ελληνικο κοκκινο κρασι εκτος απο το Ξινομαυρο. Τωρα καποια συγκεκριμενα καλα Ελληνικα κοκκινα, πρεπει να τα πετυχεις ή να στα προτεινουν ή να ξεφύγεις σε τιμη. δοκιμασε Ξινομαυρο απο Ελληνικό, σκετο χωρις μίξεις για αρχη. το ναμα ειναι για τους παπάδες στην Εκκλησια. Το Κατώγι Αβέρωφ δεν θεωρείται καλό; 1
Zerg13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 14 λεπτά πριν, zio10 είπε Το Κατώγι Αβέρωφ δεν θεωρείται καλό; Δεν το εχω παρει. Γραφει αγιωργιτικο που δεν μου αρεσει συνηθως. 1
infested Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, Zerg13 είπε Τωρα που τα ξαναβλεπω, η συσκυεασια μοιαζει με το ΤΡΙΟ που ειναι στα 8€, μοιαζει πιο original. Απο αυτα τα 4 που εδειξες, αυτο θα επαιρνα. Αυξησαν την τιμη τους γιατι ειχαν επιτυχια. Ακομα αξιζει. Οκ θα δοκιμάσω το ΤΡΙΟ της Χιλής, για να δούμε. Από αυτά που είπαν οι προηγούμενοι θέλω να δω και το " Μαγικό Βουνό" του Λαζαρίδη. Φαντάζομαι στην Κρήτη που είμαι για να το πάρω μόνο από παραγγελία μέσο ίντερνετ θα το βρω;
Zerg13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφου εισαι Κρητη, παρε και αυτο που εδωσε ο φιλος παραπανω. 7 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Δεν έχετε ιδέα. Πιάστε ένα κοτσιφάλι με μανδηλαριά, ένα γερό, ατόφιο Αιγαιακό κρασί με αρώματα και ισχυρή επαφή με τη Γη, κι αφήστε τις μαυροδάφνες και τα ημίγλυκα. Σε καβα θα βρεις και το μαγικο βουνο. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από Zerg13
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/4720556/Σκούρας-Fleva-Ερυθρός.html Για τα λεφτα του εκπληκτικο syrah https://www.skroutz.gr/s/4790118/Κτήμα-Πιερία-Ερατεινή-Γυμνός-Βασιλιάς-Ερυθρός.html Κολινδρινο με syrah αν θες να δωσεις κατι παραπανω.. Και το κτημα Αλφα εχει γενικα τιμια κρασακια για τα λεφτα τους σε χαμηλες τιμες.. Aπο ξενα δοκιμασε καποιο Sangiovese και κανα καλο Pinot Noir .. Και μετα αν δεις οτι ψηνεσαι με τα κοκκινα πιανεις την Ligue 1 Γαλλια και Αργεντινη μερια Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από d4ydr33m3r 1
AristidisZ Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Τίμιο κρασί είναι και το μαύρο πρόβατο του Λαζαρίδη, νομίζω ότι δένει καλά με κόκκινο κρέας Προσωπικά συμπαθώ πάρα πολύ τα κρασιά και των δύο Λαζαρίδηδων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα