Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μη μου τα θυμίζεις αυτά... Η συγκεκριμένη απόλαυση μου απαγορεύτηκε μετά τη ΓΟΠ. Υποτροπιάζω βέβαια που και που αλλά μετά δεν με σώζει ούτε ένα μπουκάλι maalox plus... :P

Τα ίδια και από δώ,γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση αλλά δεν μασάω. Μία ώρα πριν ένα losec και όλα καλά.

Και επειδή σε κόβω ηδονιστή σαν και του λόγου μου αυριο Σάββατο έχει Σαντορινιό Ασύρτικο με σαργουδάκια :P

• Like 1
Δημοσ.

Σε ενοχλούσαν οι τανίνες για 2 λόγους. Πρώτον είσαι καινούργιος στο κρασί και δεύτερον ενδεχομένος σερβιρίστηκε κρύο .

Δοκίμασε ένα π.χ καλό Cabernet Sauvignon με μαύρη σοκολάτα,κουβερτούρα και δες πως αυτή η στιφίλα-οινοπνευματίλα εξαφανίζεται και πάθε σοκ με έναν καινούργιο γευστικά κόσμο που θα ανακαλύψεις

Αυτά εδώ εννοείς;

http://www.skroutz.gr/c/363/krasia/f/357351_357364/%CE%95%CF%81%CF%85%CE%B8%CF%81%CF%8C-%CE%9E%CE%B7%CF%81%CF%8C%CF%82.html?keyphrase=Cabernet+Sauvignon

Επίσης υπάρχει κάποιος λόγος να πίνεις μαζί με το φαγητό και όχι άλλες ώρες;

Δημοσ.

O ΑΒ βασιλοπουλος εχει το καλυτερο κοκκινο που εχω βρει. Αλλα οχι Ελληνικο. Καπου σε μια γωνια ειναι μαζεμενα τα Αργεντινικα(sorry για την επαναληψη) ή Χιλιανα κρασια. Εχουν πανω βραβεια, ολα αυτα αξιζει να τα δοκιμασεις.(καποια εχουν απλα συμμετοχες σε διαγωνισμους για να σε παραπλανησουν)

Απο Ελληνικο κοκκινο δοκιμασε, Ξινομαυρο. Εχει αρκετα.

Δημοσ.

Αν σου αρέσει το κόκκινο ξηρό δοκίμασε:

1. Βιβλία χώρα (Cabernet Sauvignon 50%, Merlot 50%) γύρω στα 15 ευρω γ φιάλη

2. Παράγκα Κυρ Γιαννη (merlot, syrah, ξινόμαυρο) γύρω στα 8-9 ευρω η φιάλη

Δημοσ.

απο τα φτηνα τα ξινομαυρο πετυχα ενα στον ΑΒ,δαμασκηνος (2011)  λεγοταν ,ευκολοπιοτο

Απο τα κανονικα καπνίας αν βρεις του 2004

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Το αγαπημένο μου!

Iliasto_F-500x700.png

Βέβαια, πίνω και από τα δικά μας, παραγωγή μας. Δε πωλούνται, διανέμονται σε συγγενείς και φίλους. Άριστη ποιότητα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γενικά τα καλύτερα κρασιά είναι οι Μαυροδαφνες.Το θέμα είναι ότι συνήθως είναι ακριβά.

Ένα καλό κρασί μαυροδάφνη σε πολύ καλή τιμή είναι από το κτήμα Μερκούρη που το βρίσκεις παντού σχεδόν.

• Super Moderators
Δημοσ.
48 minutes ago, efo355 said:

Γενικά τα καλύτερα κρασιά είναι οι Μαυροδαφνες.Το θέμα είναι ότι συνήθως είναι ακριβά.

Ένα καλό κρασί μαυροδάφνη σε πολύ καλή τιμή είναι από το κτήμα Μερκούρη που το βρίσκεις παντού σχεδόν.

Η μαυροδάφνη είναι κρασί επιδόρπιο. Δύσκολα σου προσφέρει γευστική ευχαρίστηση μαζί με φαγητό κλπ. 

Υπαρχουν όμως και ετικέτες που βασίζονται στη μαυροδάφνη αλλά έχουν και άλλες ποικιλίες μέσα ώστε να βγει ένα ξηρό κρασί. :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...