Toxo <3 lover Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Θα πρότεινα κάτι πιο "βελούδινο" όπως ένα αγιωργίτικο (απο Νεμέα μεριά) ή ένα syrah. Σε αυτό το πνεύμα θα έλεγα Θέμα, κτήμα Παυλίδη.
chrisxkar Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 και για το κανένας εχω λενε οτι ειναι καλο αλλα προσωπικα δεν μου αρεσε,αλλα προτιμω τα λευκα οποτε δεν εχω ιδιατερη αποψη
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 ο σοφος πατηρ μου, ελεγε:πιε ρετσινα φαε κρομυδ κ ελια κ θα σε δει ο θεος Ο Θεός μπορεί να σε δει, η παρέα σου όμως θα φύγει τρέχοντας και μετά όπως λέει και η PINK: it's just you and your hand tonight...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 εγω δυστυχως δεν πινω ουτε τρωω κρεμυδια Το πρώτο δεν θα στο συγχωρήσουμε ποτέ!
firewalker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Από Ελληνικά κρασιά μου αρέσει πολύ το "Σιάτιστα Αειφόρος". Είναι δύσκολο να το βρεις όμως.
volos27 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 δεν φταιω,απλα ηπια περισοτερο απο οσο επρεπε οταν ημουν 20+ κ τωρα μπουκωσα
skiabox Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Επίσης μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος την ξηρότητα; Βλέπω στο skroutz.gr 4 είδη : Ξηρός Γλυκός Ημίγλυκος Ημίξηρος
Zerg13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ελληνικο κοκκινο κρασι καλο και φτηνο δεν βρισκεις ευκολα. Αργεντινικο καλυτερα. Απο τα Ελληνικα απεφυγε αγιωργιτικο και ολα τα ΙΝΟ ανεξαρτητως ποικιλιας. Ολα τα αλλα ειναι πανω κατο τα ιδια. Τα γλυκα, ιμιγλυκα, απεφυγε τα επισης. Προσπαθησε το λευκο. Εκει εχει πολλα καλα Ελληνικα. Ασπρολιθι, λιμνος, σαντορινη κ.α.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Επίσης μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος την ξηρότητα; Βλέπω στο skroutz.gr 4 είδη : Ξηρός Γλυκός Ημίγλυκος Ημίξηρος Τα γλυκά και τα ημίγλυκα/ημίξηρα, δεν θα τα προτιμήσεις για να συνοδεύσουν φαγητό (αν και υπάρχουν και εξαιρέσεις). Αυτά θα τα προτιμήσεις για μετά από ένα καλό φαγητό συνοδεύοντας κάποιο γλυκό επιδόρπιο κλπ ή μόνα τους στην αρχή πριν το φαγητό. Στις ξένες ετικέτες τα ημίγλυκα κλπ θα τα δεις με ένδειξη: Demi Sec Ελληνικο κοκκινο κρασι καλο και φτηνο δεν βρισκεις ευκολα. Αργεντινικο καλυτερα. Απο τα Ελληνικα απεφυγε αγιωργιτικο και ολα τα ΙΝΟ ανεξαρτητως ποικιλιας. Ολα τα αλλα ειναι πανω κατο τα ιδια. Τα γλυκα, ιμιγλυκα, απεφυγε τα επισης. Προσπαθησε το λευκο. Εκει εχει πολλα καλα Ελληνικα. Ασπρολιθι, λιμνος, σαντορινη κ.α. Για τα ΙΝΟ συμφωνώ, όχι όμως για τα αγιωργίτικα. πχ το Κτήμα Γαίας (με τη μαύρη ετικέτα) είναι ένα πολυαγαπημένο κόκκινο κρασί (όχι όλες οι χρονιές, αν βρείτε κάπου κανένα 2004 το παίρνετε αβάδιστα...).
TEOKOS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Αυτό τέλος πάντων. Δύο φορές μόνο φέτος ήπια κρασί που το έπινες άνετα χωρίς να σε ενοχλούν οι τανίνες όπως τις λες. Σε ενοχλούσαν οι τανίνες για 2 λόγους. Πρώτον είσαι καινούργιος στο κρασί και δεύτερον ενδεχομένος σερβιρίστηκε κρύο .Δοκίμασε ένα π.χ καλό Cabernet Sauvignon με μαύρη σοκολάτα,κουβερτούρα και δες πως αυτή η στιφίλα-οινοπνευματίλα εξαφανίζεται και πάθε σοκ με έναν καινούργιο γευστικά κόσμο που θα ανακαλύψεις 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Σε ενοχλούσαν οι τανίνες για 2 λόγους. Πρώτον είσαι καινούργιος στο κρασί και δεύτερον ενδεχομένος σερβιρίστηκε κρύο . Δοκίμασε ένα π.χ καλό Cabernet Sauvignon με μαύρη σοκολάτα,κουβερτούρα και δες πως αυτή η στιφίλα-οινοπνευματίλα εξαφανίζεται και πάθε σοκ με έναν καινούργιο γευστικά κόσμο που θα ανακαλύψεις Μη μου τα θυμίζεις αυτά... Η συγκεκριμένη απόλαυση μου απαγορεύτηκε μετά τη ΓΟΠ. Υποτροπιάζω βέβαια που και που αλλά μετά δεν με σώζει ούτε ένα μπουκάλι maalox plus... 1
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Σχετικοασχετο, για να μην ανοιγω θεμα, πείτε μου ενα καλο κοκκινο, γαλλικο κρασι με ευηχο ονομα. Με κοστος απο 20-50 ευρω, που να μπορεί να το βρει καποιος σε καποια καβα στην Ελλάδα, αρα οχι πολυ σπανιο. Θελω να το χρησιμοποιήσω σε ενα διήγημα, δεν σκοπεύω να το πιω 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Σχετικοασχετο, για να μην ανοιγω θεμα, πείτε μου ενα καλο κοκκινο, γαλλικο κρασι με ευηχο ονομα. Με κοστος απο 20-50 ευρω, που να μπορεί να το βρει καποιος σε καποια καβα στην Ελλάδα, αρα οχι πολυ σπανιο. Θελω να το χρησιμοποιήσω σε ενα διήγημα, δεν σκοπεύω να το πιω Ιερόσυλε! Bourgogne Rouge Nuits Saint George Chateau Chantalouette 1
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ιερόσυλε! Chateau Chantalouette Ευχαριστώ σας, θα σε βαλω στα credits 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα