Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν οι πολυεθνικες εξαγοραζουν οτι δουλευει,στο τελος τι θα μεινει?

τα λεφτα και η εμπειρια για να γινουν ακομα περισσοτερα πραγματα που θα δουλευουν

Δημοσ.

Συγχαρητηρια μόνο μπορείς να πεις και μπράβο τους! Και να χαρούν τα λεφτά που πήραν και αμα μπορούν να φτιάξουν κάτι ακόμα καλύτερο!

Σκέφτομαι πως δώσαμε τον ΟΣΕ για 45 μύρια (έχοντας ξοδέψει και εγώ δεν ξέρω πόσα εκ. ) και λέω πως θα βρεθεί τρόπος να πουλήσουμε ολο το δημόσιο σε ξένους (ακόμα και τσάμπα):-)

• Like 3
Δημοσ.

και λέω πως θα βρεθεί τρόπος να πουλήσουμε ολο το δημόσιο σε ξένους (ακόμα και τσάμπα) :-)

Αν πουληθεί το δημόσιο σε Έλληνες ιδιώτες τότε αυτοί με την σειρά τους θα το δώσουν σε ξένες εταιρίες.. βασικά το ίδιο είναι μόνο που το λαμόγιο θα φάει τα λεφτά του κράτους πρώτα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Σκέφτομαι πως δώσαμε τον ΟΣΕ για 45 μύρια (έχοντας ξοδέψει και εγώ δεν ξέρω πόσα εκ. ) και λέω πως θα βρεθεί τρόπος να πουλήσουμε ολο το δημόσιο σε ξένους (ακόμα και τσάμπα) :-)

Την Τραινοσέ, όχι τον ΟΣΕ, έχει διαφορά.

Κατάντια και πάλι βέβαια...

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη μπερδεψαμε τα θεματα παλι να σημειωσουμε οτι, οπως βλεπουμε, ικανοι ελληνες μανατζερ υπαρχουν, το γιατι δεν περνουν ουτε απεξω απο κρατικο φορεα που τους εχει τοσο αναγκη, ψαξτε λιγο το πως αντιμετωπισε το υπολοιπο (βαθια κομματικο) κρατος οσους (ελαχιστους) προλαβαν και διοριστηκαν μανατζερ μεσα απο τις αξιοκρατικες διαδικασιες του opengov το μακρινο 10-11.

Δημοσ.

L O L
fake news που αναδημοσιεύουν όλα τα blogosites έλεος δεν περίμενα να πέσει και το insomnia στη παγίδα...

κάντε 2 λεπτά έρευνα πριν πατήσετε repost

Δημοσ.

Κορυφαίο app, να δούμε τι θα φέρει η εξαγορά!!

έτσι ακριβώς, δεν χρειάζεται περισσότερο μπλα μπλα...

Δημοσ.

Το TaxiBeat το προτιμούσα αφενός επειδή ήταν μια Ελληνική προσπάθεια (εταιρία)...

Ελληνική προσπάθεια, αγγλική εταιρεία

https://www.endole.co.uk/company/07522154/taxibeat-limited

https://taxibeat.gr/terms/

... τo Taxibeat Limited, που είναι Αγγλική εταιρεία ...

... Αν επιθυμείτε να λάβετε δικαστικά μέτρα εναντίον μας θα πρέπει να το πράξετε στο Λονδίνο. Οι παρόντες όροι χρήσης διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Αγγλίας και της Ουαλίας ...

Δημοσ.

Μου αρέσει που αυτοι που όλη μέρα μυξοκλαίνε για τον "ελληναρα" και τους "δημόσιους υπαλλήλους" και τους "συνδικαληστες" ξέρουν να εκτιμάνε κι όποιον "ξέφυγε απο την μεμψιμοιρία".

Μπράβο στους δημιουργούς του ταξιμπιτ λοιπόν, που αντί να μυξοκλαίνε στο Ίντερνετ οτι δεν έγιναν μπιλ γκεητς επειδή η ελλαδα εχει απεργίες και δημοσιους υπαλλήλους, έφτιαξαν μια χρήσιμη, δημοφιλή κι επιτυχημένη επιχείρηση. Μακάρι όλοι οι κατά φαντασίαν "ξεχωριστοί" να ακολουθούσαν το παράδειγμά τους.

Δημοσ.

Πως γίνεται σε ένα θέμα για την εξαγορά μιας επιχείρησης να καταλήγουμε να μιλάμε για τον δανεισμό της χώρας δεν το καταλαβαίνω.

Δημοσ.

Μπραβο στους δημιουργους!!!

Αρκει να μην επαναπαυθουν μετα απο αυτη την επιτυχια...

παμε γι'αλλα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...